Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
BLIVAKKER ANSATTFAVORITTER

BLIVAKKER ANSATTFAVORITTER

Sist endret 22.07.2022 08:17:24

Hos BliVakker.no kan du søke blant 18 000 ulike produkter innen hudpleie, makeup, hårpleie, dufter, accessories og herre produkter. Vi tok en spørrerunde blant våre egne ansatte for å høre hva som er deres favorittprodukt i vårt skjønnhetsunivers.

 

BABY FOOT PEELING

- Denne er helt gull! Isteden for å file føttene hver uke bruker jeg denne ca. hver tredje måned. Da holder føttene seg freshe og fine. Etter å tidligere løpt mye og derfor hatt en del hard hud på føttene som ikke en fotfil klarer å fjerne, har denne gjort jobben. OBS: Ikke bruk denne rett før du drar på ferie. Når huden fornyer seg og begynner å flasse kan det være OK å ikke vise frem føttene sine de første dagene.

 
 
 

ROSEBUD SALVE ORIGINAL


-Denne salven har vært å finne på mitt bad så lenge jeg kan huske. Mine foreldre hadde alltid denne stående på badet da jeg vokste opp, og jeg har fortsatt å kjøpe denne selv i voksen alder. Selv om jeg bruker den hovedsakelig som en leppepomade, kan den også brukes på tørre områder som for eksempel hender, eller på insektsstikk osv. Den har en svak roseduft og en myk konsistens som ikke blir klissete, i tillegg er den veldig drøy i bruk og holder lenge. Jeg har testet utallige leppepomader, men jeg vender alltid tilbake til denne, det er virkelig et must have produkt!

 
 
 

BYNOOR 2-IN-1 QUICK DRY HEAT PROTECTION SPRAY

-Dette er et genialt 2-i-1 produkt! Varmebeskyttende spray som også reduserer føn-tiden. Spray produkt i håndkletørt hår før føn. Enkelt og bruke, samtidig som du tar vare på håret. Granatepleekstrakt gir en deilig duft samt pleier og beskytter hår og hodebunn fra å tørke ut. Genialt produkt for gutter og jenter!

KJØP BYNOOR 2-IN-1 QUICK DRY HEAT PROTECTION SPRAY HER!

 
 

CLARINS WONDER PERFECT MASCARA 4D

-Dette er et av mine favorittprodukter fordi denne maskaraen pleier vippene mine samtidig som den gjør de flotte, lange og med god seprasjon. Etter at jeg begynte med denne maskaraen har jeg kunnet se at vippene mine har blitt lengre, tykkere og sterkere på grunn av den pleiende rosevoksen som er i produktet. Og den holder helt ektremt godt!

 
 
 
 

K18 MOLECULAR REPAIR MASQUE

-Det beste produktet jeg har prøvd i 2022 er K18! Jeg har supertørt hår etter alt for mye farging og bruk av stylingverktøy, men K18 gir masse fukt, glans og håret føles ikke like tørt lengre.

 

Jeg såg en rask forbedring, og det er alltid gøy. Super enkelt å bruke: 1-2 pump i håndkletørt hår og ferdig!

 
 
 
 

LANCOME LONG TIME NO SHINE SETTING POWDER TRANSLUCENT / HYPNOSE DRAMA INSTANT FULL BODY VOLUME MASCARA

- Lancome translucent powder er magisk! Sminken holder seg hele dagen, lett å påføre og sitter godt. Og er vi først innom Lancome, vil jeg gjerne tilføye Lancome Hypnose Drama Mascara! Den gir lengde, volum og drysser ikke. Har vært min trofaste venn i 15 år nå!

 
 
 

LUMENE VALO NORDIC-C ARTIC BERRY OIL-COCTAIL

- Jeg elsker Lumene Valo Oil Cocktail! Produktet gjør huden lysere, mer energisk og gir en glød som varer hele dagen. Fungerer også godt med et gua sha verktøy. Plusspoeng for superingredienser som nordiske bær og vitaminer. Alle vennene mine elsker også dette produktet!

 
 
 
 

CLINIQUE TAKE THE DAY OFF CLEANSING BALM

- Clinique Take the Day off! Det beste med å sminke seg, er å fjerne sminken 😅 All sminke fjernes superenkelt på få sekunder uten å tørke ut huden. Produktet passer for alle hudtyper og er allergitestet og 100% parfymefri. Bruk: Masser produktet på tørr hud med fingerspissene, påfør varmt vann og fortsett å massere til makeupen løses opp. Skyll av med varmt vann.

 
 
 
 

URBAN GLOW WASHIER MAKEUP REMOVER

- Produktet som gjør kveldsrutinen min mye enklere er Urban Glow Washier Makeup Remover. Den fjerner til og med mascara- noe som er helt magisk! Fiberkluten har en ru og myk side, begynn med den ru siden og avslutt med den myke siden. Etter en runde i vaskemaskin er den klar til bruk igjen og igjen. Bruk: Fukt kluten med varmt vann og vask av makeup.

 
 
 
 

WELEDA SKIN FOOD / SKIN FOOD BODY BUTTER

- Min favoritt er Weleda Skin Food. Jeg har tørr hud og når jeg bruker vanlig bodylotion har jeg tørr hud igjen neste dag, spesielt på bena. Ikke med Body Butter fra Weleda. Love it! Ansiktskrem er også veldig bra, bruker den mest på vinteren da den har en rik konsistens.

 
 
 
 

JET SET SUN SPRAY

- Min favoritt må være Jet Set Sun Spray! Fantastisk selvbruningsspray som gir en naturlig brunfarge og tørker fort. Sprayer noen runder før jeg legger meg, eller før jeg begynner å sminke meg . Falmer ikke og holder godt. Sprayer meg ca 2 ganger i uken (bruker kun i fjeset).

 
 
 

Alle favorittproduktene og mer finner du hos blivakker.no


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?