OM OSS


Hvem er vi?

BliVakker.no ble etablert i 2007 av Einar Øgrey Brandsdal og er Norges største skjønnhetsbutikk på nett med nesten 1.000.000 registrerte kunder. Gjennom årene har vi vunnet flere utmerkelser, blant annet Årets Sørlandsbedrift og Folkets Nettfavoritt fire år på rad.


Bedriftens verdier; "engasjement, nytenkning, kremmerånd og redelighet" står sentralt i alt vi gjør, og vi legger mye arbeid i det å alltid bli enda bedre. Blivakker.no har i dag søsterbutikker i Danmark, Sverige, Finland, Tyskland, Østerrike, Polen og Nederland, i tillegg til vår fysiske butikk i Markesgate i Kristiansand.
Vi i BliVakker.no elsker skjønnhet og drives av en overbevisning om at alle mennesker er vakre. Vi ønsker å gjøre vår del for at alle skal kunne uttrykke denne skjønnheten i den grad de ønsker.

Hele BliVakker.no teamet er motivert til å behandle hver enkelt kunde som et eget individ og ønsker å tilby alle en god kjøpsopplevelse med et godt utvalg og gode priser. For å kunne garantere dette, jobber vi hele tiden med å optimalisere servicen og brukervennlighet i nettbutikken. Samt kontinuerlig utvide vårt varesortiment. Vi elsker fornøyde kunder og setter stor pris på tilbakemeldinger.Har du forslag, produktønsker, ris eller ros, kan du sende en melding til kundeservice via ‘min side’ eller sende mail til [email protected] så vil du komme i kontakt med en av våre hyggelige kundebehandlere.