Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Min hverdagshelt, dette produktet er min lifesaver

Dette produktet er min lifesaver 🦸🏼‍♂️

Sist endret 02.05.2023 16:26:22

Vi har alle våre hverdagshelter, men hvilke produkter troner på topp hos BliVakkers ansatte? Bli med inn i helteuniverset og utforsk noen av våre favoritter ⭐️

 

Kristin Superhero produkt

Mitt superhelt-produkt er Sigma Hydro Melt Lip Mask! Den påfører jeg flere ganger om dagen, samt om natten før jeg legger meg 🌙 Produktet fukter leppene, samtidig som man får litt shine av den! 

 • Om produktet: Hydro Melt Lip Mask er en leppemaske som smelter inn i leppene dine for å gi maksimal næring og fuktighet
  for myke, smidige lepper hele dagen eller natten. Denne leppemasken ser ut som en lipgloss samtidig som den pleier leppene. 

⭐️ Hydro Melt Lip Mask finner du her ⭐️

 

Lee's superhelt produkt

Det er vanskelig å velge ut kun ett superheltprodukt, men om jeg velge, må det være Dermalogica sin Skin Smoothing Cream! Denne er virkelig best i test for meg, en superbra fuktighetskrem som ikke er fettete 🦸🏼‍♂️. 

 • Om produktet: Skin Smoothing Cream er neste generasjons fuktighetskrem som tilfører huden fuktighet i 48 timer, samtidig som den beskytter mot forurensning. Fuktighetskremen inneholder et hyaluronsyrekompleks som jobber på cellenivået for å redusere fuktighetstap i huden i tillegg til at det tilfører rikelig med fukt.

⭐️ Les mer om Skin Smoothing Cream her ⭐️

 

Heidi - mitt superheltprodukt

Mason Pearson Brush Bn2 Medium Bristle er virkelig verdens beste hårbørste! Denne holder i år etter år og man merker virkelig at dette er topp kvalitet i motsetning til mange rimeligere hårbørster som fort blir ødelagte. Børsten er behagelig mot hodebunnen, lugger ikke og gir fantastisk glans til håret ✨.

 • Om produktet: Denne børsten rengjør håret, stimulerer hodebunnen og øker blodomløpet til røttene for å spre hodebunnens naturlige, pleiende olje til hårets lengder og gi styrke, smidighet og en sunn glød. 

⭐️ Kjøp hårbørste fra Mason Pearson her ⭐️

 

Karen - mitt favorittprodukt

Mitt superheltprodukt er HH Simonsen VS8! Den redder virkelig dagen enten du våkner med flatt hår, villt hår, eller sovnet med vått hår!! 🌸

 • Om produktet: Denne krølltangen er laget for å forme naturlig definerte krøller. Verktøyet er lett, elegant og enkelt å bruke, og perfekt for å beskytte fint, skandinavisk hår mens du styler.

⭐️ VS8 kan du lese mer om her ⭐️

 

Ronja - mitt favorittprodukt

Min hverdagshelt er definitivt Dream Wow Dream Coat Supernatural Spray, og for meg er dette livets produkt! Håret blir utrolig mykt og skinnende, og du får følelsen av at du har kommet rett fra salongen. Det er nesten så det må stå "vanedannende" på emballasjen, for dette har virkelig blitt et produkt jeg ikke vil leve uten! 🤩

 • Om produktet: Dream Coat Supernatural Spray er en fuktighetsbekjempende leave-in-spray som holder håret krusfritt, også ved høyere luftfuktighet. Kruskontrollprodukt nummer 1 – varer gjennom 3–4 shampooneringer.

⭐️ Kjøp Dream Wow Dream Coat Supernatural Spray her ⭐️

 

vanessa - mitt favorittprodukt

Jeg synes ikke det er så lett å finne en duft som jeg kan bruke hver dag, men den nye duften Daisy Paradise Spring fra Marc Jacobs har fanget min interesse. Blomstret og samtidig frisk, men ikke for tung og påtrengende. Feminin, men ikke for feminin, hvis det gir mening 😅🌸. Jeg er vanskelig å tilfredsstille når det kommer til dufter, og derfor er jeg glad for å ha funnet denne superheltduften 🤩

 • Om produktet: Blomstret. Fri. Inspirert av sjelden, naturlig skjønnhet. Duften rommer frihetsfølelsen du får når du går gjennom en fantastisk blomstereng i solnedgangen. Daisy Paradise Limited Edition Marc Jacobs-duftene er en ny sesongbasert vri på den klassiske Daisy-duften.

⭐️ Marc Jacobs Daisy Paradise Spring Limited Edition finner du her ⭐️

 

jannike - mitt favorittprodukt

Mitt absolutte superprodukt er Exuviance sine Daily Resurfacing Peel Pads! Jeg har aldri opplevd et produkt som SÅ raskt fjernet alle urenheter uten å tørke ut huden, og bare gjorde den helt glatt og fin 🤍. Verdt hver eneste krone. Fikk også et tips om å klippe padsene i to hvis man ville ha krukken enda lengre, siden det er så mye produkt på en pad.

 • Om produktet: Daily Resurfacing Peel er effektive peelingpads som gir en intensiv eksfoliering. 10% sitronsyre gir en antioksiderende virkning, stimulerer kollagenprosessen og jevner ut ujevn pigmentering for en klarere hudtone.

⭐️ Exuviance Daily Resurfacing Peel Pads kan du kjøpe her ⭐️


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?