Gå til hovedinnhold

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Let's talk beauty

Blivakkers Julekalender: En Magisk Jul med Skjønnhet og 24 Overraskelser!

Skjem deg bort med BliVakker Beauty Calendar 2023 ✨

Dette er ikke bare en kalender; det er en miniversjon av Blivakker som butikk, pakket med skjønnhetsgodbiter som vil gjøre desember uforglemmelig 💝 Vi er begeistret for å igjen kunne introdusere vår helt egne julekalender!

Les hele innlegget
Baby Foot fotmaske, Kérastase hårmaske, Meraki duftlys

Høst betyr hjemmekos! 🍂

Dagene blir kortere, kveldene mørkere og luften kaldere. Høsten er perfekt for hjemmekos og self-care. Enten du vil gi litt ekstra pleie til huden din, håret ditt, beina eller neglene - her kommer et par tips som kanskje kan hjelpe!

Les mer
Fem produkter for en glødende høst-hud

Fem steg for en glødende høsthud

Uansett årstid eller trend er glødende hud alltid foretrukket ✨ Et friskt ansikt med naturlig glød ser alltid sunt ut. Selv om sunn livsstil har en betydning for huden, kan riktig skjønnhetsrutine gi den ekstra gløden.

Les mer
Exuviance

Utforsk Exuviance's Patenterte Ingredienser 🌱

Exuviance ble opprettet av globalt anerkjente pionerer innenfor klinisk hudpleie som har stått bak viktige oppdagelser som AHA og PHA syre, og som nå sitter med over 100 patenter på nyskapende hudpleieingredienser. Produktene utvikles ut fra en dyp forståelse av hvordan huden fungerer på molekylnivå. De består av våre egne og andre godt dokumenterte ingredienser, som alle er nøye utvalgt for å oppnå synlige resultater.

Les mer
Finn Din Perfekte Fuktighetsmatch med Dermalogica

Finn din perfekte fuktighetsmatch med Dermalogica 💦

Det er mange fuktighetskremer der ute – noe som kan gjøre det forvirrende å finne den riktige for din hud. Gode nyheter! Enten du leter etter en SPF-fuktighetskrem som ikke tetter porene, eller leter etter en fuktighetskrem for å hjelpe mot kviser, eller lurer på om fet hud trenger en spesifikk fuktighetskrem, har hudekspertene hos Dermalogica laget en komplett liste. 💦✨

Les mer
Høstens herligheter: Duftene som hører høsten til

Høstens herligheter: Duftene som hører høsten til 🍂

Utforsk en fortryllende samling av parfymer som fanger essensen av høstsesongen. Disse duftene tar deg med på en reise gjennom høstens magiske atmosfære 🍁 ✨

Les hele innlegget
18 tips fra tiktok

18 beauty tips fra TikTok

Tik Tok er full av de villeste skjønnhetstipsene som lover å revolusjonere hele skjønnhetsrutinen din. Vi har leitet gjennom Tik Tok jungelen, og funnet de 18 beste tipsene som du kan teste og inkludere i hudpleie- og sminkerutinen din! 🥰

Les mer
Månedens utvalgte produkter

Månedens utvalgte produkter ✨

Er du på jakt etter den perfekte løsningen for krøller uten varmeverktøy, hvilke solbriller som trender nå, eller er du på jakt etter ny ansiktskrem? Vi har noen flotte produktanbefalinger som vil dekke dine behov og hjelpe deg med å heve skjønnhetsrutinen din til et nytt nivå 💄💅🌟

Les mer

Blivakker Channel

Se alle videoer
Vipers Kristiansand - 3 favoritt produkter

Vipers Kristiansand - 3 favoritt produkter

Hudpleierutinen på 1 min

Hudpleierutinen på 1 min

BliVakker Beauty Calendar 2023

BliVakker Beauty Calendar 2023

KVD Beauty - Dazzeled Eye Look

KVD Beauty - Dazzeled Eye Look

KVD Beauty - Tattoo Liner Tips

KVD Beauty - Tattoo Liner Tips

L'Occitane

Gi huden næring og fukt med mandelserien til L’Occitane 💛

Det hele startet på markedene i Provence. Med kun et destillasjonsapparat, en liten lastebil og solid kunnskap om planter, begynte 23 år gamle Olivier Baussan å destillere og selge eteriske oljer av rosmarin på de lokale markedene. Inspirert av området han vokste opp i, utvidet han produksjonen fra oljer til såper og kremer, med ønske om å fremme naturlig skjønnhet verden rundt.

