Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
vinn paristur med filorga

Avsluttet: Bli med i trekningen om en tur til kjærlighetens by!

Sist endret 30.03.2023 12:56:49

BliVakker.no og Filorga gir deg muligheten til å vinne en tur for to til romantiske, fascinerende og herlige Paris. Vinneren får et uforglemmelig opphold i kjærlighetens by, les mer om konkurransen her!

Vinneren er trukket! Vant du? Sjekk her: https://www.blivakker.no/winners

 

Dersom du handler Filorga for over 350 kr i kampanjeperioden kan du registere deg med rabattkoden* slik at du er med i trekningen av en tur til Paris for 2! Les mer under konkurransevilkårene. 

 

Premien er ikke bare å bli flydd til vakre Paris, hvor du får 3 dager + 2 netter på 4-stjerners hotell, du får også en avreisepakke før du reiser som inneholder både koffert og produkter i reisestørrelse fra Filorga. I tillegg vinner du en produktpakke fra Filorga verdt 10 000kr 🖤 Under oppholdet får du dessuten velkomstpakke på hotellet, samt middag for 2 dekket en valgfri dag under oppholdet!

 

Slik deltar du!

For å være med i trekningen av tur til Paris for 2 må du ha fylt 18 år, handle Filorga for kr 350,- i perioden 01.02.2023 – 27.03.2023 og register deg med rabattkoden du finner under konkurransevilkårene. Vinneren trekkes 29.03.2023 og annonseres med navn her. Det er lov å delta flere ganger i konkurranseperioden.

 

Om Filorga

Filorga ble startet i 1978 av dr. Michel Tordjman, en fransk lege som er lidenskapelig opptatt av hudens cellefornyelse. Filorgas hudpleieprodukter tilbyr effektive anti-age-løsninger som inneholder de samme ingrediensene og konsentrasjonene som brukes i estetisk medisin (hyaluronsyre, NCTF, glykolsyre). 

 • Filorgas Hydra Hyal serie er for deg som er 20 år og oppover. Hydra for fuktighet, og Hyal for hyaluronsyre. I serien finner man hele fem ulike typer hyaluronsyre for effektivt å gi masse fuktighet, for plump, og for beskyttelse av huden. 
 • Time Filler er antirynkeeksperten for deg som er rundt 30 år. Time 5XP vil korrigere og behandle de dype rynkene, overflaterynkene, tretthetsrynkene, og mimikkrynkene, i tillegg til halsrynkene. Mye skjermbruk og telefonbruk har de senere årene bevist at spesielt halsrynkene kommer tidligere enn før. 
 • Lift Structure er spenstserien for de som nærmer seg 40 år. Da kan konturer ofte være mindre definert, huden har mindre spenst, og har blitt slappere. Da kan Filorga Lift Structure linjen anefales. Denne serien vil løfte, stramme og reskulpturere slik at huden vil få et yngre utseende.
 • NCEF er serien for deg som ønsker alt som har blitt beskrevet over! Dersom du føler at du trenger all denne pleien, så er nok NCEF-serien noe for deg. Denne linjen vil jobbe med glød, fasthet, rynker, hudtone og hudstruktur. Med andre ord er denne linjen perfekt dersom du føler deg gusten og sliten, og at du rett og slett trenger en ekstra boost. 

handle filorga her

 

Konkurransevilkår

1. Med mindre noe annet klart fremgår av premiebeskrivelsen, eller det uomtvistelig er avtalt, er Filorga Norge (Scandinavian Cosmetics) og BliVakker.no ikke ansvarlig for eventuelle følgekostnader knyttet til premien eller bruken av dem. Dette omfatter for eksempel transport til avreisested, kost, tilleggsaktiviteter- og utstyr, og annet som ikke er beskrevet som en del av premien.

2. Vinneren kan ikke bytte premien mot økonomisk kompensasjon eller overføre premiekravet til andre personer eller organisasjoner.

3. Filorga Norge (Scandinavian Cosmetics) og BliVakker.no forbeholder seg retten til å kunne endre konkurransen/aktiviteten, regler og innhold når som helst under konkurranseperioden.

4. Det er 18 års aldersgrense for å kunne gjøre bruk av premien. Dette gjelder både vinner av konkurransen og medreisende.

5. Filorga Norge (Scandinavian Cosmetics) og BliVakker.no er ikke ansvarlig for reiseforsikring, og vinneren reiser på eget ansvar. Vinneren(e) må selv tegne relevant reiseforsikring for premiereisen dersom vinneren(e) ønsker å være forsikret.

6. Vinneren trekkes 29.03.2023, etter at konkurransen er avsluttet.

7. Konkurransen gjelder kun for de som handler for minimum 350kr fra Filorga på BliVakker.no i konkurranseperioden, ingen andre steder.

8. Kravet til kjøp på minimum 350kr fra Filorga for å kvalifisere seg til konkurransen, gjelder for kjøp på en og samme ordre. Husk å benytte rabattkoden oppgitt i punkt 12 for å delta.

9. Vinnerne blir publisert på BliVakker.no sin konkurranseside, Facebookside og instagramkonto, samt Filorga Norge sin instagram konto ca. 1 uke etter endt konkurranseperiode. Informasjon blir også sendt ut til vinnerne per mail.

10. Reisen (premien) må foregå i perioden April-Mai 2023. Vinnerne blir kontaktet for å avtale ønsket reiseperiode.

11. Reisen vil bli dokumentert på Filorga Norge og Blivakker.no sine kanaler i form av bilder og video. Dette må deltagere være innforstått med. Vinnere av konkurransen vil bli eksponert i form av bilde og video i løpet av reisen. Dokumentasjonen blir også brukt i kanaler i ettertid av reisen. Dokumentasjonen vil innebære bilde/video ved avreise, ankomst ved hotellet og delvis under middagen dekket av Filorga Norge (Scandinavian Cosmetics).

12. For å delta i konkurransen, må rabattkoden PARISMEDFILORGA benyttes i handlekurven når kjøpet gjennomføres. Ved å bruke denne rabattkoden, aksepterer du regler og vilkår for konkurransen. Ved bruk av rabattkoden aksepterer vinneren å bli kontaktet per mail.


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?