Gå til hovedinnhold

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 249,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Exuviance skincare

Exuviance - fruktsyrebasert hudpleie tilpasset din hud.

Sist endret 23.09.2022 12:28:59

Exuviance er avansert hudpleie fra fagfolkene bak en av hudpleiebransjens absolutt største ingredienskategori, nemlig fruktsyrer – bedre kjent som AHA og PHA. Exuviance jobber ut fra dyptgående kunnskap om vitenskapen bak hudpleie, og ut fra et sterkt ønske om å hjelpe folk til å trives med huden sin. Produktene er kombinasjoner av egne innovasjoner og andre veldokumenterte ingredienser som sammen gjør stor forskjell for huden. Her kan du finne nøyaktig de produktene som er tilpasset din hud.

Normal/Kombinert hud

Basisserien til Exuviance for normal og kombinert hud heter EMBRACE, og er basert på den effektive og stimulerende AHA-syren. Ikke alle produkter i rutinen din trenger å være fra EMBRACE-serien. Kombiner gjerne med produkter fra RELAX-serien, for eksempel en RELAX-krem om du ikke vil bruke AHA-syre både morgen og kveld. På den måten får du også en god blanding av AHA og PHA, som stimulerer, eksfolierer, styrker og tilfører fukt. Produktene får du kjøpt her og her

 

Tørr/Sensitiv Hud

For tørr og sensitiv hud er basisserien RELAX anbefalt. Denne serien er basert på den snille PHA-syren som tilfører fukt og styrker hudens beskyttelsesbarriere. Er huden tørr, anbefales det å legge til et fuktighetsgivende serum (Vespera Bionic Serum) eller en mykgjørende og nærende olje (CitraFirm FACE Oil). Til rød og blussende hud anbefales det beroligende serumet Antiredness Calming Serum. Alle produktene selges samlet i pakke her

 

 

Akneutsatt hud

Har du normal til fet hud, er EMBRACE-serien et godt utgangspunkt. Er huden tørr og sensitiv, velger du grunnprodukter fra RELAX-serien. Kombiner gjerne basisprodukter fra begge seriene for å få en best mulig tilpasset rutine. Ofte har den akneutsatte huden behov for både AHA (for daglig eksfoliering og cellefornyelse) og PHA (for fuktighet / sterkere barriere). Legg derfor til eksfolierende og målrettede produkter fra øvrige serier som er med på å balansere overskuddstalg og forebygge tilstoppede porer.

 

Moden Hud

Her ønsker vi å gi cellefornyelsen en ekstra boost og supplere med effektive produkter i form av peeling, serum og konsentrat. C-vitamin Capsules har en stimulerende effekt på kollagenproduksjonen uten å irritere huden, noe som gjør at de også er egnet til sensitiv hud. Til motstandsdyktig hud er Super Retinol Concentrate et godt valg, ettersom konsentratet stimulerer huden maksimalt og forbedrer både spenst, hudtone og struktur.

 

Pigment

Ved hud med ujevn pigmentering gjelder det å eksfoliere og lysne eksisterende flekker og samtidig forhindre at nye oppstår. En ingrediens som gjør nettopp alt dette, er NeoGlukosamin som vi blant annet finner i Daily Corrector SPF 35 og Super Retinol Concentrate. C-vitamin har en positiv effekt på hudtonen, og Exuviances kapsler inneholder hele 20 % C-vitamin i en stabil sammensetning. Produktene får du samlet her.

 

Eksfoliering

Uansett hudtype og tilstand er det en god investering å bruke et peelende produkt én til to ganger i uken, avhengig av hudens toleranse og behov. Det finnes tre alternativer, Triple Microdermabrasion Face Polish, Daily Resurfacing Peel CA10 og Performance Peel AP25. Alle tre kan tilpasses de fleste hudtyper. Til sensitive hudtyper anbefaler vi Daily Resurfacing Peel CA10 for å unngå skrubbe-effekten som kan virke irriterende på hud som lett reagerer.

På samme måte har all hud godt av fukt. SkinRise Morning Glow er et enkelt tips for å tilføre fukt og glød i alle rutiner!

 

Se hele utvalget fra Exuviance her

 


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  19.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 249,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?