Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
 de nyeste merkene hos BliVakker

Har du sett de nyeste merkene hos BliVakker? 🤩

Sist endret 25.04.2023 14:39:50

Lurer du på hva som rører seg i BliVakker-universet for tiden? Her kan du lese om de nyeste flotte merkene som er tilgjengelig hos oss ✨. Finner du ditt nye favorittmerke?

Björk

Björk har siden starten i 2014 vært en svensk hårpleieserie med fokus på miljøet 🌱. Deres mål er å utvikle og selge de beste produktene, med råvarer av høyeste kvalitet og håndverk med høy presisjon og med respekt og omsorg for jorden vår 🌏. Björk ønsker å være et bærekraftig selskap og et forbilde i bransjen. I tillegg til deres omfattende miljøarbeid, ønsker de å ta samfunnsansvar for våre medmennesker. Dette er noen av verdiene som er selve fundamentet for Björk. Blant annet er Miljø og kvalitet er kriteriene nummer én for å lage et Björk-produkt. Derfor er eksperter på miljølovgivning, kvalitet og innkjøp integrert i deres produksjonsteam. 

Björk

Raske fakta: Björk hair care

*Som en av de første i verden, kunne Björk gi deg muligheten til å erstatte propanen i deres aerosolprodukter med grønn gass! 

🍃 Gode råvarer og bærekraft! Se hele utvalget fra Björk her 🍃

 

Mermade

Mermade Hair er et australsk grunnlagt hårmerke basert på troen på at vakkert hår skal være enkelt. Lanseringen av deres signaturverktøy – den originale Mermade Hair Waver – broke the internet, bokstavelig talt 🤩 Dette er nå et av de hotteste og raskest selgende hårverktøyene over hele verden. Mermades varmeverktøy er laget med avansert varmeteknologi og ionisk keramikk for å sikre at håret alltid er beskyttet når du styler håret med varme 💗. Den spesialformulerte hårpleieserien forbedrer måten du krøller, retter ut, bølger og føner håret på, samtidig som den gir dyp næring og glans. Dessuten er utvalget av tilbehør både praktisk og søtt 🎀. Mermade Hair er elsket av kjendiser, hårstylister og hverdagsmennesket!

mermade hair

Raske fakta: Mermade

🌸 Flott volumøst hår oppnår du med Mermade, se utvalget her 🌸

 

Philip Kingsley

Hos Philip Kingsley forstår de at det ikke er hvordan du ser ut som definerer deg, det er hvordan du har det ⭐️. Uansett om du har et hårproblem eller bare har et ønske om at ditt hår kan forbedres, kan produktene fra Philip Kingsley gjøre en forskjell. Philip Kingsley Trichologists (hår- og hodebunnsspesialister) er interessert i å gi deg det best mulige håret ✨. Deres klinikker i London og New York yter ekspertpleie til alle typer hår- og hodebunnsproblemer. De har flere års erfaring i behandling av de mest problematiske hår- og hodebunnstilstander samt kosmetiske bekymringer som tørt og brusete hår, fint og flatt hår og hår som brekker. Philip Kingsley hårpleie er designet til å behandle alle hårproblemer og sikre, at du oppnår salonghår hjemme. Fra shampoo og hårkurer til leave-in balsam og produkter til splittede spisser og skadet hår, så sørger Philip Kingsley´s produkter på å tilføre næring, gi fuktighet samt gjenopprette håret fra rot til spiss.

philip kingsley

Raske fakta: Philip kingsley

💆🏼‍♀️ Finn løsningen på dine hårproblemer med Philip Kingsley her 💆🏼‍♀️

 

Lenoites

Leonites er et skjønnhetsmerke grunnlagt av den svenske skjønnhetsinfluenceren Laila Högfeldt. De tilbyr skjønnhetsprodukter av høy kvalitet for hverdagen. Med fokus på eleganse, glede og nytenkning opplever du hverdagsluksus på sitt beste 💗 Lenoites samarbeider med dyktige hudleger, kjemikere og industriledere og har blant annet kommet med et vippeserum med 100 % naturlige ingredienser, mascara som inneholder 83 % vippevolum, HeatlessWaves for vakre krøller uten varme, og mye mer! 🌼 Hos Lenoites finner du et utvalg av luksuriøse skjønnhetsprodukter. Du har sikkert også sett mange av Lenoites sine produkter trending på sosiale medier 🤩. Deres toppmoderne produkter kombinert med førsteklasses kvalitet omdefinerer skjønnhetens verden for å fremheve din naturlige skjønnhet.

