Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Essie holiday collection 2022

Julegaveguide fra Essie

Sist endret 23.11.2022 10:38:50

Din one-stop-shop for å finne den perfekte, fargerike gaven til alle i livet ditt!

Til den bevisste

I kolleksjonen finner du jordfargede neglelakker med vegansk formulering* til den personen i livet ditt som er som er bevisst og lever med intensjon!

*uten animalske ingredienser.

til den miljøbevisste vennen

Off Tropic

Denne frodige grove-grønne veganske neglelakken vil hjelpe deg med å trekke din bevisste bestie tilbake til sitt naturlige element. selv om de lurer rundt i gatene i NYC! Neglelakken finner du her.

Boatloads of Love

Med en neglelakk som både er trøstende og fengslende, vil din bevisste venn falle pladask for denne off-white veganske neglelakken med raffinerte blå perler. Boatloads of Love kan du kjøpe her.

Apricot Cuticle Nail Oil

En bevisst og intensjonell person vil sørge for at deres manikyr er perfeksjonert fra start til slutt. Neglebåndsoljen med aprikos er prikken over i-en på enhver manikyr av salongkvalitet! Neglebåndsoljen finner du mer informasjon om her.

Til den miljøbevisste vennen

Til Jet-setteren 

Finn den beste julegaven til den som alltid har bagasjen pakket og klar til neste hot spot-destinasjon.

til jet-setteren essie

Bahama Mama

Denne varme, dype plommefargede neglelakken vil transportere enhver jetsetter til drømmedestinasjonen. Bruk den sammen med Essie Speed Setter topplakk og vennen din som alltid er på farten vil være klar for å gå på ett minutt! Bahama Mama kan du kjøpe her.

Seize the Minute

Har du en venn som lever i livets hastighet? Gi dem Essie's Expressie hurtigtørkende røde neglelakk med blåtoner, slik at de kan gripe øyeblikket og slippe å vente på noe! Neglelakken kan du se her.

Off Tropic

Denne frodige, grove-grønne neglelakken vil sette enhver jetsetter i feriestemning! Neglelakken finner du her.

 

til jet setteren essie

Precious Cargo Go

Vennen din vil være klar for sitt neste eventyr med denne støvete olivengrønne hurtigtørkende neglelakken som tørker på omtrent ett minutt. Bonus: Top coat er ikke nødvendig! Precious Cargo-Go finner du her.

Air Dry

Denne hurtigtørkende neglelakken i en vakker skiferblå farge vil hjelpe vennen som alltid er på farten med å ha vakre, stelte negler. Air Dry kan du kjøpe her.

Speed Setter

For en perfekt høyglansfinish på rekordtid, tørker denne hurtigtørkende topplakken med høy ytelse på under ett minutt. Bruk den sammen med Bahama Mama eller Off Tropic (eller kanskje begge deler?), slik at vennen din kan få en hurtigtørkende, ultrablank manikyr av salongkvalitet hjemme eller på farten! Top coaten finner du her.

til jet setteren essie

Til "the Main Character" 

Har du en venn som selv lever sitt beste liv uten behov for bekreftelse? Da er en av disse fargene den beste julegaven!

til the main character essie

Rock the Runway

Nydelig. Slående. Utemmet. De tre ordene er nok den beste måten å beskrive denne langtidsvarende, heftive skarlagenrøde neglelakken. Den perfekte røde neglelakken hører til i enhver toalettmappe - og Rock the Runway finner du her.

Crave the Chaos

Vi vet at hovedpersonene i livene våre elsker kaos. Gi dem denne saftige rosa hurtigtørkende neglelakken som tørker på omtrent et minutt! Crave the Chaos kan du kjøpe her. 

A Cut Above

Hovedpersonen i livet ditt stjeler alltid showet, men denne banebrytende, rosa glitterneglelakken vil bringe dem til neste nivå! Eksempelvis kan denne neglelakken brukes sammen med Crave the Chaos for det perfekte blikkfanget på hendene! Du finner a Cut Above her.

 

main character

Til den som tar vare på alle andre 

Har du en venn som har tendenser til å gjøre alt for alle på en gang? Minn dem på å ta et øyeblikk for seg selv (og neglene deres) med disse veganske neglelakkene.

hard on their nails essie

Mademoiselle

Si 'bonjour' til den prisbelønte og evigtrendy svak-rosa veganske neglelakken som er elsket av alle – til og med vennen din som sjelden viser litt TLC til neglene! Den perfekte rosafargen finner du her.

Hard to Resist

Essie sin Hard to Resist negleforsterker gir en beskyttende barriere mot daglig slitasje samtidig som den gir neglene en skinnende glød og glans. En must have! Du finner produktet her.

Apricot Cuticle Nail Oil

Hvis vennen din er hard mot hendene sine, viser det mest sannsynlig igjen på neglebåndene. Gaven til den perfekte manikyr begynner med neglebåndsolje. Den behandler neglebåndene umiddelbart – ja, umiddelbart! Kjøp neglebåndsoljen her.

hard on their nails

Til den som hopper mellom julefestene

til den som hopper mellom julefestene

Forever Yummy

Denne fløyelsmyke, tango-røde neglelakken er klar for all action ved neste julefest. Gi denne nyansen sammen med Set in Stones, og din festglade venn vil takke deg senere! Forever Yummy finner du her.

Set in Stones

Denne veganske glitterneglelakken i sølv vil fange øynene til alle gjester på neste fest. Bonusen? Den passer godt sammen med alle nyanser! Du finner neglelakken her.

 

party hopper

Fant du ikke den perfekte julegaven her? Frykt ikke - du finner hele utvalget fra Essie her.


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?