Les hele innlegget
Oppdag J-beauty og K-beauty: Tradisjonelle skjønnhetsritualer fra Øst-Asia.

J-beauty og K-beauty: Tradisjonelle skjønnhetsritualer fra Øst-Asia

I løpet av de siste årene har J-Beauty og K-Beauty blitt stadig mer populært og fengslende for skjønnhetsentusiaster over hele verden. Japansk skjønnhetspleie og koreansk skjønnhetspleie har tatt verden med storm med sine unike tilnærminger til hudpleie og makeup. Men hva er egentlig J-Beauty og K-Beauty, og hva gjør dem så spesielle?

Les mer
Decléor: Utforsk skjønnheten i naturen med deres transformative hudpleieprodukter

Decléor: Utforsk skjønnheten i det naturlige

Huden er et av de mest verdifulle aspektene ved vår naturlige skjønnhet, og å ta vare på den er viktig for å opprettholde en sunn og strålende glød. En av de ledende aktørene innen naturlig hudpleie er Decléor, et merke som er kjent for å bruke kraften av essensielle oljer og botaniske ekstrakter i sine produkter 💛.

Les mer
Clean Up - gir mennesker et valg!

Clean Up - gir mennesker et valg! ☁️

Clean up er utviklet i samarbeid med danske DermaPharm, en suveren markedsleder innen milde og miljøvennlige hud- og hårpleieprodukter i Skandinavia. Hårpleie trenger ikke være kjedelig bare fordi det er parfymefritt og allergivennlig! Du skal ikke måtte inngå kompromisser hvis du er allergisk eller sensitiv for duft og parfyme. Du fortjener selvfølgelig også tilgang til hårpleie som er fantastisk – si hei til Clean up! 🤍

Les mer
5 must-haves fra ArtDeco

5 must-haves fra ArtDeco

Det tyske sminkemerket er kjent for sine innovative og tilpasningsdyktige sminkeprodukter. Gjennom årene har de opparbeidet seg en lojal kundegruppe over hele verden knyttet til deres ikoniske refill-system, der personer selv kan sette sammen sine egne personlige paletter, velge sine favorittnyanser og -produkter som passer deres egne stil.

Les mer
Høstens herredufter: Perfeksjon for sesongen

Sesongens herredufter: Perfeksjon for høsten! 🍁

En høstduft har en tendens til å føle deg varm, mystisk og komfortabel, og de er verken tunge eller lette. Når vi snakker om de beste høstduftene for menn, er det en enkel regel å følge: duftnoter i høstsesongen er koblet sammen med farger. Høstens sesongfarger omfatter gjerne brunt, oransje, rødt, svart og gult 🖤 🍁 .

Les hele innlegget
August Utvalgte produkter

Månedens utvalgte produkter 🧡

Leter du etter den ideelle løsningen mot urenheter, en ny toalettmappe, ønsker du å oppgradere neglerutinen din eller trenger du en pålitelig settingspray? Don't you worry, we got you! Her er noen anbefalinger til produkter som vil oppfylle dine behov og forbedre din skjønnhetsrutine.

Les mer
Bli med Björn Axén bak scenen under haute couture-uken i Paris

Bli med Björn Axén bak scenen under haute couture-uken i Paris

Som en del av et langsiktig samarbeid med designeren Stéphane Rolland hadde Björn Axén æren av å samarbeide med ham for fjerde gang på rad under hans fantastiske show på Opéra Garnier i Paris. Dette prosjektet krever flere måneder med forberedelser, stor ekspertise innen hår og stylingprodukter som leverer. Vi har snakket med administrerende direktør og frisør, Johan Hellström, som er ansvarlig for samarbeidet sammen med hovedfrisøren Peter Hägelstam.

Les mer
 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?