Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
4 ikoniske Halloween nail art looks du bør prøve

4 ikoniske Halloween nail art looks du bør prøve

Sist endret 09.10.2023 18:21:09

Er du klar for å gi neglene dine en 👻 spooky look 👻 ? Her har du fire ikoniske Halloween-looks til neglene fra Essie som du bare må prøve! 💅 Gjør neglene dine klare til Halloween-festen! 🕷️🦇

Monster Nail Art 💚

Frankenstein nail art

 

 1. Påfør en klar base coat for å beskytte neglene og sikre en plettfri manikyr.
 2. Bruk fargen 'un-guilty pleasures' og lag en linje fra den ene siden til den motsatte siden midtveis på neglen. Gjenta dette på alle neglene og fyll deretter området med samme farge
 3. Bytt til fargen 'willow in the wind' og gjør det samme fra den motsatte siden til fargene møtes. Gjenta dette på alle neglene og fyll deretter området med samme farge
 4. Deretter bruker du fargen 'licorice' og tegner en linje langs linjene som ble laget i trinn 2 og 3 men en tynn pensel. Legg til små kryss og prikker for å få en søm-lignende look. Avslutt med en top coat for å forsegle mesterverket ditt.

 

 

Stitchy Nail Art 🩷

'Thing' nail art

 

 1. Start med å påføre en klar underlakk for å beskytte neglene og skape en glatt overflate.
 2. Påfør to lag med fargen 'lady like' på alle neglene for å skape en dus, nøytral bakgrunn for ditt negledesign.
 3. Dypp en tynn pensel i fargen 'licorice' og mal tynne, buede eller bølgete linjer på hver negl. Disse linjene skal forestille sting! 
 4. Bruk samme farge og pensel til å lage korte streker på hver av de bøyde eller bølgede linjene for å fullføre stingene. Avslutt med en glansfull top coat

 

Goth Girl Nail Art 🖤

Wednesday nail art

 

 1. Start med å påføre en klar base coat for å beskytte neglene og bevare en manikyren.
 2. Bruk 'licorice' og en tynn pensel til å skape en liten smilende linje som følger neglens halvmåneform på hver negl. Fyll ut resten av neglen fra linjen og ned til tuppen med 'licorice' slik at det er igjen et ulakket halvmånenegldesign øverst.
 3. På langfingeren, dypp den tynne penselen i fargen 'blanc' og mal to trekantformer som skaper en skarp krage. Legg til to små prikker med samme farge nedover midten av neglen for å etterligne knapper.
 4. Fullfør en perfekt uhyggelig eleganse med en blank top coat for en elegant og gotisk look!

 

Vampire Nail Art ❤️

Dracula Nail Art

 

 1. Start med base coat for sikre en holdbar Halloween-manikyr.
 2. Dypp en tynn pensel i fargen 'blanc' og lag en buet linje ytterst på hver negl. Rett opp eventuelle feil med en skrå eyelinerbørste dyppet i aceton.
 3. Bruk fargen 'not red-y for bed' til å tegne omrisset av 'bloddråper' ved å male små halvsirkler i varierende størrelser på ulike områder av neglen. Tegn deretter en loddrett linje fra hver halvsirkel til tuppen av hver negl.
 4. Avrund linjene og dråpene med den samme fargen på penselen for å fullføre den dryppende effekten. Rens bort eventuell søl med den vinklede eyelinerbørsten og neglelakkfjerner. Avslutt med en top coat for en skikkelig vampyraktig glans.

 


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?