Tilbake til Let's talk beauty
De beste solkremene fra koreansk hudpleie

De beste solkremene fra koreansk hudpleie

Sist endret 02.07.2024 12:47:00

Vi har testet noen av de beste solkremene fra koreansk kosmetikk. Prøv en trendy solstick eller en superlett nyhet!

 

Solkremer fra koreansk kosmetikk er kjent for sin pleiende sammensetning og sterke solbeskyttelse. De er luftige og lette på huden, fukter huden effektivt og tryller frem en vakker glød som holder hele dagen. K-beauty solkremer inneholder ingredienser som lindrer og pleier huden, selv sensitiv hud og gjør ikke huden fet eller tetter til porene.

 

Beauty of Joseon Matte Sun Stick Mugwort + Camelia SPF 50+ PA++++ 

Denne solkremen er en skikkelig TikTok-hit! Solkremen fra Beauty of Joseon er så populær at den ser ut til å stå på alles handleliste. Solkremens popularitet er velfortjent, fordi stickens lette, silkeaktige tekstur ikke klumper seg eller føles klissete eller fet. Silikapulver som undertrykker talgproduksjonen gir en matt og jevn finish uten å klumpe seg, og Artemisia Capillaris og grønn teekstrakt bidrar til å jevne ut huden og holde på fuktigheten. Sticken er lett å ha med seg i en sommerveske og påføre ansikt, øreflipper og nakken akkurat når du trenger det.

Kjøp her

Beauty of Joseon Matte Sun Stick Mugwort + Camelia SPF 50+ PA++++

 

Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics SPF 50+ 

En annen Beauty Of Joseon-favoritt er Relief Sun Rice + Probiotics SPF 50+, en lett og rik, organisk solkrem som føles god på huden. Den herlig luftige formelen trekker raskt inn og fungerer godt under sminke akkurat som en lett fuktighetskrem. Kremen inneholder 30% risekstrakt og fermenterte kornekstrakter, som fukter og gir næring til huden og skaper en vakker glød i ansiktet! Til tross for den effektive fuktighetsgivende effekten, etterlater ikke kremen huden fet eller skinnende og fungerer derfor perfekt selv på hud som lett blir fet.

Kjøp her

Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics SPF 50+

 

COSRX Ultra-Light Invisible Sunscreen

COSRXs nyhet er allerede superpopulær! Som navnet antyder, er Ultra-Light Invisible Sunscreen en ultralett solkre, som med sin sammensetning trekker raskt inn i huden og ikke etterlater en whitecast. Den luftige kremen føles som en vanlig fuktighetskrem på huden og er ikke klissete i det hele tatt. Aloe Vera og trollhassel i kremen beroliger, kjøler og fukter huden effektivt. Sammensetningen inneholder også hudbeskyttende vitamin E og hyaluronsyre, som fyller huden med fuktighet og jevner ut fine linjer. 

Kjøp her

COSRX Ultra-Light Invisible Sunscreen

 

COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50

En sikker klassiker! COSRX sin Aloe Soothing Sun Cream er en beroligende og fuktighetsgivende solkrem med konsistens som en lett fuktighetskrem. Den trekker raskt inn uten en fet og klissete følelse og etterlater ikke en whitecast på huden. Aloe vera bladekstrakt fukter og beroliger huden og gjør at den føles fantastisk hele dagen. Det er ikke rart at denne solkremen har vært en kundefavoritt i flere år!

Kjøp her

COSRX

 

Suntique I'm Vegan Sun Serum SPF50

Suntiques I'm Vegan Sun Serum er et lett, hurtigabsorberende fuktighetsserum som inneholder et 50+ PA ++++ UV-filter. Takket være den serumlignende formuleringen holder produktet huden fuktig og beskyttet uten at huden føles fet eller klissete. Serumet inneholder den antibakterielle og antiinflammatoriske ingrediensen Houttuynia Cordata (kamelonplante), som kjøler og beroliger huden og regulerer talgproduksjonen. Dette serumet som inneholder solbeskyttelse er derfor perfekt for fet hud og aknehud! 

Kjøp her

suntique im vegan

 

Torriden DIVE-IN Watery Moisture Sun Cream

Solbeskyttelse uten å ofre fuktighet. Torridens DIVE-IN Watery Moisture Sun Cream er en flytende solkrem som gir langvarig fuktighet og kjøling til huden. Som navnet antyder, får solkrem huden din til å føles som om du nettopp har dykket ned i kaldt vann! Kremens lette og veganske sammensetning blokkerer ikke hudporene og inneholder ikke syntetiske parfymer, fargestoffer, mineraloljer eller isopropylalkohol og er derfor også egnet for sensitiv og akneutsatt hud. Lavmolekylær hyaluronsyre, panthenol og allantoin sørger for fuktighet og glød hele dagen!

Kjøp her

Torriden

 

Mixsoon Centella Sun Cream

Mixsoons Centella Sun Cream SPF50+ PA++++ solkrem har en lett formel som lett absorberes inn i huden uten å etterlate en klebrig film. Kremen inneholder froskeøyeekstrakt, som beroliger huden, demper betennelser og reduserer hudirritasjon forårsaket av solen. Sammensetningen er også beriket med glyserin, som gjør huden motstandsdyktig, beskytter celler og beroliger huden. Denne må prøves!

Kjøp her

mixsoon centella

 

Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum 

Enda en ny solkrem, denne fra Skin1004! Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum fra SKIN1004 er en game-changer. Den har SPF 50 og PA++++, og føles superlett på huden. Ingen whitecast, og den gir en duggfrisk finish. Pluss, den er 'Reef Safe' og perfekt for sensitiv hud. Prøv den, du vil elske den!

Kjøp her

skin1004

 

Beplain Sunmuse Moisture Sunscreen

Vi må jo også ha med denne bestselgeren - Sunmuse Moisture Sunscreen! Den har SPF 50 og beskytter mot både UVA- og UVB-stråling. Den er superlett, trekker raskt inn og gir ingen whitecast. Solkremen er perfekt for sensitiv hud og spesielt fin for fet/oljete hud. Den er også vegansk, cruelty-free og Reef Safe! 

Kjøp her

Beplain Sunmuse

 

Superingrediensene i koreanske solkremer

Solkremer fra koreansk kosmetikk er fulle av hudpleiende ingredienser. Når du kjøper solkrem, bør du huske på følgende:

  • Centella asiatica (Tigergress) - Beroliger huden og reduserer betennelser.
  • Houttuynia cordata (Kameleonplante) - Reduserer betennelser og regulerer talgproduksjonen.
  • Silica (Kiselsyre) - Gir en jevn matt finish.
  • Grønn te-ekstrakt - Reduserer hudbetennelser og hjelper med å bevare hudens fuktighet.
  • Artemisia capillaris (Malurt) - Beroliger huden, reduserer rødhet og motvirker urenheter.
  • Risekstrakt - Fukter og nærer huden effektivt.
  • Aloe vera - Frisker opp, fukter og kjøler ned huden.
  • Trollhassel - Lindrer og forebygger betennelser samt beroliger huden.
  • Hyaluronsyre - Fyller huden med fuktighet og glatter ut fine linjer.
  • Glyserin - Binder fuktighet og beskytter huden mot fuktighetstap.

 

Her finner du alle K-Beauty solkremene i vårt utvalg

 

Les også:

 👉 De beste solkremene for ansiktet