Gå til hovedinnhold

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
August Utvalgte produkter

Månedens utvalgte produkter 🧡

Sist endret 31.07.2023 10:50:30

Leter du etter den ideelle løsningen mot urenheter, en ny toalettmappe, ønsker du å oppgradere neglerutinen din eller trenger du en pålitelig settingspray? Don't you worry, we got you! Her er noen anbefalinger til produkter som vil oppfylle dine behov og forbedre din skjønnhetsrutine.

 

Australian Bodycare

Spot Stick

Spot Stick fra Australian Bodycare bekjemper kviser, hudormer og uren hud. Den enkle påføringen gjør den praktisk å bruke hver dag, uten at det etterlates synlige spor på huden. Ingredienser som tetreolje og trollhassel bekjemper bakterier og fukter huden slik at den fremstår pen og velpleid 🌿. Rens huden grundig to ganger daglig med Australian Bodycare's Face Wash, Tonic og Cream for å forebygge kviser og hudormer!

Australian Bodycare Spot Stick

🌱Spot Stick kan du kjøpe her 🌱

 

BaByLiss

38 mm Curling Tong

BaByliss 38 mm Curling Tong gir flotte og definerte krøller! Her snakker vi profesjonell krølltang med kvartskeramisk sylinder og hendel for langvarige, tette krøller med glatt finish ✨. Ekstra lang sylinder passer perfekt dersom håret ditt er på den lengre siden. Krølltangen har seks varmeinnstillinger opp til 210 °C og Advanced Ceramics™ varmesystem for rask styling av hver hårseksjon 💛.

Babyliss krølltang

✨ 38 mm Curling Tong finner du her ✨

 

Claresa

Hybridlakk Perfect Nude 01

Claresa hybridlakk i fargen Perfect Nude 01 kalles ikke perfekt for ingen grunn! Dette er en herlig, rosatonet nude som passer perfekt til både hverdag og fest 🌸. I Claresa-rutinen legges lakken med farge som steg nummer 3 💅.  

Claresa Gel-neglelakk

💅Neglelakk Hybrid/SoakOff Perfect Nude 01 her 💅 

Har du ikke brukt hybridlakk før? Sjekk ut Claresa bundle sett her, med alt du trenger for den perfekte påføring!

 

Milani Cosmetics

Make It Last Spray Prime + Correct + Set

Milani Cosmetics' Make it Last Spray er en fantastisk setting spray som låser sminken i opptil 16 timer ⏱️. Den forhindrer at sminken krøller seg, smelter og falmer. I tillegg kan den brukes under, over eller alene for matt og feilfritt ansikt 🤩. Når du skal påføre produktet, hold flasken med avstand fra ansiktet og spray i sikk-sakk bevegelser for jevn fordeling.

Milani Make it Last

🌟 Make It Last Spray Prime + Correct + Set kan du kjøpe her 🌟

 

WOUF

Ibiza Pouch

WOUF's Frotté Collection er fantastisk! Ibiza Pouch er laget av 100% økologisk bomull og har vannavstøtende fôr 💦. Den består av en bærekraftig sammensetning med organisk bomullsfrottéstoff, og fôr av resirkulerte materialer som polyester. 

Wouf Ibiza Pouch

🧡 Sjekk ut Ibiza Pouch her 🧡

 

Artesania Cerda

Toiletry Bag Toiletbag Accessories Frozen

Artesania Cerda Toiletry Bag & Accessories Frozen er et kult sett med toalettveske, håndkle, hårbørste og kopp. Den perfekte gaven til den lille som er besatt med alt av frozen ❄️ Alle produktene har nemlig motiv av figurer fra frozen! ☃️

Artesania Cerda

Se alle månedens produkter her


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?