Gå til hovedinnhold

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
UG cosmetics

Urban Glow - Vegansk Makeup!

Sist endret 03.11.2022 10:45:15

Urban Glow mener de at ingen skal gjemme seg bak en fasade, være tro mot seg selv og føle seg fri som en fugl. Samtidig som det er veldig viktig å ha det gøy!

Sammen med et team av sminkeeksperter og skjønnhetselskere har Urban Glow utviklet morsomme, selfie-verdige og 100% veganske produkter av høy kvalitet til rimelige priser. Intensjonen bak Urban Glow er å bringe frem din indre glød, i stedet for å skjule den! I tillegg til å være veganske, er produktene også PETA-sertifisert og utviklet i Skandinavia. Produktene er enkle, men lekne på samme tid, og passer i enhver sminkepung. 

 

Blush Rush Blush Palette

Denne paletten er den ultimate blush-trien for fresh hud! I palettet er det tre ulike farger, sheer, shine, og matte finish. Her kan alle fargene kombineres eller brukes alene, alt etter ønskelig resultat. Du kan oppnå myke kinn, definerte kinn eller eplekinn. Blush Rush er dermatologisk testet, 100% vegansk og utviklet i Skandinavia! 

Kjøp Blush Rush her

 

Star Glaze Highlighter

Highlighteren som fremhever dine beste trekk! Bruk denne over basesminken for å oppnå en myk og lysreflekterende glød. Flott over kinnben, amorbue og brynsben! Produktet er perfekt til konturering for å fremheve dine beste trekk. I tillegg kan produktet brukes som øyenskygge eller under bryn for å "løfte" og definere. Star Glaze Highlighter er 100% vegansk, dermatologisk testet, og utviklet i Skandinavia. 

Kjøp Star Glaze Highlighter her

 

Lip Glosses

Glossene til Urban Glow gir en perfekt glans, i tillegg til å ta vare på leppene dine! De er formulert med en long-lasting hold, noe som gjør at glossene holder og sitter godt over lengre tid. Lipglossene inneholder vitamin E som pleier og gir fuktighet til leppene. Med denne formelen får du et blankt og skinnende resultat, både alene, og over leppestift. Lip glossene er 100% veganske og dermatologisk testet (egnet for sensitiv hud).

Urban Glow Lip Glosses kommer i fire ulike farger, se utvalget her

 

Dersom du ble fristet av dette kan du se hele utvalget fra Urban Glow her!

 


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?