Gå til hovedinnhold

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Viktor&Rolf Good Fortune

GOOD FORTUNE – EN FORTRYLLENDE NY DUFT FRA VIKTOR&ROLF

Sist endret 20.09.2022 10:19:24

GOOD FORTUNE er som en trylledrikk tatt ut av en magisk bok med en fortryllende kraft til å skape din egen skjebne. Sommerlig sjasmin på en bunn av vanilje. Denne blomsterduften er en vegansk duft, som er i tråd med Viktor&Rolfs langsiktige miljøbevisste engasjement.

Kjøp Viktor&Rolf Good Fortune her!

GOOD FORTUNE EAU DE PARFUM

Skjebne er ikke et spørsmål om tilfeldighet, det er et spørsmål om valg. Med inspirasjon fra haute couture-kolleksjonen "Spiritual Glamour" representerer Good Fortune en ny positiv livsstil, et duftmanifest for spiritualitet og selvpotensial som gir deg styrken til å skape din egen skjebne. Good Fortune er totem-duften til en ny type kvinner som søker et formål og forenes av en sterk og urokkelig følelse av søsterskap, innbegrepet av vår Egerie, den talentfulle og visjonære kunstneren FKA Twigs.

 

Viktor&Rolf Good Fortune

VEGANSK DUFT UTEN ANIMALSKE INGREDIENSER

Duften er fortryllende og kraftfull, og åpner med fennikelens hemmelige alkymi og ensianblomsten, som er destillert som en opplivende magnetisk topp. En superinfusjon av sjasmin inntar deretter hovedrollen i duftens hjerte, som blomstrer med sine fløyelsmyke solnoter, mens en kremet og fengslende Bourbon Vanilla, etisk innkjøpt på Madagaskar, utgjør bunnen. Good Fortune er en vegansk duft uten animalske ingredienser, som er i tråd med verdiene den bærer, og Viktor&Rolfs langsiktige miljøbevisste engasjement.

Good Fortune ingridients

FENGSLENDE FLAKONG SOM KAN FYLLES PÅ IGJEN

En fengslende flakong med lilla væske, som henger som i levitasjon over en dyrebar gyllen pidestall. Den magiske duften er forseglet med et ikonisk Viktor&Rolf-segl og pyntet med en fasettert steinkork, som leder tankene mot den kraftfulle ametysten med evnen til å forbinde deg med ditt spirituelle jeg. For våre miljøbevisste forbrukere, og fordi flasken er for dyrebar til å gå til spille, kan toppen skrus av og etterfylles. Flasken er laget av 15 % resirkulert glass.

HVORDAN:

1. Spray duften minst 15–20 centimeter fra påføringsstedet.

2. Påfør duften på pulspunktene for en mer forførende effekt og sterkere diffusjon.

3. Ikke gni på huden etter påføring, da dette vil ødelegge bindingen og endre duften.

Good Fortune refill


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?