Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
 Utforsk Tommy EDT og Tommy Girl EDT

Utforsk Tommy EDT og Tommy Girl EDT, klassiske, rene og friske 💙

Sist endret 01.11.2023 10:00:57

Tommy Hilfiger, et ikonisk navn innen moteverdenen, har skapt to uforglemmelige dufter som har fanget hjertene til parfymeentusiaster verden over. Tommy EDT for han og Tommy Girl EDT for henne er to tidløse klassikere som perfekt fanger essensen av friskhet, renhet og ungdommelighet.

 

Tommy - Friskhet og Maskulinitet

Tommy EDT til herre er en herlig herreduft med noter av friskhet, renhet og maskulinitet. Denne uimotståelige duften har etablert seg som en klassiker av god grunn. De friske toppnotene av mynte, beroligende lavendel, grapefrukt og bergamot. Disse duftene smelter sammen med et fruktig hjerte av tranebær, rose og Granny Smith eple. Den friske sitrusen kombineres elegant med varme undertoner av rav, kaktus og bomullsblomst, og skaper dermed en lett, men maskulin duft. Denne parfymen har vært populær blant unge menn for sin friske, lette, sportslige og ungdommelige sammensetning og har vært en bestselger siden lanseringen.

 

Tommy Girl: Friskhet og Femininitet

Tommy Girl EDT er en frisk, ren og feminin duft som fanger essensen av nyplukkede villblomster og nyvaskede klær. Denne uimotståelige duften er en klassiker i tillegg til at den stråler av energi og livlighet. Den fantastiske blomsterduften inneholder lyse florale noter sammenvevd med sterke sitrusakkorder, skaper en pulserende bukett av berusende jasmin, lilje og rose. Tommy Girl er en duft som feirer femininitetens styrke og skjønnhet, og den har en tidløs appell som passer alle som vil ha en ren og feminin parfyme.

Tommy Hilfiger Dufter

 

Både Tommy EDT til herre og Tommy Girl EDT til dame representerer Tommy Hilfigers unike evne til å fange essensen av ungdommelighet, friskhet og renhet i sine dufter. Disse parfymene er ikke bare dufter, de er opplevelser som tar deg med på en reise gjennom friskheten av nyplukkede blomster og den energiske vitaliteten av ungdommen.

 TH Dufter

Uansett om du er ute etter en maskulin duft som definerer din selvsikkerhet eller en feminin duft som fremhever din naturlige skjønnhet, vil Tommy Hilfigers Tommy EDT og Tommy Girl være det perfekte valget for deg.

 

Kjøp Tommy EdT her og Tommy Girl EdT her 💙


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?