Gå til hovedinnhold

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Clean Up - gir mennesker et valg!

Clean Up - gir mennesker et valg! ☁️

Sist endret 02.08.2023 07:48:06

Clean up er utviklet i samarbeid med danske DermaPharm, en suveren markedsleder innen milde og miljøvennlige hud- og hårpleieprodukter i Skandinavia. Hårpleie trenger ikke være kjedelig bare fordi det er parfymefritt og allergivennlig! Du skal ikke måtte inngå kompromisser hvis du er allergisk eller sensitiv for duft og parfyme. Du fortjener selvfølgelig også tilgang til hårpleie som er fantastisk – si hei til Clean up! 🤍

Clean up har savnet kvalitetsprodukter som kan brukes uavhengig av om du er gravid, ammer, allergisk, gjennomgår behandling eller bare ønsker enkle, effektive hårprodukter uten støy. Produktene fra Clean Up er astma- og allergisertifisert, og symbolet er en garanti for at eksperter har grundig vurdert produktene med hensyn til eventuell allergirisiko. Clean up inneholder verken parfyme eller andre allergifremkallende ingredienser. Dette er gode nyheter for deg som er nøye med hvilke produkter du utsetter kroppen din for. Enda bedre for deg med sensitiv hud eller eksisterende allergier.

 

Hårpleie 🫧

Clean Up Shampoo 1 er en prisvinnende shampoo som frisker opp og dypt renser hår og hodebunn. Beriket med glyserin og hveteprotein som gir glans, fylde og fuktighet. Naturlige fuktighetsgivende produkter beroliger og hydrerer hodebunnen. Den fjerner også fett og produktrester, og gir et ultrarent resultat.

Clean Up Shampoo 2 renser skånsomt, og tilfører fuktighet til både hår og hodebunn. Den inneholder glyserin, hveteprotein og keratin som gir næring, beskyttelse og bidrar til å forebygge hårtap. Panthenol gir elastisitet og volum, mens polymeren reparerer skadet hår. Den har også fargebeskyttende egenskaper. 

Clean Up Conditioner er en balsam som skånsomt fukter og pleier håret, og etterlater det mykt, skinnende og sunt. Den er lett og kan brukes daglig. Aloe vera, glyserin og organisk kokosolje tilfører fuktighet og næring uten å tynge håret. Gir lettstelt, mykt og glansfullt hår med bevart struktur og volum!

Clean Up Haircare

 

Styling 🖤

Til alle hårtyper som ønsker mer volum:

Clean Up Volume Spray er en prisbelønnet volumspray som gir fylde, tekstur og volum til håret. Den unike formelen, beriket med polymer og rispulver, gir tekstur og løft, samtidig som nærende aloe vera gir pleie. Sprayen beskytter også håret mot varmeskader og tilfører næring og fylde.

 

Anbefales spesielt for de med krøllete eller tørt hår:

Clean Up Styling Cream gir deg kontroll, perfekt finish og temmer flyaways. Den er også ideell for å definere krøller. Med organisk kokosolje og glyserin gir den ekstra fuktighet og beskyttelse, mens solsikkeolje og rødbetekstrakt gir næring og pleie. Håret blir sunt og skinnende med lett hold!

 

Anbefales spesielt for fint og flatt hår:

Clean Up Volume Cream gir volum, fylde og tekstur til håret samtidig som den pleier og beskytter det mot ytre påkjenninger. Med glyserin og organisk kokosolje for økt fuktighet og beskyttelse, samt solsikkeolje og rødbetekstrakt som gir næring innenfra. Volume Cream er enkel å jobbe med og gir en fyldig og naturlig effekt. 

 

Anbefales spesielt til tykt, krøllete, krusete eller kjemisk behandlet hår:

Clean up Serum er et serum som også kan brukes som en leave-in. Med en dyptvirkende formel som pleier, beskytter og forebygger flisete tupper, krusete og skadet hår. Håret blir mer håndterbart og mykere. Beriket med glyserin, hveteprotein og rødbetekstrakt for pleie og fuktighet. Er også farge- og varmebeskyttende. 

 

Spesielt egnet for kort eller middels langt hår.

Clean up Wax gir et lett hold, tekstur og styrke til håret, samtidig som den tilfører glans og skaper en lett finish. Den kremete formelen er beriket med økologisk kokosolje, arganolje, hveteprotein og panthenol for å gi økt fuktighet og beskyttelse til hodebunnen. En allsidig voks som kan brukes til å style krøller eller skape en rufsete strandlook. 

Clean Up Haircare

 

Alle stylingproduktene fra Clean Up er anbefalt for alle hårtyper, men noen produkter er mer egnet til spesielle hårtyper enn andre!


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?