Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Clinique 3 Step Skincare

Clinique 3 Step Skincare 🌟

Sist endret 08.11.2023 08:07:32

En hudpleierutine som har vært en favoritt blant mange i årevis er Clinique's 3-trinns hudpleiesystem. Uansett om du er nybegynner innen hudpleie eller erfaren entusiast, er dette en rutine som fortjener oppmerksomhet. Clinique's 3-trinns system er enkelt, effektivt og skreddersydd for å møte de individuelle behovene til ulike hudtyper. Klar til å få strålende og sunn hud?

 

Rens - Eksfolier - Fukt

Oppskriften på vakker hud er enkel: tre trinn, tre minutter, to ganger daglig 🤍

 

Tørr hud

Type 1

Hvis du har tørr hud føles huden i ansiktet tørr og stram. Her trengs produkter som hydrerer slik at den føles behagelig, og gode hudpleieprodukter er løsningen på dette 💦. Her burde du se etter produkter som skånsomt renser og behandler huden din, uten å fjerne noen av de naturlige oljene. 

tørr hud

 

Tørr kombinert hud

Type 2

Dersom du føler at huden i kinnene er tørre og stramme, mens resten av ansiktet er komfortabelt har du nok tørr kombinert hud. Her handler det om å bruke produkter som balanserer huden din ☁️. Produktene nedenfor er skånsomme mot huden der den er tørr, men vil også balansere huden, slik at den føles renset og behagelig når du er ferdig med din 3-stegs rutine 💜.

Dersom du ønsker et produkter for øynene i tillegg, passer All About Eyes perfekt for en god dose fukt. 

Tørr kombinert hud

 

Kombinert fet hud

Type 3

Dersom du har kombinert fet hud, har du her en komplett rutine med tre trinn som sikrer ren og sunn hud 💓. Huden din har gjerne overflødig olje i t-sonen, så her er målet å balansere de naturlige oljene i huden. Her er det du trenger for å oppgradere renseregimet ditt til det ikoniske 3-trinnssystemet:

kombinert fet hud

 

Fet hud

Type 4

Dersom huden din føles oljete hele dagen, er fokuset på å bremse hudens produksjon av naturlige oljer uten å strippe huden helt ✨. På den måten vil huden din føles hydrert og glødende - uten overflødig olje. Sjekk ut disse produktene:

Fet hud

Dersom du ønsker å legge til det lille ekstra i hudpleierutinen din, kan du bruke Take The Day Off Cleansing Balm (denne passer til alle hudtyper!) og er perfekt for å fjerne tyngre sminke 🌟

 

Se hele utvalget fra clinique her


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?