Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
KVD Beauty

KVD Beauty - High performance makeup.

Sist endret 20.02.2023 10:56:47

KVD Beauty revolusjonerte skjønnhetsbransjen i 2008 når de debuterte med sin high preformance makeup. Dette var, og fortsatt er et merke med sine røtter i tatoveringskunsten – KVD Beauty hyller individualitet gjennom kunstnerisk selvuttrykk og grenseløs kreativitet, og fremfor alt gir de deg verktøyene til å skape din skjønnhetssannhet.

I 2016 ble hele merket vegansk, og alle produktene er 100% veganske. De veganske, dyrevennlige produkter har en ekstrem holdbarhet på huden, gir høyt fargepigment og er laget av kjærlighet – ikke dyr. Ettersom KVD Beauty er pionèrer når det kommer til vegansk sminke, kan de ikke være noe dårligere når det kommer til bærekraftighet. Merkevaren forplikter seg til at innen 2025 skal 50% av forpakningen være resirkulerbar - det vil si påfyllbar, resirkulerbar eller laget med resirkulerte materialer. De vil også fortsette å støtte verdifulle saker rundt om hele verden, og vil jobbe for å forlate verden vår bedre enn vi fant den. For eksempel er leppestiftene Epic Kiss laget av 70% resirkulerbart materiale.

 

Visste du at Tiktok-favoritten Good Apple foundation er 100% resirkulerbar? Den har nemlig ingen speil, metaller eller magneter. Den er også laget av noe som heter PET plast. Denne typen plast er lett å gjenvinne, og oppnår høyeste skala for gjenvinnbarhet. Det er også den typen plast som bruker minst vann under produksjon.

 

KVD Beauty sine produkter som er laget for de som elsker sminke og bryr seg om planten. Marthe Gillebo, makeup artist og opplæringsansvarlig for dette sminkemerket sier hun er stolt over å få jobbe med en så fantastisk merkevare, og hvis hun skal komme med tips til noen must-have-produkter anbefales Tattoo Liner. Dette er den ultimate eyelineren, den har en børstetipp som består av 325 børstehår, som gir ekstremt presisjon og den sitter som støpt hele dagen, sier Marthe.

KVD Beauty Good apple foundation lansering blivakker

 

Det er heller ikke uten grunn at Good Apple foundation tok hele internett med storm, KVD Beauty har nå kommet med en concealer i samme serie. Denne concealeren ser og føles ut som hud, gir en naturlig god dekkevne og er perfekt til å bruke under øynene. Jeg lover, den striper seg ikke under øynene, sier makupartisten.

Good apple concealer KVD Beauty

 

KVD Beauty Super Pomade er også et must-have, dette er et multi-bruks produkt. Den har en vannfast, myk pomade formula, som kan brukes til bryn, øyenskygge og en mer dus eyeliner. Her har du 3-i-1, hva er vel bedre enn det?!

Good apple foundation, concealer, pomade 3-in-1

 

KVD Beauty:

WE CARE FOR OUR PLANET & ALL BEINGS WHO INHABIT IT

WE ARE 100% VEGAN & CRUELTY-FREE. WE ARE COMMITTED TO BECOMING MORE & MORE SUSTAINABLE

WE CHALLENGE OURSELVES TO USE FULLY RECYCLABLE PACKAGING, POST-CONSUMER RECYCLED MATERIALS & REFILLABLE COMPACTS WHENEVER POSSIBLE

 

 

Se hele produktutvalget til KVD Beauty her


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?