Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
10 vår essentials

10 vår-essentials å ha i vesken 💗

Sist endret 15.05.2023 12:41:51

Med våren kommer ofte vårrengjøringer og gjerne en "fresh start" ☀️. Hva med en liten vårrengjøring i vesken? Her kommer noen supre tips til must-haves du burde ha i vesken denne våren!

 

Håndkrem

En god håndkrem er et must i enhver veske. I perioder hvor temperaturforskjellene i løpet av dagen er større en normalt, kan man ofte merke at huden føles tørr og sår! En håndkrem ønsker man gjerne at skal gi fuktighet til hender og flisete negler, tørke fort inn, og gi en langvarig hydrert følelse 💦

🧴 Decléor White Magnolia Hand And Nail Cream er en pleiende og beskyttende håndkrem for tørre og sprukne hender. Kremen trekker seg raskt inn i huden og dufter friskt.

🧴 Clarins Hand and Nail Treatment Cream tilfører fuktighet og forebygger tørre, såre og flisete neglebånd. Bevarer huden og pleier neglene. 

🧴 Elizabeth Arden Eight hour Cream Intensive Moisturizing hand Treatment gir hudpleiebeskyttelse i opptil åtte timer. Kremen sikrer at huden blir kontinuerlig hydrert. 

🧴 Ida Warg Intense Nutrition Hand Cream er en pleiende og ekstra mykgjørende håndkrem for svært tørre og sprukne hender. Inneholder havreolje samt linneaekstrakt som beroliger irritert hud. 

 

håndkrem

 

Kjøp Decléor White Magnolia her 🤍 Clarins Hand and Nail Treatment Cream her 🤍 Elizabeth Arden Eight Hour Hand Cream her 🤍 Ida Warg Intense Nutrition Hand Cream her 🤍 

 

Leppeprodukter

Alle vesker burde inneholde minst en type leppeprodukt, gjerne et fuktighetsgivende. Heldigvis kommer det fler og fler multiprodukter på markedet, og da gjerne leppeprodukter som både pleier og gir farge! 👄

💄 Urban Glow Watermelon Sugar Lip Oil er en fuktighetsgivende og mykgjørende leppeolje som gir leppene en naturlig glans. Inneholder både camelliafrø- og jojobaolje! 

💄 Maybelline Lifter Gloss er en fuktighetsgivende gloss i mange fine farger! Beriket med med hyaluronsyre som hjelper til å fange og binde fuktighet. 

💄 MAC Cosmetics Cremesheen Lipstick er en kremet leppestift med en pomadelignende formel, som gir en behagelig følelse på leppene.

💄 Burt's Bees Tinted Lip Balm er en 100 % naturlig leppepomade med et hint av farge. Nærende bivoks tilfører og tar vare på fuktigheten i opptil 8 timer. 

 

leppeprodukter

 

Kjøp Urban Glow leppeolje her 💋 Maybelline Lifter Gloss her 💋 MAC Cremesheen leppestift her 💋 Burts Bees Leppepomade her 💋

 

Concealer

Du vet den følelsen du får når du føler kvisen er det første folk ser når de treffer deg? Da er det alltid greit å ha med seg nødstilfelle-concealeren. Denne er et must til hverdagsvesken, og passer perfekt for touch ups i løpet av dagen 💕

🫶🏼 Maybelline Fit me Makeup Concealer gir medium dekning med en pen naturlig finish. Formelen glir lett over huden, er enkel å tone ut og gir jevn dekning.

🫶🏼 E.L.F Cosmetics Hydrating Camo Concealer gir fuktsikker full dekning mens du hydrerer huden din. Med stor applikator som hjelper med å skjule, korrigere, forme og fremheve feilfri hud.

🫶🏼 NYX Prof. Makeup Concealer Wand skjuler små skjønnhetsfeil, ujevn hudtone og ringer under øynene uten å se «kakete» eller iøynefallende ut. Concealeren har medium til full dekkevne. 

🫶🏼 It Cosmetics Bye Bye Under Eye Concealer gir deg full dekning hele dagen og hjelper deg med å skjule mørke ringer, poser, rødhet, sprengte blodkar og andre ujevnheter under øynene.

 

concealer

 

Kjøp Maybelline Fit Me Concealer her 🤎 E.L.F. Concealer her 🤎 NYX Concealer her 🤎 IT Cosmetics Bye Bye Under Eye Concealer her 🤎 

 

Blottingpapir og Pudder

Et lite kompaktpudder eller blotting-papir er også et must i vesken. Dersom du pleier å bli litt shiny i for eksempel T-sonen i løpet av dagen, er disse produktene til stor hjelp!

