Gå til hovedinnhold

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Utforsk de mest populære hårpleietrendene i 2023

Sjekk ut hårpleietrendene i 2023! 💇‍♀️

Sist endret 12.07.2023 09:22:59

Fra naturlige teksturer til resirkulerbar emballasje og innovative stylingteknikker, hva rører seg innenfor hårpleieuniverset? Oppdag de hotteste trendene og få inspirasjon til å oppgradere produktgarderoben din! 🤩

 

Elsk håret ditt akkurat slik det er

Uansett om håret ditt er krøllete, bølgete, rett eller alt imellom, har det sin egen unike skjønnhet 💛 Ved å omfavne og pleie din naturlige hårtekstur, kan du oppdage en ny selvtillit og stolthet. La din naturlige hårtekstur skinne og vis verden hvor vakkert det er å være deg! Her finner du et utvalg hydrerende produkter, krølledefinere, oljer, og stylingprodukter som kan passe akkurat DIN hårtekstur!

Hydrerende produkter, krølledefinere, oljer og stylingprodukter

 

Produkter som reparerer skadet hår

Produkter som er spesielt formulert for å reparere skadet hår, kan være en game-changer 🌟. Disse produktene er rike på næringsstoffer og aktive ingredienser som styrker håret, gjenoppretter fuktighet og reparerer skadene forårsaket av varme, kjemikalier og miljøpåvirkninger. Mykt, glansfullt og motstandsdyktig hår - yes please! Redken sin Acidic Bonding Concentrate serie gjenoppretter skadet hår, styrker det og gir intensiv pleie. Hårmasken fra K18 gjør håret mykt og glatt, samt at de splitte tuppene vil bli mindre synlig. Bond-builder'en Olaplex No. 3  er en pleiende og nærende behandling til hjemmebruk som styrke håret. Healthy hair - yes please! 

produkter som reparerer skadet hår

 

Hodebunnsskrubb

Å ta vare på hodebunnen er like viktig som å pleie håret, og da er en hodebunnsskrubb et fantastisk tillegg i hårpleierutinen! Ved å bruke en skrubb regelmessig eksfolieres og renses hodebunnen, og produktrester og døde hudceller fjernes. Dette bidrar til å fremme sunn hårvekst, redusere kløe og irritasjon, og legger grunnlaget for sunnere og mer glansfullt hår ✨ Se for eksempel hodebunnsskrubben fra Kristin Ess, eller Kérastase Fusio-Scrub 💙 Tips: Bruk en scalp brush eller hodebunnsbørste for å virkelig få skrubbet ut overflødig produkt!

hodebunnsskrubb

 

Heatless Curls

Heatless curls er en teknikk for å krølle håret uten å bruke varmestylingverktøy som krølltang eller rettetang. Ulike teknikker og produkter lar håret lufttørke eller sette seg over natten 😴. Å begrense bruken av varme på håret er viktig for å redusere skader som kan føre til tørt, sprøtt og livløst hår. Ved å velge heatless curls kan du oppnå vakre krøller samtidig som du bevarer hårets helse og naturlige glans 💛 Lenoites sin HeatlessWaves In Mulberry Silk, Brushworks Heatless Curling Scrunchie og hårruller fra Icon er alle gode alternativer for å oppnå flotte krøller, volum eller en "blowout look" uten for mye varmeeksponering! 🤩 

produkter til heatless curls

 

Kvalitets-hårbørster

Å bruke en hårbørste av god kvalitet kan ha flere fordeler for håret ditt! 🧡 En kvalitetsbørste har gjerne børstehår som er skånsomme mot håret og ikke forårsaker unødig slitasje eller knekte hårstrå. En riktig børste kan også fordele naturlige oljer jevnt gjennom håret, forbedre blodsirkulasjonen i hodebunnen og gi en beroligende og avslappende massasjeopplevelse. En god hårbørste kan bidra til å bevare hårets helse, redusere skader og gi en mer behagelig og effektiv hårpleierutine ✨ Sjekk blant annet utvalget av hårbørster fra Mason PearsonDenman og Wetbrush - og finn den perfekte for ditt hår!

kvalitets-hårbørster

 

Gjenbrukbar eller resirkulerbar produktpakning

Bruk av produkter med gjenbrukbar eller resirkulerbar produktpakning bidrar til å redusere miljøbelastningen og fremme bærekraft 🌎. Ved å velge slike produkter kan vi redusere avfallsmengden og begrense bruken av engangsplast. Dette hjelper til med å bevare naturressurser og minimere karbonavtrykket. Det er et enkelt, men kraftig skritt mot en mer miljøvennlig livsstil. Refill av shampoo og balsam reduserer avfall og fremmer bærekraftig forbruk, se refiller fra Amika 🌸. Biovène har shampoo- og balsam "in-a-bar" med masse deilige ingredienser og resirkulerbar produktpakning 🌱. Hos Davines er etikk og bærekraft viktig, noe som gjenspeiles i deres produktemballasje ♻️.

gjenbrukbar og resirkulerbar emballasje

 


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?