Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Nyhet: Björn Axén Scalp

Nyhet: Björn Axén Scalp

Sist endret 06.02.2024 09:37:57

Å ta vare på hodebunnen er en viktig del av hårpleierutinen hvis du ønsker vakkert og sunt hår. En sunn hodebunn motvirker ikke bare problemer som tørrhet og kløe, men bidrar også til å gi håret et friskt utseende. Björn Axéns nye serie, Scalp, er en dypt rensende serie som effektivt fjerner produktrester samtidig som den beroliger og pleier hodebunnen. Produktene skaper optimale forhold for en sunn hodebunn og gir en oppfriskende og kjølende følelse med en frisk duft av peppermynte 🌿✨

Problemer med hodebunnen kan skyldes flere faktorer, som for eksempel klima, produktrester fra stylingprodukter eller hormonelle endringer. Scalp-serien bekjemper effektivt disse problemene samtidig som produktene fremmer hodebunnens velvære. Serien passer for alle hårtyper og kan brukes som en detoxkur i tillegg til den vanlige hårpleierutinen. Shampoo og balsam i serien er også skånsomme nok til å brukes daglig for de med sensitiv hodebunn.

 

Her er noen eksempler på hvem som bør bruke Scalp-serien:

 • De med tørr hodebunn: Hvis du opplever tørrhet og kløe, trenger du fuktighetsgivende produkter som gir næring og hjelper med å gjenopprette fuktighetsbalansen i hodebunnen. Dette reduserer tørrhet og ubehag.
 • De med fet hodebunn: Hvis du har problemer med fet hodebunn, er det viktig å balansere produksjonen av olje ved å bruke produkter som kan bidra til å kontrollere overflødig fett.
 • De som opplever hårtap: Hårtap kan knyttes til hodebunnens helse, da en ubalansert hodebunn kan hindre hårvekst. Hvis du opplever hårtap, er det viktig å stimulere hårsekkene og fremme blodsirkulasjonen.
 • Forebyggende bruk: Selv om du ikke har spesifikke problemer med hodebunnen, kan det være lurt å ta vare på den forebyggende for å opprettholde en sunn hodebunn. Derfor bør du bruke dyprensende produkter mellom den daglige hårpleierutinen som hjelper med å rense grundig og gi ekstra næring til hodebunnen 💆‍♀️✨

Björn Axén Scalp

 

SCALP RUTINEN

 

TRINN 1: Scalp Detox Scrub

Det første trinnet i rutinen er Scalp Detox Scrub. Skrubben er beriket med eksfolierende AHA- og BHA-syrer som fjerner produktrester og balanserer oljeproduksjonen i hodebunnen. I serien inkluderes også Scalp Massage Brush for hodebunnen, som kan brukes både i fuktig hår sammen med hodebunnskrubben, og også i tørt hår.

Bruk: Påfør Scalp Detox Scrub i fuktig hår og hodebunn. Massér inn med sirkulære bevegelser ved hjelp av Scalp Massage Brush for beste resultater. Skyll grundig. Bruk en gang i uken eller etter behov.

 • 8 av 10 opplever at Scalp Detox Scrub effektivt eksfolierer og renser hodebunnen*
  • Konsumenttestet effekt på 100 deltakere etter 28 dagers bruk.

Björn Axén Scalp Scrub + serum

 

TRINN 2: Scalp Shampoo & Conditioner

Neste trinn i rutinen er den dyptrensende Scalp Shampoo og Scalp Conditioner, som inneholder oppfriskende peppermynteolje og økologisk tea tree-olje for å berolige og balansere oljeproduksjonen i hodebunnen. Det inneholder også en Anti-Pollution beskyttelse som forebygger urenheter.

Bruk: Påfør Scalp Shampoo i fuktig hår, massér til det skummer og skyll grundig. Gjenta om nødvendig. Påfør deretter Scalp Conditioner og skyll grundig. Ikke glem å påføre balsam i hodebunnen.

 

 • Etter bruk av rutinen med Scalp Shampoo, Scalp Conditioner og Scalp Detox Scrub opplever 7 av 10 at hodebunnen deres er mindre oljete og klør mindre*
 • 8 av 10 vil også anbefale produktene*
  • Konsumenttestet effekt på 100 deltakere etter 28 dagers bruk.

Björn Axén Scalp Shampoo + Conditioner

 

TRINN 3: Anti Hair Loss Serum

Siste trinn i rutinen er Anti Hair Loss Serum for livsstilsrelatert hårtap. Produktet er beriket med AnaGain™, en organisk ertespirekstrakt som er klinisk bevist å styrke håret, gjenopprette hårets tetthet og skape optimale forhold for hårvekst ved å forlenge hår syklusen og stimulere hårvekst dypt. Serumet er også beriket med Moisture Lock Complex, som bevarer fuktighet i hodebunnen, og Vitamin E rik på antioksidanter.

Bruk: Påfør Anti Hair Loss Serum på ren og fuktet hodebunn, i vått eller tørt hår. Massér med hodebunnmassasjebørsten. Skyll ikke. Påfør to ganger daglig til ønsket resultat er oppnådd.

 • 6 av 10 opplever redusert hårtap etter 12 ukers bruk av Anti Hair Loss Serum under klinisk studie.
 • Konsumenttestet effekt på 100 deltakere etter 28 dagers bruk viser også at 7 av 10 ville anbefale Anti Hair Loss Serum, og 6 av 10 sier at det er det mest effektive produktet mot hårtap de noen gang har prøvd 

 

Björn Axén Scalp Serum


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?