Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Kenny Anker Brows

Endelig hos BliVakker - Kenny Anker

Sist endret 10.03.2023 12:01:29

Brynseksperten Kenny Anker startet sin første salong da han kun var 18 år gammel. Nå er han kjent som Danmarks ledende brynekspert. Hans prisbelønte produkter er designet for å være enkle å bruke for både bryn-nybegynnere og erfarne brynsentusiaster for å finjustere brynene med en sikker hånd.

Opprinnelig er merket kjent for sine unike signaturbehandlinger, som Kenny utviklet og lanserte på det danske markedet tilbake i 2016. Siden 2019 har de utviklet og produsert deres egne produkter, som kalles KENNY BROWS. Senere ble KENNY SKIN lagt til. Produktene er utviklet med tanke på brukervennlighet, konsistens og holdbarhet. Kenny Anker får mye anerkjennelse for produktene, og Brow Gel Clear vant «Costumes skjønnhetens favoritter» 2021.
 

KENNY BROWS

KENNY BROWS

Brow Sculptor

Brow Sculptor fra Kenny Brows er en myk øyenbrynspenn med spoliebørste. Pennen er perfekt til å skygge og fylle områder i brynet som er tynne, skape jevnhet og tetthet, enten du vil ha en tett look eller bare en sunn, fyldigere brynslook. Alt-i-ett produktet er super-enkelt å bruke ✨! Begynn med å gre brynene med spoliebørsten, så kan du deretter bruke pennen til å tegne hårstrålignende linjer. Avslutt med å blende fargen litt mer inn i huden med børsten. 

 

Kenny brows brow sculptor

🤎 Kjøp Brow Sculptor Taupe her 🤎 Kjøp Brow Sculptor Brown her 🤎 Kjøp Brow Sculptor Dark Brown her

 

Brow Gel

Øyenbrynsgelen fra Kenny Brows er en multifunksjonell brynsgele som gir definisjon, symmentri, og et polert utseende. I tillegg hjelpe den deg med å fylle ut brynene, og fylle inn områder med sparsom hårvekst. Brow Gel'en er lett, og designet for å holde brynene på plass. Dette er altså alt du trenger for å få elegante bryn og skape naturlig balanse i ansiktet ⚖️. Påfør produktet i brynets naturlige vekstretning, og jobb med produktet på børsten for å markere og forme brynene. Det er som å bruke mascara – børsten påfører akkurat den mengden gel som trengs, og det slanke designet gjør at gelen kan påføres presist og fange selv de minste og fineste hårene.

 

kenny anker brow gel

🤎 Se Brow Gel Clear her 🤎 Se Brow Gel Taupe her 🤎 Se Brow Gel Brown her 

 

Precision Brow Tweezers

Precision Brow Tweezers er en pinsett som lett fjerner uønskede brynshår. Den skrå tuppen lukkes med nøyaktig riktig spenning slik at selv det minste håret gripes enkelt, holdes og fjernes raskt i ett ren bevegelse; unngå brudd og uten forårsaker irritasjon ⭐️. Å forberede brynene før du napper de er viktig for et godt resultat. Et tips er f.eks at huden skal være tørr og ren. Det beste tidspunktet å nappe brynene på, er etter en dusj, et bad eller en ansiktsvask, slik at huden og hårene er avslappet og myke av det varme vannet. Et annet tips er å "strekke tilbake" huden slik at den er rett og stram i området hvor du skal nappe.

 

kenny anker precision brow tweezers

🤎 Precision Brow Tweezers kan du kjøpe her

 

KENNY SKIN

kenny anker skin

 

Face Brushes

Eye Brush er en øyenskyggekost som gir deg en perfekt, polert look. Dette er børsten som hjelper deg med å skape enhver øyelook, både naturlig og dristig. Børsten har akkurat passe tetthet til å påføre øyenskygge akkurat der du vil ha den, og med riktig mengde mykhet oppnår du den perfekte påføringen når du jobber med flere farger. I tillegg er den perfekt for å påføre concealer uansett hvor du trenger en lett touch-up.

Cheek Brush er en ansiktskost fra Kenny Anker som gir deg en perfekt, polert look. Kosten hjelper deg med å fremheve, løfte, konturere, forme og tilføre rouge og highlighter med presisjon. Dette er børsten du bør bruke når du skal legge sminke hvor du har full  kontroll over plassering og påføring. Cheek Brush sørger for at du enkelt kan oppnå en  perfekt påføring. Selv når du ønsker å påføre et enkelt lag eller bygge opp sminken din, vil du fortsatt få en fin, jevn finish.

Face Brush er en ansiktskost fra Kenny Anker som gir deg en perfekt, polert look i hele ansiktet. Børsten er en kombinasjon av et stort  børstehode med tettpakket myk bust, samt et håndtak som ligger godt i  hånden for absolutt kontroll. Bruker du børsten til å påføre pudder, er det lurt å starte i midten av ansiktet  og børste utover. Bruker du Face Brush til foundation kan du med fordel  plassere produktet i små prikker på huden – deretter børste og blendes ut med lett  hånd i flere retninger, for å unngå striper og i stedet oppnå jevn dekning og et  jevnt utseende.

Hemmeligheten til kostene fra Kenny Anker ligger i den perfekte formen på børstehode som lar deg plasser sminken akkurat der du vil!

 

kenny anker brusher

💚 Kjøp Eye Brush her 💖 Kjøp Cheek Brush her 💙 Kjøp Face Brush her

 

Perfectionist Concealer

Concealeren fra Kenny Anker har en krem til pudder formel med en matt finish som gir et naturlig utseende. Concealeren dekker områder som mørke ringer under øyne eller hvor som helst på ansiktet der du ønsker å jevne ut hudtonen. Formuleringen  bidrar til å minimere fine linjer i huden og absorberer olje i huden slik at du ender opp med et mattende resultat. KENNY SKIN Perfectionist Concealer hjelper til med å dekke det du ikke ønsker å bli sett, men lar det du ikke vil skjule, din naturlige skjønnhet, skinne gjennom.

 

Kenny anker concealer

💜 Fair kan du kjøpe her 💜 Dune kan du kjøpe her 💜 Natural kan du kjøpe her

 

Se hele utvalget fra Kenny Anker samlet her! ✨ 


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?