Let's talk beauty

Oppdag Jean Paul Gaultier

Oppdag Jean Paul Gaultier!

Fra gate til catwalk og moteshow til dufter, har Jean Paul Gaultier, siden 1976, skapt uortodoks Haute Couture sammen med sin egne ekstraordinære skjebne. Hans historie er historien om en forstadsungdom som ble en av de største motedesignerne i sin æra. Gi plass til det spektakulære!

Les hele innlegget
Filorga Skin Prep

Filorga Skin Prep - 3 stegs renserutine

Å rense huden er det første trinnet for å forebygge aldring av huden.La Filorga Skin-Prep være ditt startpunkt for en strålende hud! Med en ny 3-stegs rengjøringsrutine inspirert av profesjonelle teknikker, gir den umiddelbare resultater for en «new-skin» -effekt. Rengjør på dypet av huden, stimuler cellefornyelsen og få en strålende hud.

Les mer
Vibrant Summer med Tommy Hilfiger

Vibrant Summer med Tommy Hilfiger! ☀️

Sommeren er en tid for å omfavne livet, spre glede og skape minner som varer livet ut. Med Tommy Hilfiger's Vibrant Summer-dufter kan du gjøre akkurat det. La deg bli omsluttet av den positive energien av solen, stranden og den forfriskende brisen mens du utforsker verden rundt deg.

Les mer
Omfavn Elie Saab Le Parfum og nyheten Le Bridal

Omfavn Elie Saab Le Parfum serien og Le Bridal! 🌸

Velkommen til en duftens verden, der hvert øyeblikk er innhyllet i en aura av eleganse og sjarm. I dag vil vi utforske det nyeste tilskuddet til Elie Saab Le Parfum-serien – Le Bridal. Dette enestående duftjuvelen er ikke bare en enkel parfyme, men et løfte om lysende duft, en signatur som fanger essensen av øyeblikk fylt med glede.

Les mer
Finn din perfekte milk_shake for ditt hår

Finn din perfekte milk_shake for ditt hår🍦🌸🫧

Med en lidenskap for vakkert og sunt hår tilbyr milk_shake det beste innen hårpleie, rett fra Italia 🇮🇹 Fra deilige sjampoer og balsamer som gir næring og styrke, til innovative stylingprodukter som lar deg skape utallige frisyrer - milk_shake har alt du trenger for å oppnå drømmehåret ditt!

Les mer
13 av de mest spennende duftnyhetene denne våren

13 av de mest spennende duftnyhetene denne våren 🌷

Våren er endelig her, og det er den perfekte tiden for å utforske nye dufter som speiler den friske energien og skjønnheten i sesongen ☀️ Vi har samlet 13 spennende duftnyheter - fra blomsteraktige og fruktige toner til dypere og mer sensuelle noter! Kanskje du finner din nye favoritt? 🌸

Les hele innlegget
Glöd Sophie Elise - The Full Routine from Prep to Glam

Glöd Sophie Elise - The Full Routine from Prep to Glam

Gjør deg klar for kvelden fra topp til tå med Glöd Sophie Elise - den ultimate rutinen for glød! Fra forberedelse til glam, denne rutinen vil få deg til å føle deg fantastisk og strålende hele kvelden ✨

Les mer
Glossy hair, radiant you. Add shine

Tørt, livløst hår uten glans?

Nå handler det om å tilføre glans som aldri før. Tenk deg en glinsende lipgloss, bare for håret. Disse 5 profesjonelt utvalgte produktene gir myke lokker med maksimal glans og silkemyk finish. Få glansfullt hår!

Les mer
Styrk og reparer håret ditt med profesjonell hårpleie. Si farvel til livløst hår!​

Styrk og reparer håret ditt med profesjonell hårpleie. Si farvel til livløst hår!​

Mange i Norden kan oppleve at håret får slitasje på grunn av varmestyling, kjemiske behandlinger og klimaforhold. Med riktig pleie kan du beskytte håret mot slitasje og skade. Disse 5 utvalgte produktene reparerer alle typer skadet hår, slik at håret ser sunt ut. Finn ditt redningsprodukt!

Les hele innlegget
X produkter som fungerer best når du sover

9 produkter som jobber best når du sover 💤

Vi har satt sammen en drømmende liste over 9 fantastiske produkter som jobber hardt mens du sover. Fra masker til plaster, disse produktene gir en ekstra dose skjønnhetspleie mens du hviler. Legg deg til rette, drøm søtt, og la disse produktene gjøre magien mens du sover! 🌙 💆‍♀️

Les mer
Toner - hva gjør den egentlig?

Toner - hva gjør den egentlig? 💦

Å etablere en effektiv hudpleierutine kan være utfordrende. En grunnleggende rutine kan inkludere rens, serum og fuktighetskrem, men er det virkelig nødvendig å inkludere en toner? Hvis huden din føles stram etter rens, kan det være et tegn på at den naturlige fuktigheten er blitt fjernet, og å balansere pH-nivået kan hjelpe. En toner bidrar til å balansere pH-en i huden og redusere risikoen for tørrhet, irritasjon eller sensitivitet.

Les mer
Den bestselgende serien Girl of Now – nå med en ny blomstrende duft – Rose Petal

Den bestselgende serien Girl of Now – nå med en ny blomstrende duft – Rose Petal 🌹

Velkommen til en ny duftopplevelse inspirert av naturen og blomsterhagen - Girl of Now Rose Petal. Utforsk en verden av feminin eleganse med denne delikate duften, inspirert av naturens skjønnhet og blomsterhagens magi. Autentisk, eventyrlig og drømmende - dette er duften for kvinnen som tør å følge sitt hjerte og omfavne sitt unike eventyr. Lev ditt ønskefulle drømmeliv og la Girl of Now Rose Petal være din drømmende signaturduft ✨

Les mer
Finn riktig serum til hudpleierutinen din

Finn det perfekte serumet for din hudpleierutine ✨

Les om vårt utvalg av innovative og effektive serum fra L'Oréal Paris for å finne den ideelle matchen for din huds behov. Fra hydrering til anti-aging og alt imellom, gir serumene næring og forvandler huden din, slik at du kan stråle fra innsiden og ut.

Les mer
Redken: Finn din favoritt

Redken: Finn serien for ditt hår 🫧

Usikker på hvilken Redken-serie som passer til ditt hårs behov? Her kan du lese mer om seriene, og finne de perfekte produktene for deg! 🤍

Les hele innlegget
De beste solkremene til ansikt

9 solkremer til ansiktet for beskyttelse og pleie ☀️

Beskyttelse mot solens skadelige stråler er avgjørende for å opprettholde sunn og ungdommelig hud. Les om noen av de beste solkremene for ansiktet som tilbyr høy beskyttelse og hudpleiefordeler.

Les mer
Oppdag Kérastase Première

Oppdag Kérastase Première 🤍

Oppdag den nyeste serien fra Kérastase, Première som gjenoppbygger 99% av hårets originale styrke!

Les mer

Blivakker Channel

Se alle videoer