Tilbake til Let's talk beauty
Decléor: Utforsk skjønnheten i naturen med deres transformative hudpleieprodukter

Decléor: Utforsk skjønnheten i det naturlige

Sist endret 23.08.2023 14:06:21

Huden er et av de mest verdifulle aspektene ved vår naturlige skjønnhet, og å ta vare på den er viktig for å opprettholde en sunn og strålende glød. En av de ledende aktørene innen naturlig hudpleie er Decléor, et merke som er kjent for å bruke kraften av essensielle oljer og botaniske ekstrakter i sine produkter 💛.

Decléor har et bredt utvalg av produkter som passer forskjellige hudtyper og behov. Uansett om du trenger fuktighet, anti-aldringseffekt eller beroligende pleie, har de en produktserie som passer for deg. Ved å bruke disse naturlige og botaniske formuleringene kan du oppnå en sunn og vakker hud på en skånsom og effektiv måte. I tillegg til innovative produkter legger Decléor også stor vekt på bærekraftighet og miljøbevissthet. De bruker resirkulerbare materialer og jobber mot å redusere karbonavtrykket sitt 🌱. Ved å velge Decléor støtter du ikke bare din egen hudhelse, men også en mer bærekraftig og miljøvennlig tilnærming til skjønnhetspleie!

Oppdag skjønnheten og kraften i naturlige ingredienser med Decléor. La produktene deres bli en del av din daglige hudpleierutine og opplev en strålende og balansert hud. Utforsk deres ulike serier, finn dine favoritter og gi huden din den kjærligheten den fortjener! 🤍

 

Dersom du har tørr hud

NEROLI BIGARADE 🍊

Neroli bigarade

Bigarade, også kjent som bitter appelsin, er kjent for sin oppkvikkende og revitaliserende effekt på huden. Produktene i Bigarade-serien er spesielt designet for å gi en frisk og glødende hud. De bidrar til å gjenopprette hudens naturlige balanse og bekjempe tegn på tretthet og stress ✨

Neroli Bigrade

Den perfekte rutinen for frisk og hydrert hud

 1. Néroli Bigrade Cleansing Mousse
 2. Néroli Bigarade Night Balm
 3. Néroli Bigarade Aromessence Serum
 4. Cornflower Eye Gel

 

Anti-aging

WHITE MAGNOLIA ☁️

White magnolia

White Magnolia er en ingrediens som er kjent for sin anti-aldringseffekt. Produktene i White Magnolia-serien er formulert for å bekjempe aldringstegn og forbedre hudens fasthet og elastisitet 🤍. Serien er ideell for de som ønsker å oppnå en mer ungdommelig og strålende hudtone. Inneholder også ingefær-essential olje som reduserer ømhet. 

White magnolia

Anti-age produktene for å bekjempe aldringstegn

 1. White Magnolia Aromessence Serum
 2. White Magnolia Night Balm
 3. White Magnolia Peony Eye Cream Absolute
 4. White Magnolia Cream Absolute

 

For oppstramming og fasthet

LAVANDE 💜

Lavande

Lavendel er kjent for sine beroligende og avslappende egenskaper. Produktene i Lavande-serien er perfekte for de med sensitiv eller stresset hud. De bidrar til å redusere hudirritasjon og berolige stressede hudtilstander, samtidig som de gir en herlig avslappende duftopplevelse 🪻. Produktene i serien inneholder bl.a., lavandinolje som virker avslappende på huden, samt geranium som reduserer ømhet. 

Lavande

Tre gode produkter for deg som er på jakt etter beroligende produkter 

 1. Lavande Fine Aromessence Serum
 2. Lavender Light Day Cream
 3. Aromessence Lavandula Iris Rejuvenating Night Balm

 

Dersom du ønsker mer glød

GREEN MANDARIN 🧡

green mandarin

Green Mandarin er rik på antioksidanter og bidrar til å beskytte huden mot ytre påvirkninger som forurensning og stress. Produktene i Green Mandarin-serien gir en strålende hud og bidrar til å jevne ut hudtonen og redusere synligheten av fine linjer og rynker. I tillegg er green mandarin-olje oppkvikkende for huden 🌟.

green mandarin

Den perfekte Green Mandarin-rutinen

 1. Green Mandarin Scrub Mask
 2. Green Mandarin Vitamin Glow Cream
 3. Green Mandarin Aromessence Serum
 4. Green Mandarin Jasmine Eye Cream

 

For deg med oljete hud

ROMARIN OFFICINALIS 🌿

romarin

Romarin er kjent for sine rensende og revitaliserende egenskaper. Produktene i Romarin-serien er perfekte for de med fet eller kombinasjonshud. De bidrar til å balansere talgproduksjonen og rense porene, samtidig som de etterlater huden frisk og oppkvikket 💦. I Romarin-serien finner du produkter med f.eks essensielle oljer som oregano, ylang ylang, timian og sort pepper. 

Romarin

Revitaliserende rutine med Romarin-serien

 1. Rosemary Black Clay Cleansing Gel
 2. Rosemary Active Essence
 3. Rosemary White Clay Fluid
 4. Rosemary Night Balm

 

For sensitiv hud

ROSE DAMASCENA 🌹

rose

Rose Damascena er kjent for sin delikate duft og for å fremme en sunn hudtone ☁️. Produktene i Rose Damascena-serien er spesielt formulert for å hydrere og forbedre hudens tekstur. Serien gir en oppkvikkende og foryngende effekt, samtidig som den gir en herlig følelse av velvære.

Rose

Behagelige produkter for sensitiv hud

 1. Rose D`Orient Aromessence Serum
 2. Rose Damascena Night Balm

 

Se hele utvalget