Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Maria Nila

Nyhet hos BliVakker - Maria Nila 🌸

Sist endret 08.03.2023 10:18:41

Maria Nila tilbyr et stort utvalg av eksklusiv fargebevarende hårpleie og styling. Hvert produkt anses som et stykke kunst, som er nøye utviklet for å gi kunder en fullkommen og tilfredsstillende opplevelse med kvalitet, design og brukervennlighet 💗 Les mer om Maria Nilas Care & Style, Colour Refresh hårmasker, og deres styling- og finishingprodukter!

Med over 40 år erfaring i bransjen jobbes det hos Maria Nila kontinuerlig for å tilfredsstille kravene i markedet. Alle produktene som lanseres er 100% veganske og er sertifisert av Peta, Vegan Society og Leaping Bunny.

 

Maria nila care & style

 

Head & Hair Heal

Dersom du er ute etter en serie som er lindrende og vekststimulerende er Heal-serien fra Maria Nila den du skal ha 🧡. Serien inneholder blant annet Piroctone Olamine og naturlig Aloe-Vera ekstrakt som behandler flass og hodebunnsproblemer, samtidig som de stimulerer hårvekst og forhindrer hårtap. Shampooen anbefales å bruke to ganger når en vasker håret, for å få åpnet håret ordentlig for masken. Head & Hair Heal Shampoo kommer i tre størrelser, 100ml, 350ml og 1000ml. Det samme gjelder Heal Conditioner, med et unntak; 300ml i stedet for 350ml.

Head & Hair Heal Masque skal påføres i nyvasket, fuktig hår og virke i 3 minutter før den skal skylles ut. Eventuelt kan den stå i, i 5-10 minutter for en mer dypvirkende effekt.  I tillegg har du Heal Booster Masque, som er en rask og dypt nærende etterbehandling som vil etterlate håret ditt mykt og skinnende. Formulert med vitamin E og Aloe Vera for å lindre og beskytte kløende eller flassende hodebunner, samt myke og pleie håret. Påføres i vasket hår i rundt 3 minutter før den vaskes ut. Det beste av alt? Den erstatter både maske og balsam ✨. 

Heal

Sjekk ut hele Head & Hair Heal serien her🧡

 

True Soft

True Soft serien fukter og gjenoppliver tørt og krusete hår 💦. Serien inneholder blant annet arganolje og antioksidanter som hjelper med å bevare fuktighet, bekjempe statisk elektrisitet og gir glans. True Soft er perfekt for naturlig tørt hår, og styrker og reduserer frizz. Påfør shampooen to ganger for best mulig resultat, en gang for å skylle ut skitt, fett og produktrester og en gang for å åpne håret for å sikre best anvendelse av masken. 

Påfør True Soft Masque i nyvasket, fuktig hår og la den virke i 3 minutter før den skal skylles ut. Eventuelt kan den få virke i 5-10 minutter for en mer dypvirkende effekt. Booster Masque formulert med Argan Oil og Color Guard Complex for å myke opp og temme tørt eller krusete hår. Også denne erstatter både True Soft Masque og Conditioner 💙

I True Soft serien finner du også True Soft Argan Oil (30ml og 100ml). Dette er en nærende arganolje til håret som mykgjør og fukter håret samtidig som den reduserer frizz og gir mye fukt! Påfør en liten mengde i fuktig eller tørt hår.

Maria Nila true soft

Hele serien finner du her 💙

 

Pure Volume

Denne serien er en volumgivende serie som tilfører fylde og styrker fint hår uten å tynge det ned 💗 Med Vitamin B5 vil shampooen og balsamen hjelpe deg å tilføre fuktighet og skape en følelse av tykt og sunt hår. I tillegg inneholder de Color Guard Complex som bevarer fargen og beskytte håret mot ultrafiolett lys. Den inneholder også hveteprotein og moringaolje 🌸

Hårmasken i serien inneholder også Provitamin B5, hveteprotein og moringaolje, som gir fylde og styrker fint hår. Masken påføres etter sjamponering, og skal virke i 3 minutter. Avslutt med Pure Volume Conditioner for å skape et beskyttende og glatt resultat 🎀 Volume Booster Masque er en rask og dypt nærende etterbehandling som vil etterlate håret ditt utrolig mykt og skinnende. Formulert med Provitamin B5 og Color Guard Complex for å pleie fint hår uten å tynge det ned 💗. Erstatter både maske og balsam.

maria nila pure volume

Hele Pure Volume serien finner du her 🌸

 

Structure Repair

Structure Repair er serien for deg med kjemisk skadet, tørt og behandlet hår som ønsker næring og styrke til håret. Den inneholder blant annet reparerede algeekstrakt som gjenoppretter håret og tilfører glans, vitalitet og mykhet 🌱. Også hårmasken inneholder algeekstrakt for ekstra næring!

I tillegg har du i Structure Repair Serien en Leave In Cream 💚. Dette er en nærende leave-in-krem laget med algeekstrakt som reparerer og gjenopppbygger skadet hår og gir fuktighet, næring og forsegler flisete tupper. Structure Repair Leave In Cream bør brukes på nyvasket vått hår da vann gjør håret mer skjørt, ikke skyll ut produktet. Produktet har en myk duft av vanilje, rose og sjasmin. Color Guard Complex bevarer fargen ved å beskytte håret mot UV-stråling og frie radikaler.

maria nila repair

Shop hele serien her🌱.

 

maria nila color refresh

 

Colour Refresh er en næringsrik hårkur som inneholder fargepigmenter som raskt frisker opp håret! Hårkuren inneholder fargepigmenter som gradvis vaskes ut av håret ⭐️. Denne fargen holder mellom 4 og 10 hårvasker. Resultatet av kuren avhenger av din hårkvalitet, og det vil holde bedre i et behandlet eller porøst hår. Den perfekte nyansen for deg kan du oppnå ved å blande fargene, eller bruke White Mix🤍. Maskene kommer i både 100ml og 300ml, se alle de fine nyansene nedenfor!

