Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Sminke med Solbeskyttelse: Beskyttelse og glød

Sminke med SPF: Skjønnhet og beskyttelse for en strålende hud

Sist endret 12.06.2023 07:10:34

Vi har alle hørt om viktigheten av å beskytte huden vår mot solens skadelige stråler. Men visste du at du kan integrere solbeskyttelse i din daglige sminkerutine? Ved å velge sminkeprodukter med solfaktor (SPF), kan du nyte fordelene med både vakker sminke og beskyttelse mot solen ☀️

 

 Fordeler med sminke med SPF 💛

Beskyttelse mot solskader

 • Solen er en av de største årsakene til tidlig aldring og skader på huden. Ved å bruke sminke med SPF gir du huden et ekstra lag av beskyttelse mot skadelige UV-stråler, som kan redusere risikoen for at du blir solbrent, samt rynker, pigmentering og andre solrelaterte problemer.

Praktisk og tidsbesparende

 • En av fordelene med sminkeprodukter med SPF er at de kombinerer to trinn i skjønnhetsrutinen din: sminke og solbeskyttelse. Dette sparer tid og gjør det enklere å opprettholde en sunn og beskyttet hud selv i travle hverdager.

Allsidighet

 • Sminke med SPF kommer i ulike former og teksturer, slik at du kan finne det som passer dine preferanser og behov. Enten du foretrekker en lett foundation, en farget fuktighetskrem eller en praktisk solbeskyttende leppebalsam, er det et bredt utvalg av produkter å velge mellom. 

 

 Sminke med solfaktor 💛

Foundation med SPF

En foundation med SPF gir deg jevn og feilfri dekning samtidig som den beskytter huden mot solskader. Velg en lett og oljefri formel som passer din hudtype, og sørg for at den har en bredspektret beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler. ✨

 • Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF40 har et unikt fargesystem som passer nordiske hudtoner. Spar tid med fukt, solbeskyttelse, anti-aging og foundation i ett! Blender fint, dekker rødhet og porer. BB kremen har SPF 40 og hyaluronsyre som bremser aldring. Perfekt for sensitiv og uren hud!
 • L'Oréal Paris Infaillible Fresh Wear 32H Foundation er en lett longwear-foundation som gir en fresh look hele dagen uten falming eller endring av nyanser. Den har SPF 25, er svetteresistent og medium til full dekkevne for en strålende finish som varer!
 • It Cosmetics CC+ Foundation SPF50+ fungerer som et fuktgivende serum, primer, og dagkrem i ett og samme produkt. Ikke bare reduserer den synligheten av porer og fine linjer, den gir deg en naturlig look med lett dekkevne! Inneholder solfaktor 50! 
 • IsaDora Wake Up Make-Up SPF20 fargekorrigerer og skjuler fine linjer og pigmentflekker med medium dekkevne og solfaktor 20. Resultatet er naturlig, frisk og beskyttet hud!

foundation med SPF

☀️ Se hele utvalget av foundations med SPF her, og BB-kremer med SPF her ☀️

 

Concealer med SPF

En concealer med SPF vil gi deg en jevn og feilfri dekning samtidig som du beskytter huden din mot skadelig solstråling gjennom hele dagen ✨. Velg en concealer som passer din hudtype, og sørg for at den har en bredspektret beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler. 

 • MAC Cosmetics Studio Finish Concealer er en lett og kremet concealer som gir naturlig, matt dekning. Med SPF 35 solbeskyttelse og langvarig holdbarhet, skjuler den uregelmessigheter og pigmentforandringer. Den har en fuktighetsgivende og konsentrert formel dekker både misfarging og flekker i huden! 
 • jane iredale Enlighten Plus™ Under-Eye Concealer er en silkemyk concealer med solfaktor 30 som beskytter det delikate øyepartiet. Den reduserer poser og mørke ringer, tilfører glød og har en kjølende applikator. Concealeren har full dekkevne og beskytter mot bredspektret SPF20/30 (avhengig av fargetone).
 • bareMinerals Complexion Rescue Brightening Concealer SPF25 er spesielt utviklet for området under øynene og fungerer som en "våkne opp" for øynene dine. Med peptider og koffein beroliger den hovne øyne og demper mørke ringer, slik at du oppnår et uthvilt resultat.

