Gå til hovedinnhold

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 249,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
IT cosmetics CC+

IT Cosmetics Shadefinder - Finn din foundationfarge

Sist endret 22.11.2022 13:19:42

CC+ Cream er en heldekkende foundation, samt den største bestselgeren fra IT Cosmetics, og den vil raskt bli din nye "go-to" når du ønsker et naturlig og jevnt resultat. 

Kremen reduserer synligheten av porer, fine linjer og pigmentering i huden og fungerer også helt fantastisk til problemhud som rosacea, da den er mild og skånsom mot huden. Den er enkel å bruke og inneholder dessuten flere hudpleiende egenskaper samt SPF 40 eller 50+, som gjør at kremen fungerer som både sminke og hudpleie i én. 

CC+ Cream finnes i 12 forskjellige nyanser og i 3 varianter slik at du kan finne akkurat den varianten som passer dine behov!

CC+cream original: naturlig finish, byggbar dekkevne, SPF 50, for alle hudtyper. CC+ Cream Nude Glow: Naturlig finish med glød, lett til medium dekkevne, SPF 40, for alle hudtyper. CC+ Cream oil free matte: Naturlig matt finish, byggbar dekkevne, SPF 40, For kombinert/fet hud.

Kjøp CC+ Cream Original her - CC+ Cream Nude Glow finner du her - CC+ Cream Oil Free Matte kan du kjøpe her

FINN DEN RETTE CC+ CREAM TIL DEG

 

Foundation med hudpleieegenskaper

I tillegg til de kosmetiske egenskapene, bidrar også IT Cosmetics CC+ Cream med en rekke hudpleieegenskaper. CC+ Cream Original og Matte fokuserer på anti-aldring, mens vårt siste tilskudd til serien, CC+ Nude Glow, også fokuserer på å gi ekstra glød.

CC+ Cream Original + Oil Free Matte: Inneholder kollagen, niacinamid og peptider som styrker og strammer huden. Inneholder antioksidanter som beskytter og styrker huden. Inneholder hyaluronsyre som gir huden langvarig fuktighet og bidrar til å fylle og jevne ut huden. Inneholder A-, B-, C- og E-vitaminer. Anti-age SPF 50. Utviklet med dermatologer. CC+ Cream Nude Glow Inneholder 2% niacinamid og ekstrakt av grønn te som gir huden glød og gjør den klarere. Inneholder antioksidanter som beskytter og styrker huden. Inneholder hyaluronsyre, som gir huden 24-timers fuktighet og hjelper til med å fylle og jevne ut huden. Anti-age SPF 40. Utviklet med dermatologer

 

BEATIFUL WITHOUT IT. BEATIFUL WITH IT.

Skjønnhet har mange ansikter, former og fasetter. Det å føle seg fin og vakker henger ofte sammen med at man føler seg vel. IT Cosmetics fokuserer på å levere enkle, effektive produkter med naturlige resultater, og deres klare mål er å hjelpe kvinner med å føle seg som den beste versjonen av seg selv.

 

IT Cosmetics Beautiful with it beautiful without it

 

HVA KAN CC+ CREAM GJØRE FOR DEG?

Mange kvinner sliter med problemhud eller andre små skjønnhetsfeil som gjør at de ikke føler seg komfortable med utseendet sitt, noe som også smitter over i hverdagen. Vi har snakket med noen av våre IT Cosmetics-kunder om hva CC+ Cream gjør for dem, og hvordan den hjelper dem med å føle seg mer tilpass. 

 

 

VEGANSKE BØRSTER FOR ALLE BEHOV

IT Cosmetics Heavenly Luxe-børster er det perfekte tilbehøret til merkets mange sminkeprodukter. Prøv for eksempel den populære og veganske Heavenly Luxe Complexion Brush #7, hvor den ene siden er perfekt for å påføre foundation og CC+ Cream, mens den andre siden kan brukes til en concealer eller for å nå inn i øyekrokene med CC+ Cream. 

IT Cosmetics sminkekoster

Se alle sminkekostene fra IT Cosmetics her

 


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  19.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 249,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?