 

colour refresh maria nila

colour refresh maria nila

 

Hvordan bruke Colour Refresh?

Sjamponer håret og påfør produktet i håndkletørt hår (PS. hansker anbefales). La masken virke i minst 3 minutter. Dersom du lar den stå i lengre vil du få intens ytelse og lengre levetid. Skyll deretter produktet utav håret og avslutt med en balsam ✨. Det anbefales å gjøre en test på en mindre lokk av underhåret først, for å vøre sikker på at resultatet blir slik du ønsker dersom det er første gang du prøver Color Refresh!

Finn din perfekte shade av Colour Refresh her ⭐️

 

maria nila style and finish

Style & Finish er en serie stylingprodukter som bevarer fargen, og som har alt du trenger for å oppnå det rette utseendet og den rette følelsen i håret. 

Hårsprayer

Style håret med ulikt hold med hårsprayene fra Maria Nila ✨

Maria Nila sprays

 • Shimmer Spray er en lett skimmerspray som tilfører glans og reduserer krus ✨. Inneholder Color Guard Complex som beskytter håret. 
 • Volume Spray er en volumgivende spray som fungerer godt for å tilføre volum før stylingprosessen og etterlater håret med en naturlig følelse uten klebrighet. Volume Spray er et vått produkt og bør brukes i fuktig hår og fønes for best resultat.
 • Extreme Spray er en sterk, men skånsom hårspray for å avslutte stylingen og holde håret på plass i lang tid. Den gir god kontroll, er vanskelig å børste ut og er perfekt for frisyrer som trenger et langvarig hold. Denne har sterkest hold.
 • Finishing Spray er en hårspray med sterkt hold, men likevel lett å børste ut. Perfekt for å avslutte stylingen eller en updo for å holde håret på plass. Finishing Spray et sterkere hold enn Styling Spray, og lettere enn Extreme Spray.
 • Styling Spray er en skånsom stylingspray med lett hold som tilfører glans og reduserer frizz. Den er perfekt å bruke under stylingprosessen da den kan påføres i lag og er enkel å børste. Styling Spray er den letteste hårsprayen fra Maria Nila styling-serien.

Mousse

Styling Mousse er en volumgivende mousse med medium hold som gir struktur og etterlater håret sunt og skinnende. Moussen er lett å børste ut og etterlater håret uten klissete. Produktet kan brukes som grunnlag for en updo, før retting og krølling eller for å gi ekstra hold til naturlig krøllete hår 👩🏼‍🦱 Moussen kommer i 100ml og 300ml.

maria nila mousse

 

Tørrshampoo

 • Dry Shampoo er en pudderspray/tørrshampoo som umiddelbart frisker opp fett hår og fjerner opphopning mellom vaskene. Den kan også brukes som et stylingprodukt for å legge til volum og skape en grovere tekstur som gjør at spenner og hårnåler fester seg bedre til håret ved styling. Denne har et sterkere hold og tilfører mer volum og tekstur enn Invisidry Shampoo. 
 • Invisidry Shampoo er en lett pudderspray/tørrshampoo som raskt frisker opp håret og hodebunnen. Formelen absorberer lett naturlige håroljer fra hodebunnen og håret, noe som gir et nyvasket utseende og følelse til håret. Invisidry-shampooen har et lettere hold og etterlater ingen spor av produktet i håret, noe som gjør den perfekt å bruke på både blondt og mørkere hår.

maria nila dry shampoo

Andre stylingprodukter

 • Salty Mist er en fuktighetsgivende teksturspray med lett hold som gir lett struktur, volum og en salt følelse til håret. 
 • Ocean Spray er et multifunksjonelt produkt som kan brukes til å skape tekstur og naturlig strand bølger eller brukes som prep spray for langvarig hårfrisyrer. Gir lokker det ekstra holde de trenger for en langvarig finish.
 • Cream Heat Spray er en nærende og krembasert varmebeskyttende spray som gjenoppbygger skadet hår og forhindrer flisete tupper samtidig som den tilfører subtil glans til håret. Kan påføres både i fuktig og tørt hår og gir mer fuktighet enn Quick Dry Heat Spray som er lettere.
 • Quick Dry Heat Spray er en hurtigtørkende og lett spray som beskytter håret mot varme samtidig som den fremskynder tørkeprosessen. Formuleringen inneholder vannavstøtende ingredienser som sikrer at håret tørker raskt, mens beskyttende molekyler hjelper til med å bekjempe varmeskader og etterlater håret glansfullt og skinnende. 

 

maria nila style & protect

 

 • Salty Cream er en nærende teksturkrem med lett hold som gir en salt følelse til håret. Kremen er også perfekt for å kontrollere og definere krøllete hår. Hold 2/5.
 • Curlicue Cream er en nærende krem som forbedrer krøller og bølger samtidig som håret beskyttes mot fuktighet. Den fuktighetsgivende formelen som beskytter håret og forhindrer krus og flisete tupper, mens molekylet PVP bidrar til å gi definisjon og hold til krøllene.
 • Styling Cream er en pleiende, definerende stylingkrem som gir kontroll og en subtil glans til håret ditt. Kremen har hold 3 av 5 og fungerer som en myk, lett voks i langt og kort hår. Kan påføres både i fuktig og tørt hår.

styling cremes maria nila

 

Se hele utvalget av Styling- og finishprodukter fra Maria Nila her🌸.

Se alt fra Maria Nila her ⭐️.


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?