Gå til hovedinnhold

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 249,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Julegavetips til hele familien fra Blivakker

Gavetips til hele familien!

Sist endret 10.01.2023 08:50:39

2022 har *flydd* forbi, så hvis tanken på at julen er rett rundt hjørnet får deg til å få panikk – frykt ikke. BliVakker har en hel mengde julegaveideer som garantert vil minske kjøpsstresset. Sjekk ut noen av våre beste tips her, eller klikk deg inn på julegaveguidene du ønsker å handle fra!

 

Hårpleie

Til den som elsker å ta vare på håret sitt kan det revolusjonerende produktet K18 Molecular Repair Mask være et godt tips. Hårmasken som gjør det mulig å reversere og reparere skadet hår tilbake til sin ungdommelige tilstand. Produktet passer for alle hårtyper, uansett generasjon og kan brukes med alle typer stylingprodukter - flatt og kjedelig hår hører til i fortiden! K18 Molecular Repair Mask finner du her.

Et annet produkt som hjelper med å styrke håret er Kérastase sin Genesis Défense Thermique Leave-In. Dette er en styrkende stylingspray til svekket hår, forebygger håravfall som følge av hår som knekker. I tillegg er den varmebeskyttende og hindrer at håret knekker. Genesis Défense Thermique Leave-In kan kjøpes her

Stylingprodukter får man aldri nok av! Amika sin Perk Up Dry Shampoo er en eksepsjonelt god tørrshampoo! Denne prisvinnende tørrshampooen frisker opp håret ved å absorbere bort overflødig olje og etterlater det mykt og friskt. Tørrshampooen finner du her.

Av og til kan føntiden bli alt for tidkrevende - da er ByNoor 2-in-1 Quick Dry Heat Protection Spray et ypperlig produkt! Dette er en varmebeskyttende spray som reduserer føntiden. Et must i enhver stylingrutine - produktet finner du her.

Se alle populære gaver til håret

 

Hudpleie julegavetips

Overrask den skjønnhetsbesatte mottaker med noe uventet som garantert vil bringe fram et stort smil! Den populære Advanced Snail 96 Mucin Power Essence fra COSRX slår sjelden feil. Essensen refukter og revitaliserer tørr og ubalansert hud, minimerer synligheten av alle typer akne arr, og pigmentflekker for en jevnere hud. I tillegg passer den til alle hudtyper, spesielt tørr, sensitiv og akneutsatt hud. Essensen finner du her.

Til den som har alt slår en god bodylotion aldri feil. Biotherm Oil Therapy Baume Corps Bodylotion er en fuktgivende bodylotion til tørr hud som absorberes øyeblikkelig uten å bli fettete. Denne finner du her.

Fuktighetskrem til ansiktet får en aldri nok av. Clinique sin Moisture Surge™ 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator er en oljefri fuktighetskrem som inneholder eksklusiv aloe bio-ferment og hyaluronsyre og trenger dypt in i hudens overflate! Moisture Surge kan du kjøpe her.

Å holde på sommergløden i vintermånedene kan være vanskelig. Glöd Sophie Elise Self Tan Drops er selvbruningsdråper som gradvis utvikler en naturlig glød og solkysset brunfarge uten at huden blir eksponert for sol! Produktet påføres enkelt ved å blende inn noen dråper i dag- eller nattkremen! Produktet finner du her.

 

Se alle pleiende gaver til huden

 

Sminke - julegavetips 2022

Til sminkeelskeren er utvalget bredt, og det kan være vanskelig å velge. Laura Mercier Loose Setting Powder Translucent har tatt internett med storm, og er en favoritt hos mange - kanskje en ny favoritt til venninnen? Det er et lysreflekterende, ultralett finishpudder som gir sminken en perfekt finish. Translucent nyansen passer alle hudtoner, og blandes perfekt inn i huden ved påføring for å gi en silkemyk finish. Pudderet finner du her.