✨ Brushworks Charcoal Blotting Papers fjerner oljer og urenheter fra huden, og gir en umiddelbar matt overflate. Arkene inneholder bambuskullpulver som gjenoppretter en sunn og klar hudfarge. 

✨ Shiseido Oil-Control Blotting Paper er oljeabsorberende papir som absorberer ikke bare talg, men også skadelig lipid peroksid og gir en umiddelbar friskhet til huden. 

✨ LH Cosmetics Blotting Powder er det første kompakte pudderet med Upsalite®, en innovativ og effektiv ingrediens som raskt absorberer olje og glans samtidig som den forhindrer uønsket flashback-effekt. 

✨ KVD Beauty Lock-it Refillable Finishing Powder er et settingpudder som gir en perfekt matt finish. Myk applikator og ultrafin pudderkonsistens absorberer overflødig olje i huden.

 

blotting pudder

 

Kjøp Brushworks blottingpapir her 🏷 Shiseido Blottingark her 🏷 LH Cosmetics pudder her 🏷 KVD settingpudder her

 

Hårbørste

Sol, vind, regn og snø er alle ytre faktorer som påvirkere håret. Noen hårtyper blir gjerne mer påvirket enn andre av ytre faktorer - uansett er en mini-hårbørste alltid god å ha i vesken! ☁️

💆🏼‍♀️ Wetbrush Go Green Mini Detangler er en miljøvennlig og biologisk minihårbørste som grer ut selv de værste flokene uten å lugge. Perfekt til å ha med i vesken!

💆🏼‍♀️ Tangle Teezer The Original er en hårbørste som ikke vil skade håret, men effektivt løsne floker og rette håret. Børsten kan brukes i både vått og tørt hår, og kommer i en perfekt veskestørrelse.

💆🏼‍♀️ Wetbrush Mini Detangler fjerner floker fra selv de groveste og uhåndterlige hårtypene uten å forårsake smerte. Børsten har en myk og meget fleksibel bust, som gjør at den lett glir gjennom håret. 

💆🏼‍♀️ GHD Mini Paddle Brush Limited Edition er en liten, men bred hårbørste. Hårbørsten får plass i vesken, slik at du kan fikse frisyren når du er på farten. 

 

hårbørste

 

Kjøp minihårbørste fra Wetbrush her (lilla) 🎀 Tangle Teezer her 🎀 Wetbrush her (blå) 🎀 GHD her

 

Hårspray

Enten du skal legge ned flyaways, touche opp frisøren eller rett og slett lage ny sveis i løpet av dagen er en mini-hårspray fin å ta med på farten! Her får du 4 forslag fra 60ml til 100ml - alt etter hva du får plass til 💙

💨 Tigi Bed Head Mini Masterpiece Hairspray 80ml er en fuktighetsbeskyttende hårspray full av glans som beskytter håret fra å bli statisk. Den har en holdfaktor på 4 av 5 og gir en blank finish. 

💨 Fudge Skyscaper Mini 100ml er en lett hårspray med medium hold som holder hele dagen. Gir en fleksibel finish og kontrollerer frizz og fly-aways. 

💨 KEVIN.MURPHY SESSION.SPRAY 100ml er en fleksibel hårspray med hydrolysert hveteprotein og essensielle oljer som gir medium hold og kontroll. Beskytter også mot UV-stråling og ekstern fuktighet!

💨 Moroccanoil Dry Texture Spray 60ml er en tørr teksturspray med arganolje for lettere styling og langvarig hold. Kan brukes som en finishingspray eller som en prep-spray slik at håret blir lettere å style.

 

hårspray

 

Les mer om hårspray fra Tigi Bed Head her 💧 Fudge her 💧 KEVIN.MURPHY her 💧 Moroccanoil her

 

Tørrshampoo

En mini tørrshampoo er den perfekte quick-fix for deg som ønsker å friske opp håret. Produktet er genialt dersom du har det travelt på morgenen eller mellom avtaler! Nyt følelsen av friskt, nyvasket hår på bare noen få sekunder 🚿

🌼 Eleven Australia Give Me Clean Hair 30g er en tørrshampoo som fjerner overskuddsolje og lukt, og gir lett naturlig tekstur til håret.

