Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Avène Anti-age

Avène Anti-age

Sist endret 16.10.2023 14:29:20

Oppdag Avène Anti-Age: En revolusjonerende hudpleieserie designet for å bekjempe aldringstegn og gi deg en ungdommelig glød. Med Avènes anerkjente dermatologiske ekspertise tilbyr disse seriene effektive og skånsomme løsninger for å redusere rynker, øke fastheten og gjenopprette hudens ungdommelige utseende. Gjenopplev en strålende og revitalisert hud med Avène Anti-Age.

 

Aldringsprosessen påvirker oss alle. Når vi blir eldre, opplever huden gradvis endringer i utseende, tekstur og funksjon. Noen av de vanligste tegnene på aldrende hud inkluderer

 • Rynker og fine linjer: Et av de mest synlige tegnene på aldrende hud er utviklingen av rynker og fine linjer i ansiktet og andre deler av kroppen. Dette skyldes tap av elastisitet og kollagen i huden over tid.
 • Tap av fasthet og elastisitet: Huden mister gradvis sin fasthet og elastisitet med alderen. Dette kan føre til at huden blir slappere og får en tendens til å henge, spesielt i områder som ansikt, nakke og hender.
 • Tørrhet og fuktighetsmangel: Aldrende hud har en tendens til å bli tørrere da den naturlige produksjonen av oljer og fuktighetsgivende faktorer avtar. Dette kan føre til at huden føles stram, ru og dehydrert.
 • Pigmentering og ujevn hudtone: Aldrende hud kan utvikle pigmentforandringer som mørke flekker, aldersflekker eller ujevn hudtone. Dette skyldes ofte eksponering for solen gjennom årene.
 • Tap av underhudsfett: Med alderen kan det oppstå tap av fettlag under huden, spesielt i kinnene, templene og rundt øynene. Dette kan bidra til en mer hul utseende og tap av ansiktsvolum. 

 

Slik bevarer du en sunn og strålende hud

Det er viktig å merke seg at aldring av huden er en naturlig prosess som ikke kan stoppes helt. Imidlertid er det flere tiltak som kan bidra til å redusere synlige tegn på aldrende hud og holde huden sunn og strålende:

Bruk solbeskyttelse: Solbeskyttelse er avgjørende for å beskytte huden mot skadelige UV-stråler som kan forårsake tidlig aldring. Bruk bredspektret solkrem med minst SPF 30 daglig, og unngå soling og overeksponering for solen.

Fuktighetsgivende: Bruk fuktighetskrem daglig for å hydrere huden og bevare fuktighetsbalansen. Velg produkter som passer for din hudtype og inneholder fuktighetsgivende ingredienser som hyaluronsyre eller glyserin.

Antioksidanter: Påfør hudpleieprodukter som inneholder antioksidanter, for eksempel vitamin C eller E. Disse ingrediensene hjelper til med å beskytte huden mot skader forårsaket av frie radikaler og kan bidra til å redusere tegn på aldring.

 

produkter

 

Avène tilbyr flere anti-age produkter som er spesielt utviklet for å adressere tegn på aldring og bidra til å opprettholde en sunn og ungdommelig hud. Disse produktene er formulert med nøye utvalgte ingredienser for å gi fuktighet, næring og beskyttelse til huden. Noen av de vanlige anti-age produktene fra Avène inkluderer:

Avène A-Oxitive er en hudpleieserie som fokuserer på å beskytte og styrke huden mot skadelige miljøfaktorer og tidlige tegn på aldring. Serien er spesielt utviklet for å gi antioksidantbeskyttelse og opprettholde hudens ungdommelige utseende. I serien finner du blant annet dagkrem, natt-peeling krem, serum og øyekrem.

Avène PhysioLift er en hudpleieserie som er spesielt utviklet for å bekjempe aldringstegn og redusere synlige rynker og fine linjer. Serien inneholder ingredienser som retinaldehyd, hyaluronsyre og Avène termalkildevann, og fokuserer på å stramme opp huden, gjenopprette fasthet og forbedre hudens tekstur. Avène Physiolift-serien består av bl.a., serum, nattkrem og øyekrem.

Avène DermAbsolu er en hudpleieserie fra Avène som er spesielt utviklet for moden hud som opplever aldersrelaterte endringer og tap av fasthet og elastisitet. Serien har som mål å gjenopprette hudens tetthet, volum og ungdommelige utseende. Du finner seriens dagkrem her, nattkrem her, serum her, øyekrem her og maske her.


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?