Gå til hovedinnhold

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 249,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Julekalender BliVakker

Eksklusiv julekalender fra BliVakker!

Sist endret 22.11.2022 10:43:55

BliVakker lanserer egen julekalender! Med 24 flotte produkter kan dette anses som en miniversjon av BliVakker som butikk.

Vi har gleden av å endelig presentere vår egne julekalender! Nå som det er kalendere på markedet innen alle tenkelige kategorier, kan det fort bli vanskelig å velge. Dersom du er en av de som synes det er fryktelig vanskelig å bestemme deg for hvilken kalender du skal ha, har vi gjort valget enkelt for deg! 

Blivakkers egen julekalender

 

Dette er en solid og pen julekalender med 24 skuffer. I kalenderen får du et bredt utvalg av produkter, innen makeup, hudpleie og duft, og kan anses som en miniversjon av BliVakker som butikk. Den er fullstappet med alle våre kunders favorittmerker og produkter i en og samme kalender! Du får produkter i både full size og travel size, og som luxury samples. Kalenderen er produsert i et begrenset antall, og vil ha en salgspris på 1499,-. 

Blivakkers egen julekalender 3 produkter

 

Klarer du ikke vente til juletiden? Nedenfor finner du noen av produktene du får i kalenderen! OBS: Spoiler alert!!!

 

 

Ofra Cosmetics - Highlighter Glazed Donut

Highlighteren består av perlepigmenter som fanger lyset på alle de rette stedene og lyser opp alle favorittrekkene dine. Ofra highligheter gir glød en ny mening på grunn av den unike "liquid -to-baked"-teknologien.

Kérastase - Elixir Ultime L'Huile Original 50 ml

Elixir Ultime L'Huile Original er en mikstur av dyrebare oljer for et sublimt vakkert hår. Et par dråper Elixir Ultime og håret blir mykt, smidig og strålende glansfullt. Håret tilføres næring, men uten å tynges. Håret føles mer motstandsdyktig og beskyttet. 

IT Cosmetics - CC+ Cream Light 12 ml

CC Color Correcting Cream er en lett til medium dekkende flytende foundation som reduserer rødhet, jevner hudfargen og gir naturlig glød. Sammensetningen er beriket med nordisk tyttebær som jevner ut hudtonen, mens nordisk kildevann gir fukt og reduserer rødhet for en perfekt finish.

Grande Cosmetics - GrandeLASH MD Mini 1 ml

GrandLash-MD fremmer naturlige lengre og tykkere vipper innen 4-6 uker og gir full effekt etter 3 måneder. Dette prisvinnende serumet hjelper med å forlenge korte vipper, samt forsterker svake, tynne eller ødelagte vipper. I tillegg vil du oppleve at vippene blir litt mørkere.

Paco Rabanne - Lady Million 5 ml

Lady Million er en sensuell hvit blomsterduft som er helt avhengighetsskapende. Duften er både frisk og sexy. Lek med ild og adlyd ingen!


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  19.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 249,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?