Gå til hovedinnhold

Unike rabattkoder til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Gratis frakt

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Clarins - riktig hudpleie til din hud!

Clarins - riktig hudpleie til din hud!

Sist endret 24.06.2022 14:20:04

Synes du at det kan være vanskelig å finne riktig hudpleie til din hud? For at det skal være enklere for deg å finne riktig produkt, har vi spurt Sofie som er opplæringsansvarlig i Clarins, om en innføring i de ulike seriene, hvilken aldersgruppe de passer til, ingredienser og hva de faktisk gjør for huden din.

SE VIDEO:

 
 
 

 Clarins har 5 ulike hudpleieserier, tilpasset ulike aldersgrupper, hudtyper, med og uten solfaktor

 

 

CLARINS DOUBLE SERUM

For alle over 25 år . Brukes før dagkrem og nattkrem.

 
 Clarins Double Serum er et serum som styrker og pleier, bestående av 21 planteekstrakter med gurkemeie som hovedingrediens. Gurkemeie forbedrer hudens fem vitale funskjoner: hydrering, næring, oksygen, regenerering og beskyttelse. Clarins Double Serum målretter seg mot synlige aldringstegn, strammer opp og reduserer synligheten av fine linjer og rynker. Serumet forbedrer glød, jevner hudtonen og reduserer synligheten av porer.
 
 

 

CLARINS MULTI-ACTIVE

For deg som er i 30-årene

Forebyggende serie for aldringstegn. Hektiske dager, og raskt tempo i livet… Multi-Active er hudpleie-duo’en som bevarer hudens ungdommelighet og utstråling. Huden ser ikke lenger like stresset og trett ut, og fine linjer reduseres.
 
 
 

 

CLARINS EXTRA FIRMING

For alle i 40-årene

Rynke-ekspert! Den serien gir en umiddelbar “løftende” effekt. Dag etter dag hjelper den huden med å forbedre fastheten og beholde elastisiteten. Denne oppstrammende effekten reduserer synlige linjer og rynker, gir ansiktskonturene et løft og fremhever det vakre i alle ansiktsformer.
 
 
 
 

 

CLARINS SUPER RESTORATIVE

For deg som er i 50-årene
 
 Denne intensive serien dekker de spesifikke behovene til hud som er svekket av hormonelle endringer knyttet til aldring. Huden din ser umiddelbart strammere og glattere ut. Dag etter dag, fylles huden opp på alle nivåer og ser synlig løftet ut. Kremen tilfører næring, fukter og etterlater en vakker hud som gløder. Beroligende, reduserer pigmentflekker, rynker og jobber konturen i ansiktet.
 
 

 

Clarins Nutri-Lumiére

Over deg over 60 år
 
Komplett antiage krem som går på absolutt alle aldringstegn. Revitaliserende krem som glatter ut og strammer opp. Gir næring og plumper huden for å gi tilbake den ungdommelige gløden.
 
 Clarins Nutri-Lumiére er en serie som revitaliserer og gir intens næring til huden for å gjenopprette hudens naturlige glød. Etter hvert som man blir eldre vil næringen i huden avta, fordi mikronæringsnettverket ikke lenger fungerer like effektivt som før, og hudens naturlige barrierefunksjon blir svakere som fører til at huden føles tørr. Clarins Laboratories har utviklet to aktive ingredienser for Nutri-Lumière – økologisk ekstrakt fra hestekastanjeblomsten og ekstrakt fra selve nøtten fra hestekastanjetreet. Denne sterke duoen maksimerer næringsopptaket i huden, og etterlater huden næret, komfortabel og glødende.
 
 
 

 

CLARINS HYDRA ESSENSTIEL

Til alle aldersgrupper
 
 Fuktighetserie som pleie og gir masse glød. Med Hydra-Essentiel vil huden gjenvinne sin kapasitet til å holde på fuktigheten og beholder fukten i hvilke som helst miljømessige forhold. Huden blir øyeblikkelig fuktet, og huden føles frisk, glødende og bevarer sin ungdommelige skjønnhet. Passer for normal til tørr hud. Fuktbombe!
 

 •  
  Gratis frakt
  Flere fraktalternativer
 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  18.000+ merkevarer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?