concealer med SPF

☀️ Se alle concealere med solfaktor her ☀️

 

Pudder med SPF

Bruk av pudder med SPF er viktig fordi det gir ekstra beskyttelse mot solens skadelige UV-stråler 🌤. Pudderet hjelper til med å skape en barriere mellom huden og solen, og bidrar til å forebygge tidlig aldring, solskader og hudkreft.

pudder med spf

☀️ Se alle pudder med solbeskyttelse her ☀️

 

Solbeskyttende leppeprodukter

Leppene blir ofte oversett når det gjelder solbeskyttelse 👄. Men med leppeprodukter som inneholder SPF kan du beskytte og pleie leppene samtidig. Velg en leppebalsam, leppestift eller gloss med SPF for å holde leppene myke og beskyttet.

 • Bondi Sands Lip Balm With SPF50+ er en fuktighetsgivende leppepomade med SPF 50+. Den nærende formulaen mykgjør og beroliger tørre lepper. Perfekt for å beskytte og pleie leppene. 
 • COOLA Mineral Liplux Organic SPF30 er en farget leppebalm med SPF som gir beskyttelse med en elegant og subtil farge. Hver Liplux har sin unike nyanse og smak, og holder leppene myke og optimalt beskyttet. 
 • Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Stick Sheer Tint er en lindrende leppebalsam som fukter og mykgjør tørre og sprukne lepper. Beriket med vitamin E for antioksidantbeskyttelse. Finnes i transparent og fargede varianter, alle med SPF 15.
 • LH Cosmetics Infinity Lip Gloss er en glansfull og kremaktig lipgloss som gir leppene en vakker glans uten å føles klissete. Den tilfører fuktighet og næring med hyaluronsyre og vitamin E, samtidig som den beskytter mot solen med SPF 15.

solbeskyttelse til lepper

☀️ Sjekk ut leppeprodukter med solfaktor her ☀️

 

Primer & setting med SPF

Bruk av primer og settingspray med SPF er viktig for å beskytte huden mot solskader og UV-stråler gjennom hele dagen. Primeren skaper en jevn base for makeup, mens settingsprayen bidrar til å forlenge holdbarheten og samtidig gi solbeskyttelse, noe som er essensielt for en sunn og beskyttet hud ⭐️

 • Catrice One Step Skin Perfector er en alt-i-ett løsning for en perfekt hud, selv uten sminke. Den fuktighetsgivende primeren gir pålitelig solbeskyttelse med SPF20, samtidig som den tilfører pleie med ingefær og vitamin C. En tidsbesparende løsning for en strålende skjønnhetsrutine! 🤩
 • Lumene Invisible Illumination Instant Glow Uv Primer SPF30 er en lett flytende primer som gir huden en strålende glød. Den forbereder huden for makeup, forlenger holdbarheten og beskytter mot UVA- og UVB-stråling med SPF30. 
 • IDUN Minerals Ultra Light Daily Face Cream Solsken SPF50 er en ultralett dagkrem, primer og solfaktor i ett. Den fuktighetsgivende formulaen forbedrer hudens struktur og styrker hudbarrieren. Med SPF 50 beskytter den mot skadelige UVA- og UVB-stråler, og holder sminken på plass!
 • COOLA Makeup Setting Spray SPF30, en lett og mattende settingspray som beskytter huden og holder makeupen frisk hele dagen. Den inneholder bl.a.aloe vera og hyaluronsyre for å lindre, fukte og forbedre hudens utseende. Med solfaktor 30 beskytter den også mot skadelige UV-stråler.

solpleie til ansiktet )

☀️ Se utvalget av primer og setting med solbeskyttelse her ☀️

 

Sminke med SPF gir deg muligheten til å beskytte huden din mens du fremhever din naturlige skjønnhet. Ved å integrere solbeskyttelse i din daglige sminke tar du et viktig skritt mot å opprettholde en sunn og strålende hud. Uansett om du går for en foundation med SPF eller solbeskyttende leppeprodukter kan du føle deg trygg på at du tar vare på huden din mens du ser fantastisk ut 💛

☀️ Hele utvalget av solpleie finner du her! ☀️


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?