Let's talk beauty

25 must have k-beauty produkter

25 must have K-beauty produkter

Etter et dypdykk på TikTok har vi samlet 25 K-beauty produkter som virkelig er en must have! Solpleieprodukter, serum, masker og kremer - get ready to glow!

Les hele innlegget
CLEAN H2EAU - revolusjonerende vannbasert duftkolleksjon

CLEAN H2EAU - en revolusjonerende vannbasert duftkolleksjon

VELKOMMEN TIL H2EAU: En ny, REN OG SKÅNSOM kolleksjon av miljøbevisste og bærekraftige dufter inspirert av vann, naturens mest skånsomme ingrediens. Tilbyr rene, langvarige, vannbaserte parfymer som er milde og fuktighetsgivende for huden, uten å gå på kompromiss med kvalitet. En proprietær mikroemulsjonsteknologi, CLEAN RESERVE H2EAU HYDRO-TEC™, baner vei for stabil blanding av parfymeolje og vann for å avsløre en enestående duftopplevelse som er både skånsom i karakter og overlegen i ytelse.

Les mer
Opplev Malibu Beach - Din Billett til Sol, Sand og Surfing!

Opplev Malibu Beach - Din Billett til Sol, Sand og Surfing!

Vil du omfavne sommerens uendelige energi og føle deg som om du surfer gjennom livets bølger? Da er Malibu Beach EdT fra CLEAN Classic din ultimate følgesvenn denne sesongen. Inspirert av den legendariske stranden og dens ikoniske atmosfære, er denne duften en feiring av sol, sand og surfing.

Les mer
Slik vasker du hårbørsten din

Slik vasker du hårbørsten din

Ta vare på hårets helse og hygiene ved å rengjøre hårbørsten din ordentlig! Når du børster håret med en skitten hårbørste, svekkes effektiviteten av børsten. Skitt, produktrester og døde hudceller samler seg i busten og kan legge seg tilbake i hodebunnen, noe som kan føre til irritasjon eller infeksjon. Ved å rengjøre børstene dine optimaliserer deres ytelse!

Les mer
De beste solkremene fra koreansk hudpleie

De beste solkremene fra koreansk hudpleie

Vi har testet noen av de beste solkremene fra koreansk kosmetikk. Prøv en trendy solstick eller en superlett nyhet!

Les mer
Destination Herrera

Destination Herrera

Legg ut på en tropisk reise denne sommeren med Carolina Herrera. Oppdag sommerens magi med deres samling av dufter.

Les hele innlegget
Billie Eilish Beauty: Utforsk mysteriene bak duftene

Billie Eilish Beauty: Utforsk mysteriene bak duftene

Billie Eilish, den ikoniske artisten kjent for sin unike stil, har utvidet sitt kreative rike til å inkludere duftverdenen. Det siste tilskuddet til hennes duftkolleksjon er Eilish Fragrance Mist, en forfriskende nyhet med en lettere karakter enn originalduften, Billie Eilish No. 1.

Les mer
Vibrant Summer med Tommy Hilfiger

Vibrant Summer med Tommy Hilfiger!

Sommeren er en tid for å omfavne livet, spre glede og skape minner som varer livet ut. Med Tommy Hilfiger's Vibrant Summer-dufter kan du gjøre akkurat det. La deg bli omsluttet av den positive energien av solen, stranden og den forfriskende brisen mens du utforsker verden rundt deg.

Les mer
Skin1004 ampuller

Koreansk hudpleie med SKIN1004 Ampoules

Utforsk SKIN1004s ampuller, skreddersydd for ulike hudtyper og behov. Enten du har sensitiv akneutsatt hud, tørr hud, oljete hud eller en kombinasjon, har SKIN1004 en løsning som vil berolige, hydrere og forvandle huden din. Oppdag den perfekte ampullen for din hudtype og oppnå en strålende, sunn hud.

Les hele innlegget
Finn din perfekte milk_shake for ditt hår

Finn din perfekte milk_shake for ditt hår

Med en lidenskap for vakkert og sunt hår tilbyr milk_shake det beste innen hårpleie, rett fra Italia 🇮🇹 Fra deilige sjampoer og balsamer som gir næring og styrke, til innovative stylingprodukter som lar deg skape utallige frisyrer - milk_shake har alt du trenger for å oppnå drømmehåret ditt!

Les mer
Glöd Sophie Elise - The Full Routine from Prep to Glam

Glöd Sophie Elise - The Full Routine from Prep to Glam

Gjør deg klar for kvelden fra topp til tå med Glöd Sophie Elise - den ultimate rutinen for glød! Fra forberedelse til glam, denne rutinen vil få deg til å føle deg fantastisk og strålende hele kvelden ✨

Les mer
Omfavn Elie Saab Le Parfum og nyheten Le Bridal

Omfavn Elie Saab Le Parfum serien og Le Bridal!

Velkommen til en duftens verden, der hvert øyeblikk er innhyllet i en aura av eleganse og sjarm. I dag vil vi utforske det nyeste tilskuddet til Elie Saab Le Parfum-serien – Le Bridal. Dette enestående duftjuvelen er ikke bare en enkel parfyme, men et løfte om lysende duft, en signatur som fanger essensen av øyeblikk fylt med glede.

Les mer
Glossy hair, radiant you. Add shine

Tørt, livløst hår uten glans?

Nå handler det om å tilføre glans som aldri før. Tenk deg en glinsende lipgloss, bare for håret. Disse 5 profesjonelt utvalgte produktene gir myke lokker med maksimal glans og silkemyk finish. Få glansfullt hår!

Les mer
De beste sommerduftene: 8 favoritter

De beste sommerduftene: 8 favoritter

På sommerens dufthylle finner du syrlig sitrus, tropisk kokosnøtt, saftige bær og friske havduftnoter. Ved å bytte til en ny duft skaper du unike duftminner fra sommerens beste øyeblikk. Bare én spray tar deg tilbake til solfylte dager!

Les hele innlegget
Toner - hva gjør den egentlig?

Toner - hva gjør den egentlig?

Å etablere en effektiv hudpleierutine kan være utfordrende. En grunnleggende rutine kan inkludere rens, serum og fuktighetskrem, men er det virkelig nødvendig å inkludere en toner? Hvis huden din føles stram etter rens, kan det være et tegn på at den naturlige fuktigheten er blitt fjernet, og å balansere pH-nivået kan hjelpe. En toner bidrar til å balansere pH-en i huden og redusere risikoen for tørrhet, irritasjon eller sensitivitet.

Les mer
Filorga Skin Prep

Filorga Skin Prep - 3 stegs renserutine

Å rense huden er det første trinnet for å forebygge aldring av huden.La Filorga Skin-Prep være ditt startpunkt for en strålende hud! Med en ny 3-stegs rengjøringsrutine inspirert av profesjonelle teknikker, gir den umiddelbare resultater for en «new-skin» -effekt. Rengjør på dypet av huden, stimuler cellefornyelsen og få en strålende hud.

Les mer

Blivakker Channel

Se alle videoer