MAC Cosmetics sin Prep + Prime Fix+ Original er en fuktgivende ansiktsspray og primer, som frisker opp huden og fikserer makeupen. Den kan brukes til å fukte huden før du tar på makeup om morgenen, eller i løpet av dagen over makeup, for å fukte huden og friske opp makeupen for et flott resultat. MAC Fix+ kan du kjøpe her.

Til den som ikke går ut døren uten leppeprodukter slår en fuktighetsgivende lipgloss aldri feil. Maybelline sin Lifter Gloss er en fuktighetsgivende gloss beriket med hyaluronsyre som hjelper til å fange og binde fuktighet. Lipglossen kommer i mange ulike farger og passer til enhver! Maybelline Lifter Gloss finner du her.

Urban Glow sin Blush Rush Blush Palette er den ultimate blush-trioen for fresh hud! Her får du tre ulike farger i en palett, og trioen kommer i sheer, shine og matte finish. Fargene kan kombineres eller brukes på egenhånd enten du ønsker myke kinn, definerte kinn, eller eplekinn! Blush Rush kan kjøpes her. 

Julegavetips 2022 sminke

Julegavetips 2022 sminke elskeren

 

Gavesett jul 2022

Vi vet at det kan være vanskelig å finne det perfekte julegavesettet, spesielt når du ønsker å gi dem noe de trenger, ønsker og absolutt burde ha. For å hjelpe deg kommer et par tips, i tillegg til at alle gavesett også er samlet på en og samme side <3 

I Ole Henriksen sitt Lets Get Luminous Brightening Set får du tre favoritter i ett og samme sett. Dette inkluderer Truth Serum, C-Rush Brightening Gel Crème og Banana Bright Eye Crème, tre produkter som avdekker hudens sanne glød ved å lysne, stramme opp og gi fukt! Lets Get Luminous Brightening Set kan du kjøpe her.

Wonder Perfect Gift Set er et nydelig gavesett fra Clarins med Wonder Perfect Mascara og bestselgende Natural Lip Perfector og Micellar Water. Her får en tre gode favoritter med ulike bruksområder, slik at mottakeren får litt av alt! Clarins Wonder Perfect Gift Set finner du her.

Til han kan vi anbefale gavesettet Aquapower Starter Kit fra Biotherm Homme. I dette settet finner en Aquapower Hydration, Foam Shaver, Cleansing Gel og Aquafitness Showergel. Produktene i gavesettet kan brukes av alle, uansett hudtype og alder! Biotherm Homme Aquapower Starter Kit kan du lese mer om her.

I kategorien hår finner man nå bestselgeren Redken Extreme som gavesett. Extreme Holiday Gift Set inneholder et styrkende og reparerende hårpleiesystem for skadet hår. Her får man Redken Extreme Shampoo, Extreme Conditioner og One United Multi Benefit Spray. Gavesettet kan kjøpes her. 

Gavesett julegavetips til han til henne 2022

Gavesett julegavetips 2022

 

Julegavetips til han, til kjæresten, til pappa

Vi hører det år etter år, "jeg trenger ingenting" og "jeg har alt jeg trenger". Det kan ofte være vrient å kjøpe gaver til far, kjæreste, onkel og bestefar. Her kommer noen tips som forhåpentligvis vil gjøre det litt enklere!

Hva med et 3-i-1 produkt? Sebastian The Multi-Tasker Hair, Beard & Body Wash er et multitasking produkt som rengjør både hår, skjegg, og kropp. Et produkt som passer til alle hårtyper, og som inneholder guaranaekstrakt og en stimulerende duft av bergamott og pink pepper. The Multi-Tasker finner du her.

En hårvoks slår aldri feil. ByNoor Hair Wax Strong Hold er en hårvoks med meget sterk hold til kort hår. Voksen gjør håret lettere å forme og style, samtidig som håret etterlates med en lekker, matt finish. Hårvoksen har en holdfaktor 5/6 og dufter av fresh peach! Hårvoksen kan du kjøpe her.

