Gå til hovedinnhold

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 249,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Blivakker markens

BliVakker & Cocopanda butikk, frisør- og hudpleiesalong

Sist endret 22.11.2022 13:18:44

Blivakker & Cocopanda åpnet sin første fysiske butikk i Markens gate våren 2018. Med stor suksess og mange fornøyde kunder ble det åpnet enda en butikk på Sørlandssenteret våren 2022. Les mer om de fysiske Blivakker & Cocopanda butikkene her!

Blivakker & Cocopanda butikkene har et stort utvalg av sminke, hudpleie, duft, hårprodukter, stylingverktøy, negler, accessories og en egen herreavdeling. Flere av de ansatte har bakgrunn fra frisør, hudpleie eller makeup og hjelper gjerne med tips og anbefalinger. I butikkene gjelder samme pris som på nett, og de har også en del scannere slik at det er mulig for kunder å scanne produkter for å se pris, produktinformasjon eller produktanmeldelser. Dersom kundene ikke finner produktene de ønsker i butikk, men som finnes på Blivakker.no, kan disse bestilles direkte på iPader plassert i butikken. Disse varene får en såklart levert hjem gratis!

Blivakker utstilling butikk

Blivakker markens utstilling butikk

 

Blivakker & Cocopanda Markens

Blivakker & Cocopanda Markens har store og flotte butikker lokalisert godt i Kristiansand. Butikken i sentrum finner du i Markensgate 19. Her er det gratis kaffe i loungeområdet og et bredt produktutvalg til både ansikt, kropp, og hår! I tillegg er det en hudpleiesalong og en frisørsalong inne i lokalene. 

Blivakker markens utsnitt butikk

 

Hudpleiesalong

I hudpleiesalongen tilbys det ekspressbehandlinger fra merker som Babor og Dermalogica. Les mer om booking av hudbehandling her eller book din neste time her. 

Blivakker hudpleiesalong

Blivakker hudpleiesalong

Frisørsalong

I frisørsalongen finnes det et bredt utvalg av behandlinger til dame og herre innen farging, klipp, og striping. De har også behandlinger som kuring av håret, permanentbehandlinger, og behandling for vipper og bryn! Damene i salongen tar imot deg med et smil, og sørger for at du går ut av salongen flott og fornøyd! Du kan lese mer om booking av hårbehandling her eller booke din neste time her

Blivakker markens frisørsalong

Blivakker markens frisørsalong

Blivakker & Cocopanda Sørlandssenteret

Butikken på Sørlandssenteret åpnet rett før sommeren 2022 . Du finner butikken i 2. etasje, ved siden av Junkyard og Klinikk Matis, Barstølveien 35. Også her er et utrolig stort og godt utvalg av varer, til samme pris i butikk som på nett! 

Blivakker sørlandssenteret

 


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  19.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 249,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?