Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
De deiligste nye duftene fra våren 2023

De deiligste nye duftene fra våren 2023

Sist endret 05.04.2023 11:54:40

Våren 2023 vil blomstre på parfymehyllen. Oppdag de mest fantastiske nyhetene og finn din favoritt! 💕

Når dagene blir lengre og naturen begynner å blomstre, går vi ofte fra vinterens krydrede og varme dufter til lette og friske duftnoter. I år domineres duftene av rikelig blomsterprakt, sensuell musk og syrlig sitrus! Hvilken av nyhetene går du for denne våren? 🌼

 

Hugo Boss - The Scent Magnetic

Attraktiv og forførende 🖤

hugo boss the scent magnetic

Denne våren får Hugo Boss' klassiske dufter en magnetisk tiltrekning på markedet. De nye Magnetic-versjonene, som navnet antyder, tiltrekker deg som en magnet - og det er ikke rart! Den perleblomstrende duften til kvinner; The Scent For Her er akkompagnert av en interresant musk som gir en utrolig dybde og et snev av maskulinitet til duften. Men's The Scent For Him Magnetic derimot, får styrke fra de saftige duftnotene av mangofrukt og nyansene av søt vanilje. Duften balanseres av lær og ambra. Denne kan til og med fungere som en unisex-duft - så god er den ✨

🖤 Kjøp The Scent Magnetic For Men her og For Women her!

 

Yves Saint Laurent Black Opium Le Parfum

Intens og sensuell 🖤

YVES SAINT LAURENT Black Opium Le Parfum 30ml

Vi trodde ikke det var mulig, men Black Opium, som har nådd status som en kultduft, er nå kommet i en enda mørkere, mer sensuell og sexy versjon! Black Opium Le Parfum av Yves Saint Laurent er den mest intense og radikale tolkningen av Black Opium. Den forførende kombinasjonen av svart kaffe, hvite blomster og vanilje garanterer at du vil gløde hele natten. Dette er definitivt festduft nummer én! 

🖤​ Kjøp Black Opium Le Parfum her.

 

Armani My Way Le Parfum

Sterk og luksuriøs 🎀

armani my way le perfume

My Way Le Parfum er Armanis enda mer intense tolkning av den klassiske My Way-duften. Duften åpner med en frisk, rik kombinasjon av bergamottolje og appelsinblomster. Det intense hjertet består av en majestetisk kombinasjon av fløyelsmyk blå iris og indisk tuberose. Nyheten er supplert med en pudderaktig basenote som kombinerer sensuelt sedertre, avhengighetsskapende vanilje og luksuriøs hvit musk. Duften finner du i en herlig flaske, hvor nyanser av blått og rosa leker med hverandre. En tidløs klassiker!

Tips! Duften kommer i en innovativ gjenfyllbar flaske. Når duften er tom, kan du enkelt fylle den med refillflasken, slik at du sparer både penger og miljø! 🌎 

🎀 Kjøp Armani My Way le Parfum her og refillflaske her.

 

Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense Eau de Parfum 

Sprudlende og deilig 🍐

 CHLOÉ Nomade Jasmin Naturel Intense Eau De Parfum

Den perfekte vårduften er her! Chloés nye Nomade Jasmin Naturel Intense er en glitrende og deilig blomsterduft som er bygget på de flerdimensjonale nyansene til sjasmin. De søte duftnotene av daddel og pære gjør blomsterduften fantastisk søt og deilig, mens vanilje og sandeltre gir et snev av luksuriøs eleganse til duften. Duften er fantastisk feminin og sprudlende, som et løfte om våren som snart kommer!

Duften inneholder 100% naturlige ingredienser som en hyllest til verdens skjønnhet. 🌱

🍐 Kjøp Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense her

 

Marc Jacobs Daisy Paradise Spring

Lett og sprudlende 🌸

MARC JACOBS Daisy Paradise Spring Eau De Toilette 50ml

Marc Jacobs har gjort det igjen! Paradise Spring er et fantastisk søtt og blomstrende tillegg til den elskede Daisy-sagaen. Duften fanger følelsen av frihet ved å la den sommerlige og jordnære valmuen skinne i rampelyset. Lett valmue balanseres av varm eik og myk søt ambroxan. Den friske duften utstråler frihet og livsglede i en nydelig pastellflaske og minner oss om tidene da livet var lett. Den perfekte duften for bekymringsløse sommerkvelder! 

