Gå til hovedinnhold

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Bli med Björn Axén bak scenen under haute couture-uken i Paris

Bli med Björn Axén bak scenen under haute couture-uken i Paris

Sist endret 04.09.2023 14:25:41

Som en del av et langsiktig samarbeid med designeren Stéphane Rolland hadde Björn Axén æren av å samarbeide med ham for fjerde gang på rad under hans fantastiske show på Opéra Garnier i Paris. Dette prosjektet krever flere måneder med forberedelser, stor ekspertise innen hår og stylingprodukter som leverer. Vi har snakket med administrerende direktør og frisør, Johan Hellström, som er ansvarlig for samarbeidet sammen med hovedfrisøren Peter Hägelstam.

 

PFW

Foto: Vanessa Tryde

 

Fortell, hvordan var Paris?

Haute Couture-uka er den beste tiden å besøke Paris, og det er en fantastisk følelse å være der og få oppleve alt. Du kan virkelig kjenne vibbene i hele byen! Dessuten vil jeg aldri slutte å bli imponert over Stéphanes talent og vakre arbeid. Årets kolleksjon var noe helt annet, og det er en stor ære å få jobbe med ham og hans team. Som alltid er det mange forventninger og mye adrenalin bak scenen, men det er en sann glede å dra dit med vårt engasjerte og erfarne team av frisører.

 

Hva er Björn Axéns oppdrag?

Vårt oppdrag i samarbeidet med Stéphane Rolland er å tolke temaet for kolleksjonen hans til vakre hårkreasjoner og style alle modellene før visningen. Vi jobber tett sammen med han og teamet hans måneder før visningen for å skape looker for alle modellene og for å fremheve det beste i designet. Oppgaven er å skape noe ekstraordinært med elementer og inspirasjon fra kolleksjonen som forbedrer designen og detaljene i klærne.

PFW x Björn Axén

Foto: Vanessa Tryde

 

Hva var temaet for håret?

Temaet for Stéphanes kolleksjon i år var inspirert av operasangerinnen Maria Callas. Med dette i tankene ønsket vi å skape ekstra elegante frisyrer inspirert av operascenen, men med et moderne preg.

 

Til slutt, hvilke produkter var viktigst for å oppnå stylingen?

I år brukte vi vår Argan Oil Smooth Cream og Salt Water Spray for å oppnå en stram og glansfull look. Som alltid brukte vi også en kombinasjon av våre bestselgende hårsprayer. Megafix Hairspray med sin kraftige hold som holder frisyren på plass hele dagen, og Just Right Hairspray for ekstra glans. Selvfølgelig tar vi også vare på modellens hår ved å bruke Heat Styling Protection som beskytter håret mot skader når vi bruker stylingverktøy.

Björn Axén Produkter

Foto: Vanessa Tryde


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?