Tilbake til Let's talk beauty
De beste sommerduftene: 8 favoritter

De beste sommerduftene: 8 favoritter

Sist endret 26.06.2024 07:51:22

På sommerens dufthylle finner du syrlig sitrus, tropisk kokosnøtt, saftige bær og friske havduftnoter. Ved å bytte til en ny duft skaper du unike duftminner fra sommerens beste øyeblikk. Bare én spray tar deg tilbake til solfylte dager!

Her har vi listet opp de beste sommerduftene som sjarmerer med sine friske noter. Det er interessante nyheter for sommeren 2024 så vel som klassikere som vil gi deg sommerfølelsen år etter år! 

 

Versace Dylan Turquoise Eau De Toilette

En enveisbillett til den italienske solen, takk! Versaces dufter utstråler den elegante atmosfæren i Italia, og Dylan Turquoise er intet unntak. Den friske duften får deg til å drømme om postkortlandskap og krystallklart vann i Middelhavet hele året. Syrligheten til den sicilianske sitronen, saftigheten til mandarinen og guavaens tropiske karakter danner duftens friske natur. Jasmin, tre og hvit musk gir en dose mykhet og varme til duften. Duften finner du i en herlig flaske, hvor havets turkise toner leker med solens gylne stråler. For en perfekt sommerduft!

Versace Dylan Turqoise

 

Jean Paul Gaultier La Belle Paradise Garden Eau de Parfum

Jean Paul Gaultiers nyeste tilskudd, La Belle Paradise Garden vekker lidenskaper med uovertruffen magnetisme. Duften inneholder en herlig kombinasjon av blomster-, rav- og akvatiske noter. Duften åpner med blå vannliljer, før den går over i herlig delikat iris, og i bunnoten finner du en fortryllende sødme av vanilje. Ikke bare lukter duften fantastisk, flasken til La Belle Paradise Garden ligner en blå lagune med intrikate blomster. En uimotståelig duftopplevelse!Jean Paul

 

Marc Jacobs Daisy Wild

Hva ville en sommerduftliste vært uten Marc Jacobs? Alle merkets dufter utstråler en lett sommerstemning, og det nyeste tilskuddet Daisy Wild er intet unntak. Denne fantastiske, bukettlignende duften er en fryd for øynene og nesen. Den friske, floral-fruktige duften består av noter av sjasmin, bananblader, macadamia, sandeltre og vetiver. Duften utstråler frihet og mot, akkurat som eventyrfylte sommerdager skal!

Marc Jacobs Daisy Wild

 

Azzaro Chrome Azure

Azzaros Chrome Azure er en maritim atmosfære på flaske. Duften for menn tar deg med til middelhavslandskapet med en gang den påføres. Italiensk bergamott og fransk lavendel gir duften sin sitrusaktige og friske karakter, som komplementeres av avslappende marine toner. Den fantastiske, turkisfargede duften gir en middelhavsfølelse til sommervesken. På tide å dykke ned i eventyret!

Azzaro Chrome Azure

 

DKNY Donna Karan Cashmere Collection Tiare Flower

Den nye serien fra Donna Karan, Cashmere Collection, tar deg med inn i en luksuriøs verden. Den solfylte og moderne blomsterduften Cashmere & Tiare er en hyllest til femininitetens mange lag. Duften åpner med solfylt bergamott og Ashoka-blomst og utstråler en vibrerende energi som forfrisker sansene. Etter hvert som duften utvikler seg, står Tiare-blomsten i sentrum og gir blandingen en unik søt og kremet karakter. Til slutt tilfører vetiverduften en herlig varme til duften, og skaper en rik og varm kashmirfinish med innslag av rav. Resultatet er en søt, sitrusaktig og kremet parfyme med noter du vil elske. 

DKNY

 

Sol de Janeiro Cheirosa 87 Rio Radiance

Når du ser gjennom utvalget fra Sol De Janeiro kan det fort bli vanskelig å velge, fordi hver duft av merket utstråler en brasiliansk strandatmosfære. Cheirosa 87 Rio Radiance er søt, varm og solrik = den perfekte sommerduften! Søt kokosmelk og varm sand danner en deilig åpning av duften. Solrik tuberose og herlig ylang ylang tilfører florale noter til duften. Rik vanilje og rav danner den søte og sensuelle basenoten. Duften er herlig dvelende og etterlater huden med duften av bekymringsløse ferier, som muntrer opp selv når høstregnet kommer!

SdJ Cheirosa 87

 

TOM FORD Eau De Soleil Blanc

Se for deg at du smører deg inn med en luksuriøs solkrem under den varme europeiske sommersolen. TOM FORD Eau de Soleil Blanc er selve definisjonen av en forfriskende sammensetning av noter, med friske hint av sprudlende sitrus. I tillegg finner du noter av blomster og amber som leder tankene mot varmen fra solstråler og lune sommerkvelder. Perfekt for en sommerdate!

Tom Ford Eau de Soleil Blanc

 

Dolce & Gabbana Devotion Eau De Parfum

Dolce & Gabbana's Devotion er den perfekte sommerduften for vaniljefans! Den myke duften har en uimotståelig kombinasjon av søt marengs og sitronlimonade. Den kandiserte sitronen er frisk og fantastisk på samme tid. Hjertenoten avslører den delikate duften av appelsinblomster, og den sensuelle vaniljen gir varme til basisnoten. Selv et snev av forførende duft er et fantastisk valg for en sommerkveldsfest!

 

D&G Devotion

 

Fant du en ny favoritt? Les også om vårens nye dufter 2024 . Du finner alle våre dufter her.