Om BliVakker.no


BliVakker.no AS

Foretaksnummer: NO993 563 773MVA
Selskapet er registrert i Brønnøysundregistrene, og er et aksjeselskap

Post- og fakturaadresse:
BliVakker.no AS 
Postboks 8104 
4675 Kristiansand
Norway

Kontaktinformasjon:
"Kundeservice" på "Min side" er den raskeste måten å komme i kontakt med oss på!
E-post: [email protected]
Telefon: +47 38 00 07 75 
Telefax: +47 38 00 07 51

Besøksadresse:
BliVakker.no AS 
Mjåvannsvegen 201 
4628 Kristiansand

Blivakker.no
BliVakker.no eies i dag av og er en del av Brandsdal Group AS: www.brandsdalgroup.com

Samarbeid med BliVakker.no!
Ønsker du å komme i kontakt med våre innkjøpere ved nye merker? Kontakt oss på [email protected]

 


Per dags dato kjøpes ca 90% av våre produkter direkte fra norsk agenturholder, mens resten parallell importeres.

Import uten egen avtale med merkevareinnehaver kalles parallell import og er like lovlig som det er utbredt. BliVakker.no har på mange måter tatt reisen for nordmenn som ikke kommer seg til utlandet for å kjøpe merkevarene billigere. Vi kjøper merkevarene i samme marked som de norske merkevareagentene.

Når vi kjøper inn merkevarer er det hovedsakelig to ting vi ser etter: ektehetsgaranti og holdbarhetsgaranti. Vi ser alltid på holdbarhetsdatoen på produkter, og varer som nærmer seg slutten av holdbarhetstiden kjøpes ikke inn. Disse opplysningene får vi når tilbudene sendes til oss eller vi besøker våre leverandører. Vi har også kontraktfestet” ektehetsgaranti” med alle våre leverandører, og er et krav fra vår side for at vi skal handle varer. Likevel kan du som kunde være uheldig og motta en utgått vare på samme måte som kan skje hos en fysisk butikk. I slike tilfeller anbefaler vi at du kontakter kundeservice, så vil vi ordne opp umiddelbart. 

Vi garanterer for ektheten og holdbarheten i våre produkter, og har forskjellige avtaler med leverandørene våre for å sikre dette.

 BliVakker.no er Norges største skjønnhetsbutikk på nett. Siden 2007 har BliVakker.no sendt ut flere millioner varer og har i dag over 900.000 fornøyde kunder i Norge. Vi ser frem til å ha deg med videre!

Har du andre spørsmål til oss, kan du sende melding til kundeservice via ‘min side’ eller sende oss en epost på [email protected]