Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Tom Ford: Luksuriøst, sofistikert og perfekt!

Tom Ford: Luksuriøst, sofistikert og perfekt!

Sist endret 14.06.2023 08:39:59

Tom Ford er en av de mest anerkjente navnene i mote- og skjønnhetsbransjen, og hans parfyme-linje er intet unntak. Tom Ford-parfymer er kjent for å være sofistikerte, sensuelle og perfekte for de som setter pris på de finere tingene i livet.

Tom Fords dufter er en hyllest til den moderne elegansen. Med sin unike kombinasjon av noter og elegante flakonger, skiller Tom Fords dufter seg ut som enestående og ettertraktede. Enten du foretrekker en intens og sensuell duft, læraktig duft, eller forfriskende og sofistikert duft, vil du finne en Tom Ford-parfyme som passer til enhver stil, personlighet og anledning. 

 

Tom Ford Noir Extreme Eau De Parfum

Tom Ford Noir Extreme Eau De Parfum er en fengslende duft som utstråler kraft og sensualitet. Med sin blanding av krydrede toner som kardemomme og safran, kombinert med varme treaktige akkorder, skaper den en aura av mystikk og fristelse. Duften er perfekt for de som ønsker å gjøre en statement og etterlate et varig inntrykk. Tom Ford Noir Extreme Eau De Parfum er en dristig og luksuriøs duft som garantert vil snu hodet og fremkalle en følelse av selvtillit og eleganse.

Tom Ford Noir Extreme Eau De Parfum

Duften kommer i ulike størrelser og du kan kjøpe 50ml her, 100 ml her og 150 ml her!

 

Tom Ford Black Orchid Eau De Parfum

Tom Ford Black Orchid Eau De Parfum er en forførende og forlokkende duft som etterlater et varig inntrykk. Med en blanding av svart trøffel og svart plomme utstråler den en rik og mystisk aura. Notene av orkide og patchouli tilfører dybde og sensualitet til duften. Tom Ford Black Orchid Eau De Parfum er en virkelig ikonisk duft som omfavner femininitet og eleganse. Den er perfekt for de som ønsker å gjøre et statement og fengsle med sin uimotståelige sjarm.

Tom Ford Black Orchid Eau De Parfum

Black Orchid Eau De Parfum kommer i hele 4 størrelser, og du finner 10ml her, 30ml her, 50ml her, 100ml her og 150ml her!

 

Tom Ford Black Orchid Parfum

Tom Ford Black Orchid Parfum er en eksotisk, sensuell og forførende tolkning av den ikoniske Black Orchid. Den unike svarte orkideen, sammen med svarte trøfler og hypnotisk Ylang-Ylang, skaper en intens og sensuell opplevelse. Duften åpner med et hint av bergamott og bitter appelsin, før den svarte orkideen omfavner sansene. De søte, svarte plommene dyppet i gyllen rom og de varme tonene av vanilje og patsjuli gir en uimotståelig tiltrekningskraft. Tom Ford Black Orchid Parfum er en duft som pirrer sansene og etterlater et uforglemmelig inntrykk av luksus og mystikk.

Tom Ford Black Orchid Parfum

Tom Ford Black Orchid Parfum finner du i 50ml her og 100ml her.

 

Tom Ford Ombré Leather Eau De Parfum

Tom Ford Ombré Leather Eau De Parfum er en dristig og forførende duft som fanger oppmerksomhet. Med sin unike kombinasjon av lær og krydder, skaper den en intens og sofistikert aura. Ombré Leather utvikler den seg til en varm og sensuell duftenblanding som etterlater en uimotståelig tiltrekkende duft på huden. Tom Ford Ombré Leather Eau De Parfum er perfekt for de som ønsker å uttrykke sin individualitet og selvtillit gjennom en unik og minneverdig duftopplevelse.

Tom Ford Ombré Leather Eau De Parfum

Ombré Leather Eau De Parfum finner du i tre størrelser her!

 

Fant du ikke Tom Ford-duften du lette etter? Sjekk hele utvalget her.


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?