Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
De nyeste merkene hos BliVakker

De nyeste merkene hos BliVakker! 💛

Sist endret 09.06.2023 13:47:10

Er du interessert i hva som skjer i BliVakker-universet for tiden? Her kan du lese om de nyeste, flotte merkene som er tilgjengelige hos oss ✨. Kanskje finner du ditt nye favorittmerke blant dem?

Jason Wu Beauty

Jason Wu Beauty er basert på ideen om at skjønnhet skal være uanstrengt og elegant ✨. Jason Wu selv er en kjent motedesigner som har designet kjoler for flere kjendiser, inkludert den tidligere førstedamen i USA, Michelle Obama. I 2020 lanserte han Jason Wu Beauty, en sminkelinje inspirert av å forsterke naturlig skjønnhet og få frem ditt indre ikon 💃🏼. Sminke skal vise din indre skjønnhet, ikke dekke til! Jason Wu Beauty er et rent skjønnhetsmerke, noe som betyr at produktene er formulert uten skadelige og dårlige ingredienser. Merket er også Cruelty Free.

Jason Wu

Jason Wu Raske fakta

🤎 Få fram din indre skjønnhet med Jason Wu, se produktene her 🤎

 

KimChi Chic

Velkommen til den fargerike verdenen til KimChi Chic Beauty 🍭! Grunnlagt av den internasjonalt anerkjente dragqueen' Kim Chi, som er kjent for sine utrolige sminkeferdigheter. Merket er et regnbuefarget kjærlighetsarbeid, som kan sees i produktene. KimChi Chic Beauty handler om å ha det gøy med sminke og ikke begrense deg til sosiale skjønnhetsstandarder. Produktene er morsomme, spennende og selvfølgelig av høy kvalitet 💗. Merket er Cruelty Free og formulert uten skadelige og dårlige ingredienser.

KimChi Chic

KimChi Chic raske fakta

🌈 Regnbuefarget kjærlighet hos KimChi Chic! Sjekk utvalget her 🌈

 

Dr. Hauschka

Fra naturen til mennesket. Dr. Hauschkas produkter er for den selektive kunden som i tillegg til effektiv hudpleie også ønsker en sanselig opplevelse. De aromatiske produktene er formulert utelukkende med naturlige ingredienser og utvalgte medisinske planter, som hver er en del av et samspill for å støtte, nære og stimulere huden 🌱. Dr. Hauschkas produkter er ikke laget for en bestemt hudtype, men for hudens behov og tilstand. Akkurat som naturen lever i rytmer, har huden vår også en rytme. Huden din fornyer seg selv i en syklus på 28 dager. Dens aktiviteter er forskjellige om dagen enn om natten, når den regenererer seg. Dr. Hauschka forstår og utnytter rytmene slik at kroppens egne krefter aktiveres samtidig.

Dr. Hauschka

dr. Hauscka raske fakta

🌱 Naturlige produkter for din huds behov finner du her 🌱

 

The Organic Pharmacy

The Organic Pharmacy er høyteknologisk, effektiv og naturlig hudpleie med klinisk beviste resultater. Naturen forenes med hudens behov for næring, når The Organic Pharmacys unike, prisbelønte formler basert på kraftige, potente og naturlige ingredienser fukter, fyller og nærer huden din 💛. Alle ingrediensene er av høyeste farmasøytiske standard, bærekraftig fremskaffet og økologiske, når de er tilgjengelige 🌎. The Organic Pharmacy har hudpleie for alle hudproblemer. Kraftige serum, en prisvinnende antioksidantduo som inneholder serum og gelkrem, og fuktighetsgivende, energigivende, rensende masker er blant heltene når du målrettet behandler huden.

the Organic Pharmacy

The organic Pharmacy Raske fakta

✨ Økologisk hudpleie med kliniske resultater får du med The Organic Pharmacy ✨

 

The Inkey List

The Inkey List er et hudpleiemerke som setter fokus på enkelhet og effektivitet. Deres filosofi er å tilby kvalitetsprodukter med nøkkelingredienser til en overkommelig pris. Med en et bredt utvalg som inkluderer alt fra rensere og tonere til serumer og fuktighetskremer, tilbyr The Inkey List skreddersydde løsninger for ulike hudproblemer ✨. Uansett om du ønsker å bekjempe kviser, fukte tørr hud eller redusere fine linjer, kan du stole på The Inkey List for å gi deg enkle og effektive hudpleieløsninger!

The Inkey List

inkey list

🖤 Luksuriøs hudpleie for alle - sjekk utvalget fra The Inkey List her  🖤

 

Beauty of Joseon

Beauty of Joseon er et hudpleiemerke som hyller den koreanske skjønnhetstradisjonen. Deres produkter kombinerer moderne vitenskap med historiske koreanske ingredienser for å gi huden næring og glød ✨. Med fokus på enkelhet og effektivitet tilbyr Beauty of Joseon formuleringer som passer for alle hudtyper. Fra deres populære Dynasty Cream til revitaliserende tonere og serum, er hvert produkt nøye utviklet for å gi deg en strålende og sunn hud 🌸. Utforsk det beste fra Korea med Beauty of Joseon!

Beauty of Joseon

Raske fakta: Beauty of Joseon

🌾 Koreansk hudpleie med fokus på urtemedisin finner du her 🌾

 

WOUF

WOUF er et kjent spansk merke som tilbyr toalettmapper og tilbehør av høy kvalitet ⭐️. De fokuserer på bærekraftig produksjon og produkter som passer perfekt til hverdagsbruk. Det ble grunnlagt i 2008 av Alice Penaud og Pablo Martinez, blir lokalt produsert i Barcelona og bruker resirkulerte materialer ♻️. Deres vakre mønstre, designet internt, gjør produktene elskverdige og holdbare. Fra deres toalettmapper til pouches, gir WOUF enkel organisering og er den ideelle gaven til deg selv eller noen du er glad i.

WOUF

Wouf - raske fakta

💚 Toalettmapper til et hvert behov får du hos WOUF 💚

 

Nyheter


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?