Psst! Denne duften er begrenset utgave, så skynd deg å få din mens du fortsatt har tid!  

🌸 Kjøp Marc Jacobs Paradise Spring her

 

Escada Santorini Sunrise

Frisk og saftig 🍊

escada santorini sunrise

Som navnet antyder, tar Escadas fantastiske nyhet deg til øya Santorini i Hellas. Saftig mandarin og frisk bergamottsorbet gir deg bekymringsløse varme dager og pittoreske landskap under den greske solen. Den skarpe sødmen til sitrus balanseres av rosa pepperkorn og rik sjasmin. Duften er søt og saftig, som Escada sant, men samtidig lett og frisk. Som en odé til det blå og hvite paradiset i Hellas!

Ps. Duften kommer begrenset opplag og kun tilgjengelig i en begrenset periode! 

🍊 Kjøp Escada Santorini Sunrise her.

 

Juicy Couture Viva La Juicy Petals Please

Blomstret og deilig 🌺

juicy couture

Har du ruslet gjennom en blomstereng eller sprayet du deg med Viva La Juicys nyeste duft? Petals Please er den nyeste duften i Juicy-serien, og den bringer sommerblomster-herligheten til deg! Duften er en glitrende kombinasjon av friske toner av magnolia, vannlilje, sjasmin og rosa fresia. Tre og rav i grunnnoten gjør blomstenes letthet dypere, mens vanilje fra Madagaskar og saltet karamell gir en deilig søt tone til duften. Velg glede og la deg blomstre av denne duften! #CHOOSEJOYANDBLOOMON

🌺 Kjøp Viva La Juicy Petals Please her

 

Dolce & Gabbana Q Eau De Parfum

Frisk og sprudlende 🍒 

dolce & Gabbana Q For her

Ta imot den nye dronningen! Nyheten til Dolce & Gabbana vil gjøre alle til en dronning med sin magnetiske og lidenskapelige duft. Friskheten til sicilianske sitroner kombineres med den saftige sødmen til kirsebær, og skaper en unik og dristig kombinasjon. Delikat sjasmin, syrlig rød appelsin, kirsebær og kremet heliotrop gir kant og dybde til duften. Det intense sedertreet og den myke musken i grunnnoten forsegler den unike duften. Her er kanskje vårens mest spennende nyhet!

🍒 Sjekk ut duften her.

 

Burberry Her Elixir Eau De Parfum

Sensuell og eventyrlig 🍓

burberry her elixir

Burberry's Her Elixir er en duft for modige kvinner som elsker eventyr. Den deilige fruktigheten til duften er supplert med toner av røde bær og sjasmin. Notene av vanilje og rav i basen gjør den selvsikre duften vanedannende og berusende sensuell. Takket være sin dristige natur er duften perfekt for våren, når alt er mulig og nye eventyr venter!  

🍓 Se mer om Her Elixir her.

 

Clean Classic Apple Blossom

Fruktig og blomstrete 🍏

clean apple blossom

Den nyeste duften fra Clean er inspirert av naturens deilige, friske grønne epler og deres velduftende vårblomster som sprer seg i den skarpe vårluften. Apple Blossom har en vanedannende og særegen personlighet, med saftige noter av eple, pære og grapefrukt. Rent ravtre og musk tilfører en deilig mykhet. 

Tips! Alle dufter fra Clean kan legges lagvis, det vil si at du kombinerer to eller flere parfymer for å skape en unik duft. Apple Blossom Eau De Parfum passer spesielt godt sammen med Rain Eau De Parfum!

🍏 Kjøp Clean Apple Blossom her

 

❤️ Vil du se hele utvalget av nye dufter? Klikk her


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?