Tilbake til Let's talk beauty
Den bestselgende serien Girl of Now – nå med en ny blomstrende duft – Rose Petal

Den bestselgende serien Girl of Now – nå med en ny blomstrende duft – Rose Petal 🌹

Sist endret 25.04.2024 07:53:29

Velkommen til en ny duftopplevelse inspirert av naturen og blomsterhagen - Girl of Now Rose Petal. Utforsk en verden av feminin eleganse med denne delikate duften, inspirert av naturens skjønnhet og blomsterhagens magi. Autentisk, eventyrlig og drømmende - dette er duften for kvinnen som tør å følge sitt hjerte og omfavne sitt unike eventyr. Lev ditt ønskefulle drømmeliv og la Girl of Now Rose Petal være din drømmende signaturduft ✨

Duftkomposisjon består av en frisk og fruktig åpning som pirrer sansene og gir en umiddelbar følelse av friskhet og liv med tangerine og asian pink peach. Etterfulgt av en delikat blomsterbukett av vannlilje og tre nyanser av roser, som skaper feminine og behagelige hjertenoter. Duften rundes av med en varm avslutning med hint av sedertre og cashmeran, som gir en luksuriøs dybde til duften. 

Elie Saab Girl Of Now Rose Petal

 

Inspirasjonen bak Girl of Now duftene er at de søker frihet og emosjonelle forbindelser med sin indre selv. Hun dagdrømmer og gjenskaper sitt liv. Å være autentisk er hennes motto, og duften er hennes drømmefanger. Girl of Now-duftene er mer enn bare en lukt; de er en invitasjon til å omfavne din unike femininitet, drømme stort og nyte livets vakre øyeblikk. Utforsk din favoritt fra den bestselgende serien og bli kjent med din indre GIRL!  

Girl of Now Collection, hvor hver duft er et kapittel i din egen livshistorie - en historie om frihet, autentisitet og tidløs femininitet. La disse duftene være din personlige signatur, og la dem minne deg på å feire deg selv hver dag. Som en haute couture kjole pryder Elie Saab-duftene den feminine formen, med strålende sensualitet. Oppdag de vakkert feminine duftene fra Elie Saab med myke blomsternoter, og de vakre flaskene som illustrerer en unik blomst. Elie Saab-parfymene er en smak av haute couture i parfymegarderoben din - et uunnværlig preg av luksus.  

Girl of Now Collection

 

Girl of Now Shine

Girl of Now Shine er en blomstrende og sprudlende duft. En harmonisk komposisjon av ananas, pistasj og patchouli med noter av vanilje og mandel - en duft som oppfordrer alle kvinner til å skinne. Den gir deg selvtillit og inspirasjon til å skinne som stjernen du er ⭐️ 

Kjøp Girl Of Now Shine her

 

Girl of Now Forever

Girl of Now Forever er en fruktig og feminin duft inspirert av sommeren. Friske noter av bringebær, appelsinblomst og patchouli skaper en duft full av glede og farger. Den minner deg om evigvarende sommerdager og er perfekt for de som søker en konstant følelse av lykke og optimisme 🍊

Kjøp Girl Of Now Forever her

 

Girl of Now Lovely

Girl of Now Lovely er en herlig og frisk duft med mandarin, delikat rose og patchouli. Den skaper en følelse av sødme og varme, perfekt for enhver anledning. Denne duften inviterer deg til å omfavne øyeblikkene av ømhet og skjønnhet i livet ditt. 

Kjøp Girl Of Now Lovely her 

 

Girl of Now EDP

Elie Saab Girl of Now Eau de Parfum er en blomsterduft med noter av mandel, appelsinblomst og patchouli. Den unike Ormond Flower-noten gir en edel og gourmand karakter, mens tonkabønne og mandelmelk gir en varm og sensuell avslutning. Denne duften er en påminnelse om å omfavne din unike blomstrende skjønnhet og styrke. 

Kjøp Girl Of Now EDP her

 

Utforsk Girl of Now universet og finn din personlige og blomstrende favoritt – kanskje nyheten Rose Petal? Det er en sikker vinner i din vårlige duftgarderobe!  

 

Se hele utvalget fra Elie Saab her