Tilbake til Let's talk beauty
Omfavn Elie Saab Le Parfum og nyheten Le Bridal

Omfavn Elie Saab Le Parfum serien og Le Bridal! 🌸

Sist endret 29.05.2024 10:46:11

Velkommen til en duftens verden, der hvert øyeblikk er innhyllet i en aura av eleganse og sjarm. I dag vil vi utforske det nyeste tilskuddet til Elie Saab Le Parfum-serien – Le Bridal. Dette enestående duftjuvelen er ikke bare en enkel parfyme, men et løfte om lysende duft, en signatur som fanger essensen av øyeblikk fylt med glede.

Le Bridal utmerker seg som en eksepsjonell floral treaktig muskyduft, inspirert av den majestetiske bryllupsbuketten. Hver spritz gir deg en overdådig opplevelse, der notene av ylang-ylang og appelsinblomst skaper en kronbladfylt kontrast som er like nydelig og delikat som blondekanter på en brudekjole. Fra de øverste notene av mandarin og orangeblomst som åpner opp opplevelsen, leder hjertenotene av Madagaskar-vanilje, essens av ylang-ylang og gardenia deg gjennom en duftreise som er like fortryllende som selve bryllupet. Disse livlige notene er kunstnerisk pakket inn i en base av musk, benzoin fra Sumatra, og ambroxan, som gir duften en varig tilstedeværelse og dybde. 

Å velge den perfekte duften for en spesiell anledning, som et bryllup, er en kunst i seg selv. Le Bridal er en hyllest til kjærlighet, romantikk, og det uforglemmelige øyeblikket. Alle kvinner fortjener denne duften til å kronjuvelen på sin spesielle dag eller anledning.

Elie Saab Le Parfum-serien gir deg muligheten til å utforske ulike dimensjoner av eleganse gjennom et utvalg av noter. Serien bærer ånden av Elie Saab. Hver duft er en forlengelse av den ikoniske estetikken, en subtil påminnelse om at skjønnhet kommer i mange former og nyanser. 

 

Le Parfum Royal EdP: For Dronningen av eleganse

Le Parfum Royal er som en krone for den moderne dronningen, som er dristig, sterk og ultra-feminin. Toppnotene, glitrende som en krone, utstråler hennes kongelige nåde. Rose Absolute og bulgarsk rose i hjertet avslører hennes styrke, mens libanesisk neroli gir en touch av hennes kongelige sjarm. Patchouli, sandeltre, amber, og vanilje i bunnnotene skaper en majestetisk signatur som varer. 

 

Le Parfum L’Essentiel: For den ekte Elie Saab-kvinnen 

Le Parfum L’Essentiel er skapt for den ekte Elie Saab-kvinnen, kvinnen bærer duften som en kunstner med en følelse av ro og styrke. Mandarinens forfriskende essens og gardenias blomsterprakt gir uttrykk for hennes kunstneriske ånd. Notene av sedertre omfavner huden hennes som et kreativt skjold. Flaskens fasetter, forsterket av rosenyansen, er et uttrykk for den iboende femininiteten.  

 

Le Parfum In White EdP:  For den blomstrende kvinnen

Le Parfum In White er skapt for den som bærer eleganse som en blomstrende kjole. Kvinnen har en sans for detaljer og bærer denne duften som en sofistikert bukett. Hennes aura er som de strålende toppnotene av mandarin og Bourgeon de Cassis, mens hjertet av jasmin og appelsinblomst gjenspeiler hennes kjærlighet for det romantiske. Hvite musk og patchouli i bunnen legger til et deilig, vanedannende preg. 

 

Le Parfum EdP: For den strålende og lystige

Le Parfum Eau de Parfum er en hyllest til den strålende og lystige. Eventyreren med et hjerte av gull, bærer denne duften som et eksplosjon av glede. Appelsinblomstens levende noter og jasminens eleganse avspeiler hennes livlige natur. Honningrose og sedertre i hjertet gir en unik essens. 

 

Le Parfum Lumiere EdP: For den sofistikerte røde løperen 

Le Parfum Lumiere er som skapt for skuespillerinnen som alltid går på den røde løperen. Hennes romantiske og feminine sjarm kommer til liv gjennom denne duften, nytolket for den sofistikerte kvinnen. Skapt av mesterparfymør Francis Kurkdijan, omslutter den transparente flasken hennes naturlige skjønnhet. En hyllest som vil følge kvinnen på hennes reise av glamour og eleganse. 

Elie Saab

 

Utforsk Le Parfum universet og finn din favoritt!