Om Blivakker
Om BliVakker.noOM OSS

vlaggen illustratie
Hvem er vi?

BliVakker.no ble etablert i 2007 av Einar Øgrey Brandsdal og er Norges største skjønnhetsbutikk på nett med nesten 1.000.000 registrerte kunder. Gjennom årene har vi vunnet flere utmerkelser, blant annet Årets Sørlandsbedrift og Folkets Nettfavoritt fire år på rad.


Bedriftens verdier; "engasjement, nytenkning, kremmerånd og redelighet" står sentralt i alt vi gjør, og vi legger mye arbeid i det å utvikle oss å bli enda bedre. Blivakker.no har i dag søsterbutikker i Danmark, Sverige, Finland, Tyskland, Østerrike, Polen, og Nederland, i tillegg til at vi har en fysisk butikk i Markensgate i Kristiansand. 
Vi i BliVakker.no elsker skjønnhet og drives av en overbevisning om at alle mennesker er vakre. Vi ønsker å gjøre vår del for at alle skal kunne uttrykke denne skjønnheten i den grad de ønsker.

Hele BliVakker.no teamet er motivert til å behandle hver enkelt kunde som et eget individ og ønsker å tilby alle en god kjøpsopplevelse med et godt utvalg og gode priser. For å kunne garantere dette, jobber vi hele tiden med å optimalisere servicen og brukervennlighet i nettbutikken. Samt kontinuerlig utvide vårt varesortiment. Vi elsker fornøyde kunder og setter stor pris på tilbakemeldinger.Har du forslag, produktønsker, ris eller ros, kan du sende en melding til kundeservice via ‘min side’ eller sende mail til [email protected] så vil du komme i kontakt med en av våre hyggelige kundebehandlere.

Kundeløftet Kundeløftet
Rask responstid
Effektiv håndtering av dine ordre og henvendelser
Smarte løsninger
Vi jobber for å tilby deg de beste løsningene
Fleksibilitet
Du kan kontakte oss i flere kanaler
Engasjement
Folkelige, med glimt i øyet
Imøtekommende
Alle spørsmål er velkomne. Vi er her for deg!


BliVakker.no AS

Foretaksnummer: NO993 563 773MVA
Selskapet er registrert i Brønnøysundregistrene, og er et aksjeselskap

Post- og fakturaadresse:
BliVakker.no AS 
Postboks 8104 
4675 Kristiansand
Norway

Kontaktinformasjon:
"Kundeservice" på "Min side" er den raskeste måten å komme i kontakt med oss på!
E-post: [email protected]
Telefon: +47 38 00 07 75 
Telefax: +47 38 00 07 51

Besøksadresse:
BliVakker.no AS 
Mjåvannsvegen 201 
4628 Kristiansand

Blivakker.no
BliVakker.no eies i dag av og er en del av Brandsdal Group AS: www.brandsdalgroup.com

Samarbeid med BliVakker.no!
Ønsker du å komme i kontakt med våre innkjøpere ved nye merker? Kontakt oss på [email protected]

 

 

Hvor kjøper BliVakker.no varer fra?

Per dags dato kjøpes ca 90% av våre produkter direkte fra norsk agenturholder, mens resten parallell importeres.

Import uten egen avtale med merkevareinnehaver kalles parallell import og er like lovlig som det er utbredt. BliVakker.no har på mange måter tatt reisen for nordmenn som ikke kommer seg til utlandet for å kjøpe merkevarene billigere. Vi kjøper merkevarene i samme marked som de norske merkevareagentene.

Når vi kjøper inn merkevarer er det hovedsakelig to ting vi ser etter: ektehetsgaranti og holdbarhetsgaranti. Vi ser alltid på holdbarhetsdatoen på produkter, og varer som nærmer seg slutten av holdbarhetstiden kjøpes ikke inn. Disse opplysningene får vi når tilbudene sendes til oss eller vi besøker våre leverandører. Vi har også kontraktfestet” ektehetsgaranti” med alle våre leverandører, og er et krav fra vår side for at vi skal handle varer. Likevel kan du som kunde være uheldig og motta en utgått vare på samme måte som kan skje hos en fysisk butikk. I slike tilfeller anbefaler vi at du kontakter kundeservice, så vil vi ordne opp umiddelbart. 

Vi garanterer for ektheten og holdbarheten i våre produkter, og har forskjellige avtaler med leverandørene våre for å sikre dette.

BliVakker.no er Norges største skjønnhetsbutikk på nett. Siden 2007 har BliVakker.no sendt ut flere millioner varer og har i dag over 1.000.000 fornøyde kunder i Norge. Vi ser frem til å ha deg med videre!

Har du andre spørsmål til oss, kan du sende melding til kundeservice via ‘min side’ eller sende oss en epost på [email protected].