Gå til hovedinnhold

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 249,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Bjørn Axen

Volumskole med Björn Axén

Sist endret 22.09.2022 08:13:42

Alle har ikke et volumiøst hår, men heldigvis er det ting selv de med flatt og livløst hår kan gjøre for å skape en fin volumlook. Björn Axén hjelper deg med å lykkes, og her er hvordan du gjør det med en steg-for-steg med utvalgte produkter fra merket.

Steg 1 - Vask håret med riktige produkter

Det første du burde gjøre for å lykkes med økt volum i håret er å vaske det med produkter som gir det et løft. Kombiner gjerne både volumgivende shampoo og balsam for å forsterke den volumgivende effekten, for eksempel Volimizing Shampoo og Conditioner fra Björn Axén. To hårpleieprodukter beriket med vegetabilsk risprotein og vitamin B5 som styrker og fukter håret uten å tynge det ned! Resultatet er sterkere hår med luftig volum. 

Tips: Sjamponer minst to ganger eller til sjampoen skummer kraftig. Masser deretter balsamen inn i håret og rett inn i hodebunnen. 

Volumizing Shampoo kan kjøpes her og Balsam finnes her

Steg 2 - Bygg opp volum med styrkende produkter

Etter du har lagt grunnlaget for voluminøst hår med shampoo og balsam, er det tid for styrkende produkter for å hjelpe deg med å skape et enda fyldigere utseende. Her anbefales det å velge en volumgivende mousse, for eksempel Volume Mousse. Et brukervennlig produkt som du jobber inn i håndkletørt eller fuktig hår. Her må du være forsiktig med å ikke dra produktet ut i tuppene, ettersom dette kan tynge ned håret, istedet for å løfte det. 

Björn Axén Volume Mousse finnes her

Steg 3 - Føn håret fra undersiden

For å oppnå en voluminøs look, er det viktig at håret ikke får lufttørke. Selv om vann er bra for oss på mange forskjellige måter, kan det bidra til å tørke ut håret ditt. Tipset her er at du føner håret nedenfra ved å lene det fremover. Det vil gi den et ekstra løft som vil hjelpe deg å bygge mer volum. 

Tips: Ikke glem å bruke en effektiv varmebeskyttende før du føner håret slik at du ikke skader det!

 

Blowout Brush Volume & Curls kan du kjøpe her

Steg 4 - Boost håret med Volumizing Dry Shampoo Paste

Etter du har stylet håret ditt som ønsket, anbefales det å booste det med den nye Volumizing Dry Shampoo Paste. Ta en liten mengde av produktet, varm den mellom fingrene og masser deretter produktet rett inn i røttene med fingertuppene. Resultatet er fyldigere hår med enda mer volum! 

Volumizing Dry Shampoo Paste kan du finne her

Steg 5 - Avslutt med produkter som gir lengre hold

Ønsker du enda mer holdbart volum og tekstur kan du også bruke Dry Spray Texture & Volume. Spray ved røttene og avslutt med å påføre hårspray over hele håret for et langvarig resultat. 

Tips: Velg hårspray basert på hvordan du vil at håret skal føles og se ut. Vil du ha en mykere look? Velg en hårspray med lettere hold og ikke vær redd for å børste ut håret etter påføring. Da vil du få et enda penere og fyldigere utseende. 

Dry Spray Texture & Volume finner du her

Fant du ikke helt det du så etter? Du kan se hele produktutvalget fra Björn Axén her


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  19.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 249,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?