Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Kristin Ess hair

Kristin Ess - Rimelig luksus hårpleie- og stylingverktøy

Sist endret 10.01.2023 09:21:03

Kristin Ess grunnla sin hårpleieserie basert på en enkel idé – å lage en rimelig kolleksjon av luksuriøse hårpleie- og stylingprodukter som ville gi alle sjansen til enkelt å skape looks, samtidig som du får den samme følelsen som når du har vært hos frisøren.

Med over tjue års kompetanse som toppfrisør og hårstylist, har Kristin basert på sine erfaringer og innsikter laget produkter som hun selv manglet, men også slik at alle kan lage de vakreste frisyrene på egen hånd. Basert på det ble det utviklet produkter som alle hadde ventet på: sjampo, balsam, og styling for vått og tørt hår.

Kristin Ess Hair

Hvert produkt er laget for å brukes enten separat, innlemmet i din nåværende hårpleierutine, eller sammen med andre produkter i serien, noe som er mulig takket være byggbare og enkle formulas.

Produktene er allsidige, enkle å bruke og av høy kvalitet. Alle produktene fra Kristin Ess er formulert med Zip-Up-teknologi, et styrkende kompleks designet for å "lukke" flisete tupper akkurat som en glidelås, jevne ut skadede hårfibre, samtidig som det hjelper til å beskytte håret mot stress og bevare fargen.

Kristin Ess hair

I produktbeskrivelsen for hvert produkt er det Kristins egne tips + triks sammen med hennes inspirerende og lettfattelige instruksjoner. Det har aldri vært enklere å skape både klassiske og nye looks.

kristin ess hair

 

Se alle produktene fra Kristin Ess her


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?