Eller kanskje en nese- og ørehårtrimmer står øverst på (den ikke-eksisterende) ønskelisten i år? Da kan vi anbefale Philips Nose and Ear Trimmer Series 3000. Dette er en nesehårstrimmer som skånsomt fjerner uønsket nese- og ørehår. Her får du en enkel og effektiv trimming uten at du må dra og nappe. Produktet kan kjøpes her.

En ting som fort kan gå tom før man innser det, er deodorant. Med Biotherm Day Control 48h Duo Set får man dobbelt opp! Denne roll-on'en er en effektiv antiperspirant som virker i opptil 48 timer, den motvirker lukt, smitter ikke av og er lett å påføre. Duoen finner du her.

Julegavetips til han, til kjæresten, til far, til bror, til bestefar

se alle julegavetips til herre her

 

julegavetips til de minste, til søster,

For de minste kan vi anbefale Tangle Teezer Wet Detangler Millennial Pink. En unik hårbørste utviklet for å løse floker i både vått og tørt hår - selv om håret er svakt eller skadet. Her grer piggene gjennom håret raskt og forsiktig, uten å trekke, rive eller forårsake brudd! Hårbørsten finner du her.

Eller hva med hårstrikker som ikke sliter på håret? Blax Snag Free Hair Elastics kommer i fler ulike farger, og er evigvarende. Den er uten "sømmer" og metall, og er derfor skånsom mot håret, og perfekt å bruke hvis du er hårsår. Blax Snag Free hårstrikker kan du kjøpe her.

De søteste øyenskyggepalettene er definitivt Disney Classics palettene fra Catrice! Her får en 18 høypigmenterte øyenskygger, som alle er inspirert fra ulike Disney Filmer. Velg mellom Disney-heltinnene Marie fra «Aristocats», Lady fra «Lady & the Tramp» og Miss Bunny fra «Bambi». Palettene kan kjøpes her.

Ariana Grande CLOUD er en positiv kreasjon inspirert av optimisme og håp. Det drømmeaktige nye designet på flasken utmerker seg fra resten av sortimentet. Den oppløftende og avhengighetsskapende duften fortryller med en saftig blanding av lavendel, bergamott og pære. En fin duft i enhver samling. Produktet finner du her.

julegavetips til de yngste

julegavetips til de yngste

 

Blivakker anbefaler julegavetips 2022

Fortsatt usikker på hva du skal kjøpe? Her kommer noen av blivakkers beste anbefalinger denne julen <3 

GHD Platinum+ Black Styler er en rettetang som er så intelligent at den forutser hårets behov og kontinuerlig tilpasser seg slik at den hele tiden leverer optimal stylingstemperatur. Her oppnår en uslåelige resultater som er perfekt tilpasset brukeren! GHD Platinum+ Black Styler finner du her.

COSRX sin Balancium Ceramide Lip Butter Sleeping Mask er en mykgjørende leppemaske som styrker leppene og gir langvarig fuktighet. Den inneholder ceramider som styrker leppenes hudbarriere, shea butter som tilfører fuktighet og kokosolje som mykgjør. Leppemasken kan du lese mer om her.

Ta hår- og hudpleierutinen ett steg videre! Soft Cloud sin Mulberry Silk Pillowcase gjør det som er best for både håret og huden din mens du er i drømmeland! Silke inneholder aminosyrer som gjør at silkeputetrekket føles komfortabelt mot huden. I motsetning til de ordinære bomullstrekkene, vil silkefiberet absorbere en del svette, og dette vil dermed holde deg tørr og kald gjennom hele natten. Du finner putetrekket her.

Hårruller er det nye it-produktet i hårverden. T3 sine Volumizing Hot Rollers Luxe For Volume, Body And Shine er hårruller som gir sensasjonelt volum, fylde og glans, alt rullet i ett! Dobble temperaturinnstillinger sikrer en langvarig frisyre for alle hårtyper. Her får du 8 hårruller fordelt på 2 ulike størrelser, og klips som holder rullene på plass i håret. Volumizing Hot Rollers finner du her

blivakker anbefaler


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  19.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 249,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?