Tilbake til Let's talk beauty
13 av de mest spennende duftnyhetene denne våren

13 av de mest spennende duftnyhetene denne våren 🌷

Sist endret 05.04.2024 09:40:25

Våren er endelig her, og det er den perfekte tiden for å utforske nye dufter som speiler den friske energien og skjønnheten i sesongen ☀️ Vi har samlet 13 spennende duftnyheter - fra blomsteraktige og fruktige toner til dypere og mer sensuelle noter! Kanskje du finner din nye favoritt? 🌸

 

Armani

My Way Nectar

En levende tolkning av My Way - en fruktig blomsterduft med saftig pære og strålende tuberose. Duften åpner med en eksplosjon av friskhet, saftig pæreakkord og livlig, aromatisk rabarbraakkord. Disse harmonerer med pikant bergamotthjerte og fengslende appelsinblomst, og skaper en intens og forfriskende blanding.

Armani my way nectar

 

Kjøp Armani My Way Nectar her 🌸

 

Viktor & Rolf

Flowerbomb Tiger Lily

Med en eksotisk blanding av kokosnøtt, blomster og mango, skaper Flowerbomb Tiger Lily en solrik duft som fremhever den ville og modige kvinnen. La tigerliljens kraft slippe løs din indre sensualitet og blomstre.

Viktor & Rolf Flowerbomb Tiger Lily EdP

 

Kjøp Viktor & Rolf Flowerbomb Tiger Lily her 🤍

 

Lancôme

La Nuit Tresor

Opplev en subtil blanding av lidenskap og ømhet med La Nuit Trésor Le Parfum, som tar Lancômes unike signatur til nye høyder av sensualitet. Med noter av rose, kakao og solbær skaper denne duften et elegant og forførende uttrykk.

Lancôme La Nuit Tresor

 

Lancôme La Nuit Tresor kan du kjøpe her 🖤

 

Escada

Chiffon Sorbet

Feir sommeren med Escadas Chiffon Sorbet, en fruktig og forfriskende duft som inviterer deg til å omfavne solens varme og sommerbrisens letthet. Med solbær og roser i hjertet, etterlater den en følelse av sommerens glede og frihet.

Escada Chiffon Sorbet EdT

 

Escada Chiffon Sorbet - en smak av sommer! Les mer her 🦋

 

Escada

Brisa Cubana

Inspirert av en karibisk ferie, åpner Brisa Cubana med sprudlende sitrusnoter, balansert av mynteolje og mariposa-blomst. Denne feminine duften er en hyllest til solfylte dager og sensuelle netter, og gir deg en smak av solfylt karibisk glede.

Escada Brisa Cubana EdT

 

Escada Brisa Cubana - karibisk glede! Kjøp her 🌺

 

Marc Jacobs

Daisy Wild

Utforsk naturens uimotståelige essens med Marc Jacobs Daisy Wild, en dristig og feminin duft som fanger aromaene av jasmin, vetiver og bananblomst. Oppdag den ville siden av deg selv og legg ut på et eventyr med denne forfriskende duften.

Marc Jacobs Daisy Wild

 

Dristig og feminin - kjøp Marc Jacobs Daisy Wild her 💚

 

👉 Les også: De ultimate duftene for 2024? 🔮

 

Marc Jacobs

Daisy Love Pop

Marc Jacobs Daisy Love Pop er en spennende blanding av friske og blomstrete noter, inkludert sitron, pære, rose og bringebær. Med en base av musk og sedertre etterlater den en varig og tiltalende aura av tidløs eleganse. Daisy Love Pop kommer i et begrenset antall.

Marc Jacobs Daisy Love Pop

 

Marc Jacobs Daisy Love Pop - tidløs eleganse! 💗

 

Marc Jacobs

Daisy Eau So Fresh

Daisy Eau So Fresh er en lys og luftig duft som fanger essensen av multebær, bergamot og pistasj. Med noter av sorbettolide og benzoin etterlater den en forfriskende og vanedannende duft som omslutter deg med sommerens friskhet. Ps. Duften er limited edition!

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

 

En herlig frisk duft - kjøp Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh her 💕

 

Marc Jacobs

Daisy Daisy Pop

Marc Jacobs Daisy Pop kombinerer glitrende grapefrukt, fiol og jasmin for å skape en ekstraordinær og livlig duftopplevelse. Denne limited edition duften er en hyllest til spontanitet og livlighet, og etterlater et uimotståelig duftspor.

Marc Jacobs Daisy Pop

 

En hyllest til spontanitet og livlighet, kjøp Marc Jacobs Daisy Pop her 🌸

 

Estée Lauder

Beautiful Magnolia

La deg fortrylle av Estée Lauders Beautiful Magnolia, en romantisk og feminin duft som blander noter av magnolia, gardenia og varme tresorter. Hver duftnote tar deg med på en reise gjennom en hjertevarm kjærlighetshistorie, og etterlater deg omsluttet av glans og romantikk.

Beautiful magnolia

 

En romantisk og feminin duft, kjøp Estée Lauder Beautiful Magnolia her 🤍

 

Yves Saint Laurent

Black Opium Over Red

Black Opium Over Red er en utfordrende og overdådig duftopplevelse med noter av pære, mandarin og kaffe. Utforsk den intense og lidenskapelige siden av deg selv med denne duften.

Black Opium Over Red

 

YSL Black Opium Over Red kan du kjøpe her 🍒

 

Clean

Classic Spring Breeze

Clean Classic Spring Breeze feirer vårens revitaliserende sjarm med friske noter av bergamott, grønt eple og jasmin. I bunnotene finner du varme noter som hvit musk, sandeltre og appelsinblomst. Denne subtile, men sprudlende duften etterlater en følelse av renhet og fornyelse.

👉 Les også: Clean Spring Breeze: Våren på flaske! 🌸

Clean Classic Spring Breeze

 

En følelse av renhet og fornyelse får du Clean Classic Spring Breeze! Kjøp den her 💜

 

 

Elizabeth Arden

Green Tea Coconut Breeze

Vekk sansene med Elizabeth Arden Green Tea Coconut Breeze, en energigivende og tropisk duft med noter av blant annet kokosnøtt, grønn te og musk. Utforsk den forfriskende og livlige siden av naturen med denne unike duften.

Elizabeth Arden Coconut

 

Elizabeth Arden Green Tea Coconut Breeze kan du kjøpe her 🥥

 

Se hele utvalget av nye dufter til dame her 💕