Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Eksklusivitet i en flaske: Tinharé – Le Couvent's ultimate bestselger!

Eksklusivitet i en flaske: Tinharé – Le Couvent's ultimate bestselger!

Sist endret 10.01.2024 07:46:37

Når vinteren nærmer seg, er det ingen bedre tid for å nyte varmen og livligheten til Brasil, og hvilken bedre måte å gjøre det på enn med Le Couvents bestselgende duft, TINHARÉ. Denne fortryllende parfymen er ikke bare en duft; det er en invitasjon til å legge ut på en luktreise som vil frakte deg til de solfylte Bahia-øyene.

Le Couvents bemerkelsesverdige parfymer handler om å fremkalle fjerne ekspedisjoner med unike dufter. TINHARÉ er intet unntak; det er en fascinerende og solbelyst plass på Bahia-øyene. Se for deg endeløse strender med uberørt sand og en søt, levende atmosfære som beveger seg i takt med bølgene. TINHARÉ fanger essensen av en reise til Brasil, der tiden ser ut til å stå stille, og hvert øyeblikk er fylt med tropisk under. 

 

Tinharé

TINHARÉ begynner sin reise med det forfriskende Red Tangerine Essence, som setter scenen for en virkelig uforglemmelig opplevelse. Denne saftige, deilige toppnoten gir plass til et ømt, feminint hjerte som kombinerer Jasmine og White Woods Essences. Når duften utfolder seg, blir den dypere og blir enda mer fengende. I kjernen avslører TINHARÉ sin sanne essens med en basisnote av Absolute of Vanilla. Det er her duften blir sensuell og pakker deg inn i en søt, tropisk drøm som minner om Bahia-øyene.  

 

Ikke bare en parfyme; en opplevelse

Le Couvents TINHARÉ er ikke bare en parfyme; det er en opplevelse. Med opptil 85 % ingredienser av naturlig opprinnelse, en konsentrasjon på 18 %, og laget i tradisjonen til fransk Haute Parfumerie, får du en duft av eksepsjonell kvalitet. I tillegg er den 100 % vegansk og stolt laget i Grasse, Frankrike, verdens parfymehovedstad. 

Tinharé

 

Så hvis du ønsker å tilføre litt varme i vinterdagene, er TINHARÉ din perfekte følgesvenn. Det er en duft som fanger sommerens ånd, og lar deg flykte til solbelyste strender, selv om det bare er et øyeblikk. Unn deg den fengslende duften av Bahia-øyene med TINHARÉ fra Le Couvent – ​​passet ditt til en tropisk drøm. Ikke gå glipp av denne muligheten til å oppleve litt sol og varme i disse vinterdagene, rett ved fingertuppene 😉  

 

Shop Le Couvent her


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?