Gå til hovedinnhold

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 249,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Let's talk beauty

De deiligste nye duftene fra våren 2023

De deiligste nye duftene fra våren 2023

Våren 2023 vil blomstre på parfymehyllen. Oppdag de mest fantastiske nyhetene og finn din favoritt! 💕

Les hele innlegget
OWAY

OWAY: Økovennlig skjønnhetspleie fra Italia 🇮🇹

Er du opptatt av bærekraft og miljø? Liker du følelsen av spa og hverdagsluksus? Da er Oway for deg! Kvalitet, bærekraft og luksus i skjønn forening! 🌏

Les mer
10 produkter som trender på tiktok

Disse trender på tiktok! 💫

Fra den megapopulære appen TikTok får vi inspirasjon til både trender og moter fra hele verden. Når jeg scroller får jeg opp mer og mer content fra skjønnhetsuniverset i appen. Her kan du lese om noen produkter som virkelig har fått sin plass i spotlighten!

Les mer
Nye vårprodukter som pleier fra topp til tå

Nye produkter som pleier fra topp til tå 🌼

Er du på jakt etter nye produkter som kanskje forenkler rutinen din, ser du etter en ny favoritt, eller bare vil se noen av vårnyhetene våre? Her kan du lese om nyheter til hele kroppen! Nye produkter til dusjen, ansiktspleien, kroppspleien, sminkevesken, håret og ikke minst nye tilskudd til duftgarderoben! 🫶🏼

Les mer
It's a 10 produkter

It's a 10 - It´s The Juice in the Bottle! 💦

Det selges over 13 millioner It´s a 10 Leave- In Treatment på verdensbasis hvert år- og vi i Norge er allerede hekta! Les mer om superproduktene her ⭐️

Les mer
solkrem til påske

Beskytt huden i påskesolen ☀️🐣

Godværet kommer som regel med påsken ☀️ Det kan føre til utsatte ansikter og kropper, som står ubeskyttet mot solen. Husk at en endring i hudfarge etter soleksponering er hudskade - hvis du vil ha en god og dyp brunfarge, får du den fra en flaske. Enten påskeferien skal tilbringes på fjellet eller utenlands - her er noen gode tips!

Les hele innlegget
Blivakker ansattfavoritter del 2

Blivakker Ansattfavoritter ⭐️

Når du kan velge mellom over 20.000 produkter kan det ofte være vanskelig å velge ut kun en favoritt. Men, vi har som regel alle et produkt som tar førsteplassen! Jeg tok meg enda en runde hos våre ansatte for å høre hvilke produkter de har stjernemarkert!

Les mer
KVD Beauty Tattoo Liner

KVD Beauty - Tattoo Liner 🖤

KVD Beauty tror på fryktløst selvuttrykk, samtidig som de gjør skjønnhetsverdenen til et snillere, mer positivt sted med 100 % vegansk makeup og cat-eyes for alle! KVD Beauty Tattoo Liner er en prisbelønnet, vegansk, flytende eyeliner med en ultra-presis børstespiss som gjør det enklere enn noensinne å legge den perfekte eyeliner!

Les mer

Blivakker Channel

Se alle videoer
Vipers Kristiansand - 3 favoritt produkter

Vipers Kristiansand - 3 favoritt produkter

Hudpleierutinen på 1 min

Hudpleierutinen på 1 min

KVD Beauty - Dazzeled Eye Look

KVD Beauty - Dazzeled Eye Look

KVD Beauty - Tattoo Liner Tips

KVD Beauty - Tattoo Liner Tips

KVD Beauty - Perfect Skin & Eyemakeup

KVD Beauty - Perfect Skin & Eyemakeup

 de nyeste merkene hos BliVakker

Har du sett de nyeste merkene hos BliVakker? 🤩

Lurer du på hva som rører seg i BliVakker-universet for tiden? Her kan du lese om de nyeste flotte merkene som er tilgjengelig hos oss ✨. Finner du ditt nye favorittmerke?

Les hele innlegget
Maria Nila

Nyhet hos BliVakker - Maria Nila 🌸

Maria Nila tilbyr et stort utvalg av eksklusiv fargebevarende hårpleie og styling. Hvert produkt anses som et stykke kunst, som er nøye utviklet for å gi kunder en fullkommen og tilfredsstillende opplevelse med kvalitet, design og brukervennlighet 💗 Les mer om Maria Nilas Care & Style, Colour Refresh hårmasker, og deres styling- og finishingprodukter!

Les mer
Kenny Anker Brows

Endelig hos BliVakker - Kenny Anker

Brynseksperten Kenny Anker startet sin første salong da han kun var 18 år gammel. Nå er han kjent som Danmarks ledende brynekspert. Hans prisbelønte produkter er designet for å være enkle å bruke for både bryn-nybegynnere og erfarne brynsentusiaster for å finjustere brynene med en sikker hånd.

Les mer
Indola ACT NOW!

Indola ACT NOW! Handling med mening! 🌏

Indola er et stolt og profesjonelt hårmerke inspirert av virkelige mennesker og ekte mennesker. ACT NOW! er en komplett serie med veganske produkter pakket i resirkulerbart materiale.Nå er det DIN tur til å gjøre noe. Ta et bærekraftig valg med Indola 🌏💚

Les mer
Blivakker ansattfavoritter

Blivakker ansattfavoritter ⭐️

Når du kan velge mellom over 20.000 produkter kan det ofte være vanskelig å velge ut kun en favoritt. Men, vi har som regel alle et produkt som tar førsteplassen! Jeg tok meg en runde hos våre ansatte for å høre hvilke produkter de har stjernemarkert!

Les mer
Ingrediensfakta med Exuviance!

Ingrediensfakta med Exuviance 🧪

Exuviance er avansert hudpleie fra fagfolkene bak en av hudpleiebransjens aller største ingredienskategorier, nemlig fruktsyrer – bedre kjent som AHA og PHA. Exuviance ble utviklet for å hjelpe huden med å fornye seg selv med vitenskapelig gjennomtestede metoder og teknologier. Les mer om ingredienser og produkter her!

Les hele innlegget
K18

Guide: Få sterkt og silkemykt hår med K18

Til nå har hårpleieprodukter kunne bli delt inn i to kategorier: behandlende hårprodukter som legger seg utenpå håret, eller reparerende behandlinger som ofte kun gir midlertidige resultater. Her kommer en guide til K18, det første merket som er klinisk bevist til å reparere skadet hår permanent.

Les mer
De beste (og verste) skjønnhetstrendene i 2023 (?)

De beste (og verste) skjønnhetstrendene i 2023?

Vi ser inn i krystallkulen og spår årets beste skjønnhetstrender. Spoiler alert: Tidlig 2000-tallet gjør et spektakulært comeback!

Les mer
 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  21.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 249,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?