Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Exuviance

Utforsk Exuviance's Patenterte Ingredienser 🌱

Sist endret 27.09.2023 09:41:32

Exuviance ble opprettet av globalt anerkjente pionerer innenfor klinisk hudpleie som har stått bak viktige oppdagelser som AHA og PHA syre, og som nå sitter med over 100 patenter på nyskapende hudpleieingredienser. Produktene utvikles ut fra en dyp forståelse av hvordan huden fungerer på molekylnivå. De består av våre egne og andre godt dokumenterte ingredienser, som alle er nøye utvalgt for å oppnå synlige resultater.

 

Noen av Exuviances patenterte ingredienser

 

ALPHA HYDROXY ACID (AHA)

Alfahydroksysyrer er en gruppe stoffer som kommer fra frukt og grønnsaker. Derfor kalles de fruktsyrer. En av de viktigste ingrediensene i hudpleie, takket være de mange positive effektene på huden. Fruktsyrer fjerner forsiktig døde hudceller, noe som gir en friskere hud med mer glød og et jevnere utseende. Dessuten stimulerer de hudens cellefornyelse, fasthet og fyldighet, slik at huden blir smidigere, spenstigere og rynker blir mindre fremtredende. Vanlige fruktsyrer i hudpleie er sitronsyre, mandelsyre og glykolsyre. AHA finnes i produkter både til hjemmebruk og salongbehandling. Regelmessige AHA-behandlinger i salong gir et godt grunnlag for all slags hudpleierutiner.

Noen av produktene fra Exuviance som inneholder AHA syre er blant annet Triple Microdermabrasion Face Polish, Glycolic Perfecting Moisturizer og Glycolic Expert Moisturizer  🍋

AHA

 

POLYHYDROKSYSYRE (PHA)

Polyhydroksysyrer er en ny generasjons AHA-er som forekommer naturlig i huden. De er milde og svært fuktighetsgivende og har dessuten antioksiderende virkning. PHA bygger opp hudens beskyttelsesbarriere og gjør huden mer motstandsdyktig. Passer utmerket for følsom hud.

Se for eksempel Gentle Cream Cleanser, Overnight Transformation Complex og Gentle Daily Exfoliating Pads 💧

PHA

 

NEOGLUKOSAMIN

NeoGlukosamin forekommer naturlig i hudens støttestruktur. NeoGlukosamin er nemlig en byggesten for hyaluronsyre, en fuktighetsbærende og volumgivende substans i huden. Hyaluronsyre fyller ut huden naturlig og bidrar til at den føles fyldigere og glattere innenfra. På den måten blir fine linjer og rynker mindre fremtredende, noe som i sin tur gir et piggere og mer ungdommelig utseende.

Blant annet Daily Corrector SPF 35, Targeted Lip Filler, og Lift Volumizing Concentrate inneholder NeoGlukosamin! 💦

NEOGLUKOSAMIN

 

MicroDiPeptide 2229

Peptider er byggesteiner for proteiner. Regulerer mange forskjellige prosesser i kroppen. Ulike peptider har ulike egenskaper, også i hudpleie. Exuviance patenterade innovasjon MicroDiPeptide229 er 2,5x mindre enn ledende anti age peptider og er liten nog til å trenge inn de överste lag i huden. Peptiden stimulerer de 5 komponentene i huden som bidrar til elastisitet og fasthet.

 Sjekk ut den kraftfulle Age Reverse Plus Rebuild-5 🤍

Age reverse plus rebuild-5

 

Fant du ikke det du lette etter💕 Sjekk ut Exuviance sine produkter her.


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?