lenoites

Raske fakta: lenoites

🎀 Heatless curls, serum, og vakkert hårtilbehør (og mye mer) kan du se her 🎀

 

Origins

Origins ble grunnlagt på begynnelsen av 90-tallet med naturen, miljøet og en forpliktelse til ytre hudpleie i tankene, og har skapt seg et navn som en pioner i skjønnhetsbransjen 🤍. Origins baserer alle sine produkter på naturlige ingredienser 🌱. De bruker ingredienser av høyeste kvalitet fra planter, jorden og havet, og kombinerer dette med vitenskap for å utvikle de beste og mest effektive produktene til deg og din hud 🧪. Utviklet med omtanke for deg og for naturen. Deres bestselgere inkluderer blant annet tinted moisturizer, fuktighetskremer, masker og cleansers!

origins

Raske fakta: origins

🌼 Gå på oppdagelsesferd i Origins' naturlige univers her 🌼

 

RAWW Cosmetics

RAWW Cosmetics er et australsk skjønnhetsmerke for alle kjønn og hudtyper i alle aldre. RAWW tilbyr makeup og sminke basert på naturens egen kraftkilde – nemlig superfoods 🥑🫐. Produktene er proppfulle av vitaminrik supermat og gode ingredienser som får frem gløden og skjønnheten i huden din. I produktene finner du blant annet kokosvann (hydreringssuperhelt), Kakaduplomme (vitamin C-superhelt) og Acai Berry (antioksidant-superhelt) 🥥. Raww tilbyr et sunt og effektivt alternativ til eksisterende skjønnhetsprodukter, og dufter supergodt. RAWW har supergode serum og oljer som får frem den naturlige gløden og skjønnheten i huden din! 

raww cosmetics

Raske fakta: raww cosmetics

*A-Beauty betyr at ingrediensene er dyrket i Australia og at produktene er produsert i Australia.

🍊 Fornyet hud, naturlig glød og fuktighet? Ja takk! Se utvalget her 🍊

 

Cicamed

Cicamed er et resultatorientert svensk hudpleiemerke med fokus på effektive ingredienser 🧪. Alle produktene fra merket er helt veganske og produsert i Sverige 🌱. Cicameds produkter er utviklet av en ekspertgruppe bestående av svenske plastikkirurger, hudterapeuter og kjemikere med utspring i svensk medisinsk hudpleie og plastisk kirurgi. Cicamed består av to serier: Cicamed Organic Science, som kombinerer det beste fra naturen med vitenskap, og Cicamed Medical Science, som er problemløsende hud- og hårpleie med fokus på spesifikke problemer, som arr, problemhud og hårtap 💆🏼‍♀️. Produktene deres gir umiddelbare og langsiktige resultater, takket være deres fantastiske naturlige ingredienser som kopierer hudens egne vitaminer, antioksidanter, lipider og fuktighetsgivere.

cicamed

Raske fakta: cicamed

🌟 Naturens vitenskap + effektive ingredienser = 🤍 Se alt fra Cicamed her! 🌟

 

SUVA Beauty

SUVA Beauty er grunnlagt av den profesjonelle makeup-artisten, tidligere makeupinstruktør, utenlandskorrespondent og markedskonsulent Shaina Azad, som er født og oppvokst på Fiji. En så bred bakgrunn, gav henne inspirasjonen til å skape et iøyenfallende brand med fokus på sterke farger - som tok sosiale medier med storm 💜. Ønsket var å skape et merke som reflekterte hennes kreativitet og sære personlighet, og som et resultat er produktene dristige, lunefulle, innovative og fantasifulle 🦄.  Merket er definert av sine lyse, mettede farger, luksuriøse finisher og unike evne til å kombinere kunst og skjønnhet ⭐️. SUVA Beauty har som mål å begeistre og vekke god ånd hos enhver artist eller kreatør. Enten du plukker opp en børste for første gang eller tusende gang, vil SUVAs fargerike og pro-grade produkter utfordre deg til å skape et trendsettende eller imponerende nytt utseende!

suva beauty

Raske fakta: suva beauty

💚 Leken, humoristisk, fargefull og kunstnerisk makeup fra SUVA kan du kjøpe her 💚

 

Se alle de nyeste produktene fra BliVakker her

 


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?