🌼 Batiste Dry Shampoo 50ml fjerner effektivkt overflødig olje og talg i hår og hodebunn. Håret vil føles friskt og se renere ut.

🌼 Maria Nila Cleansing Powder 60ml er et stylingprodukt som umiddelbart frisker opp håret og hodebunnen. Absorberer fett, naturlige oljer, urenheter og produktrester i håret.

 

tørrshampoo

 

Kjøp tørrshampoo fra Eleven Australia her 🫧 Batiste her 🫧 Maria Nila her 🫧

 

Solbeskyttelse

Unngå å bli solbrent, og få heller en lekker og glødende hud ✨ Husk å starte med en god base! Når det kommer til solbeskyttelse er det mange ulike produkter på markedet, og her har du noen få alternativer 💛

☀️ IsaDora Velvet Touch Ultra Compact Powder SPF20 er et vektløst og silkemykt presset pudder, og gir et langvarig, jevnt og matt resultat. Pudderet har UVA/UVB beskyttelse med SPF20.

☀️ ArtDeco Sun Protection Compact Powder Foundation er et lysreflekterende pudder med SPF50 som fungerer som både våt og tørr foundation. Absorberer overflødig olje på huden og kan påføres vått og tørt. Langvarig matt naturlig finish.

☀️ Garnier Ambre Solaire Super UV Over Makeup Mist er en SPF-spray til ansiktet for deg som ønsker å passe ekstra godt på huden i ansiktet. Sprayen har SPF 50 og hjelper til å fukte huden iløpet av dagen.

☀️ Coola Makeup Setting Spray SPF30 er en ultralett og mattende settingspray. Beskytter ansiktet og holder din makeup frisk hele dagen. Beskytter huden mot UV-stråler fra solen med bredspektret solfaktor 30.

 

sminke med spf

 

Kjøp solbeskyttelse fra IsaDora her 🕶 ArtDeco her 🕶 Garnier her 🕶 Coola her

 

Parfyme

Kanskje den enkleste måten å freshe seg opp i løpet av dagen er med et spray og to av parfyme! Nedenfor er kun et par eksempler på flasker som kommer i perfekt reise-størrelse. Er ikke din favoritt i mindre størrelse? Kjøp en reiseflaske så slipper du å dra stor flakong med deg over alt! 💗

🌸 Ariana Grande Cloud 30ml er en oppløftende og avhengighetsskapende duft som fortryller med en saftig blanding av lavendel, bergamott og pære. 

🌸 DKNY Be Delicious 30ml er en moderne fest for sansene! Den friske duften kombinerer noter av grønne epler, med en sofistikert blanding av eksotiske blomster og sensuelle trenoter. 

🌸 Abercrombie & Fitch First Instinct For Women 50ml er inspirert av den første tiltrekningen mellom to mennesker. Duften bærer med seg en følelse som er vanskelig å beskrive med ord - men lar seg gjøre med en duft.

🌸 Clean Rain 30ml er en herlig duft som passer både om dagen og om kvelden. Rain er inspirert av den friske duften av regn med noter som duggfrisk melon, påskelilje og frisk mint. Visste du at Clean duftene er laget for å kunne mikses med hverandre?

 

duft

 

Kjøp parfyme fra Ariana Grande her ⭐️ DKNY her ⭐️ Abercrombie & Fitch her  ⭐️ Clean her

 

Speil

For alle de små touch-upsene du har i løpet av dagen, er et minispeil et must å ha i vesken! Her er et par ulike produkter, både enkle, sammenleggbare, med lys og uten lys 🌟

🪞 Brushworks Compact Mirror er et speil med to flater som forstørrer forskjellig slik at du alltid har det perfekte speilet for enhver anledning

🪞 BrowGame Signature LED Pocket Mirror er et lite, sammenleggbart speil med 8 sterke LED-lys med et slankt design som gjør det enkelt å oppbevare i lommen eller vesken. 

🪞 Tweezerman 10X Lighted Mirror er et speil med lys og 10x forstørrende effekt. Speilet er optisk korrekt fra kant til kant. Ypperlig til både hjemmebruk og i vesken. 

🪞 Brushworks Magnifying Mirror er et perfekt speil når du fikser brynene, påfører sminke og kontaktlinsebruk. Med 10x forstørrelse gjør speilet det mulig å se hvert hårstrå når du napper brynene og se detaljer i sminken. 

 

speil

 

Les mer om speil fra Brushworks her 🪩 Browgame her 🪩 Tweezerman her 🪩 Brushworks her 🪩 


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?