Gå til hovedinnhold

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Gratis frakt

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Let's talk beauty

Julegavetips til hele familien fra Blivakker

Gavetips til hele familien!

2022 har *flydd* forbi, så hvis tanken på at julen er rett rundt hjørnet får deg til å få panikk – frykt ikke. BliVakker har en hel mengde julegaveideer som garantert vil minske kjøpsstresset. Sjekk ut noen av våre beste tips her, eller klikk deg inn på julegaveguidene du ønsker å handle fra!

Les hele innlegget
Essie holiday collection 2022

Julegaveguide fra Essie

Din one-stop-shop for å finne den perfekte, fargerike gaven til alle i livet ditt!

Les mer
Om Murad

Nyhet hos BliVakker - MURAD

Bak dette velkjente og innovative hudpleiemerket utviklet av Dr. Howard Murad, kjent for sine vitenskapelige innovasjoner, kliniske tester og aktive ingredienser har Dr. Murad utviklet en hudpleieserie med høy ytelse, ikke bare for en sunnere hud, men for et lykkeligere liv. Med sin bakgrunn som både farmasøyt, hudlege og med 30 års erfaring innen vitenskapelig forskning og personlig behandlet over 50.000 pasienter, har Murad i dag hele 19 patenter som setter standarden for effektive og målbare resultater.

Les mer
Vegan collagen

Vegansk kollagen fra Lumene. For deg som har lyst til å begynne med anti-age.

LUMENE sitt nye veganske kollagen essens og øye serum er perfekt for deg som vil begynne med anti-age, eller deg som vil supplementere en eksisterende anti-age rutine.

Les mer
ALL EYE SEE IS MAGIC Artdeco

ARTDECO - ALL EYE SEE IS MAGIC

Festsesongen er rett rundt hjørnet! Få øynene dine til å skinne med Eyelights Palettes fra Artdeco✨

Les mer
KVD Beauty

KVD Beauty - High performance makeup.

KVD Beauty revolusjonerte skjønnhetsbransjen i 2008 når de debuterte med sin high preformance makeup. Dette var, og fortsatt er et merke med sine røtter i tatoveringskunsten – KVD Beauty hyller individualitet gjennom kunstnerisk selvuttrykk og grenseløs kreativitet, og fremfor alt gir de deg verktøyene til å skape din skjønnhetssannhet.

Les hele innlegget
COSRX RX-SERUM - Finn din serum match

COSRX RX-SERUM - Finn din serum match

COSRX har på kort tid blitt et av verdens ledende K-Beauty merker. Nå lanseres tre konsentrerte og effektive serum som huden din vil elske. Serumene er basert på hver sin superingrediens hyaluronic acid, niacinamide og vitamin C.

Les mer
The Ordinary Guide

Finn din hudpleierutine med guide fra The Ordinary

Å finne en produktkombinasjon for en god hudpleierutine kan ofte være vanskelig. Denne guiden fra The Ordinary vil kanskje gjøre letingen litt enklere. Guiden gir forslag til hvordan du kan kombinere flere produkter fra The Ordinary til en hudpleierutine.

Les mer

Blivakker Channel

Se alle videoer

BliVakker x Dirty Girls Mud Run

BliVakker & Cocopanda Sørlandssenteret

Jan Thomas Dry Texture Wax

Clarins - Riktig hudpleie til din hud

Loreal professionnel serie expert

L’Oréal Professionnel Serie Expert, en profesjonell serie innen hårteknologi for ethvert behov!

Les om L'Oréal Professionnel Serie Expert og oppdag dine hårpleie- og hårstylingprodukter!

Les hele innlegget
IT cosmetics CC+

IT Cosmetics Shadefinder - Finn din foundationfarge

CC+ Cream er en heldekkende foundation, samt den største bestselgeren fra IT Cosmetics, og den vil raskt bli din nye "go-to" når du ønsker et naturlig og jevnt resultat. 

Les mer
Skincare heros Florence

Nyhet hos BliVakker - Florence by Mills

Florence By Mills ble skapt med kjærlighet av Millie Bobby Brown (aka Mills), kjent fra blant annet Stranger Things. Siden hun var 11 år har Mills har sittet i hundrevis av sminkestoler og alt hun har lært underveis har vist henne at skjønnhet egentlig handler om å elske og uttrykke oss.

Les mer
Julekalender BliVakker

Eksklusiv julekalender fra BliVakker!

BliVakker lanserer egen julekalender! Med 24 flotte produkter kan dette anses som en miniversjon av BliVakker som butikk.

Les mer
Blivakker markens

BliVakker & Cocopanda butikk, frisør- og hudpleiesalong

Blivakker & Cocopanda åpnet sin første fysiske butikk i Markens gate våren 2018. Med stor suksess og mange fornøyde kunder ble det åpnet enda en butikk på Sørlandssenteret våren 2022. Les mer om de fysiske Blivakker & Cocopanda butikkene her!

Les mer
Bjørn Axen

Volumskole med Björn Axén

Alle har ikke et volumiøst hår, men heldigvis er det ting selv de med flatt og livløst hår kan gjøre for å skape en fin volumlook. Björn Axén hjelper deg med å lykkes, og her er hvordan du gjør det med en steg-for-steg med utvalgte produkter fra merket.

Les mer
Exuviance skincare

Exuviance - fruktsyrebasert hudpleie tilpasset din hud.

Exuviance er avansert hudpleie fra fagfolkene bak en av hudpleiebransjens absolutt største ingredienskategori, nemlig fruktsyrer – bedre kjent som AHA og PHA. Exuviance jobber ut fra dyptgående kunnskap om vitenskapen bak hudpleie, og ut fra et sterkt ønske om å hjelpe folk til å trives med huden sin. Produktene er kombinasjoner av egne innovasjoner og andre veldokumenterte ingredienser som sammen gjør stor forskjell for huden. Her kan du finne nøyaktig de produktene som er tilpasset din hud.

Les mer
UG cosmetics

Urban Glow - Vegansk Makeup!

Urban Glow mener de at ingen skal gjemme seg bak en fasade, være tro mot seg selv og føle seg fri som en fugl. Samtidig som det er veldig viktig å ha det gøy!

Les mer
 •  
  Gratis frakt
  Flere fraktalternativer
 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  19.000+ merkevarer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?