Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Filorga

Filorga - synlig resultat etter 7 dager!

Sist endret 20.09.2022 10:19:18

Vi har møtt Ilona, opplæringsansvarlig for Filorga, som gir gode produkttips innen smart hudpleie med effektiv anti-age-løsninger til deg som er i 20-, 30- og 40-årene.

Guide til riktig Filorga produkter: 

HYDRA HYAL

For deg som er 20 år og oppover anbefales Hydra Hyal. Hydra for fuktighet, og Hyal for hyaluronsyre. I serien finner man hele fem ulike typer hyaluronsyre for effektivt å gi masse fuktighet, for plump, og for beskyttelse av huden. Serien vil også hjelpe huden med egen produksjon av hyaluronsyre. I serumet finner man også antioksidanter som beskytter mot ytre aggresjon - perfekt under all annen hudpleie. 

Se produktutvalg her!

 

TIME FILLER

TIME FILLER - antirynkeeksperten for deg som er rundt 30 år

Er du rundt 30 år, så merker du kanskje at de fine linjene har blitt til rynker. Time filler 5XP er anti-rynke eksperten! Her korrigerer vi hele fem typer rynker. Rynker kommer av ulike faktorer - og må derfor behandles deretter. Time 5XP vil korrigere og behandle de dype rynkene, overflaterynkene, tretthetsrynkene, og mimikkrynkene, i tillegg til halsrynkene. Mye skjermbruk og telefonbruk har de senere årene bevist at spesielt halsrynkene kommer tidligere enn før. 

Kjøp produktene her!

 

LIFT STRUCTURE

LIFT STRUCTURE - spenstserien for de som nærmer seg 40 år 

Når vi nærmer oss 40 år, er det ikke lengre bare rynker som er hovedproblemet, vi ser også at tyngdekraften har gjort sitt. Konturene er mindre definert, huden har mistet spenst, og har blitt slappere. Da kan Filorga Lift Structure linjen anefales. Denne serien vil løfte, stramme og reskulpturere slik at huden vil få et yngre utseende.   

Kjøp produktene her!

 

NCEF

NCEF - serien for deg som ønsker alt dette!

Dersom du føler at du trenger all denne pleien, så er nok NCEF-serien noe for deg. Denne linjen vil jobbe med glød, fasthet, rynker, hudtone og hudstruktur. Med andre ord er denne linjen perfekt dersom du føler deg gusten og sliten, og at du rett og slett trenger en ekstra boost. 

Kjøp produktene her!

 

SHEETMASKS

Et ekstra tips til Hydra, Time, og Lift, er "askepottmasker" i form av sheet masks. Her bades huden i aktive ingredienser for å få en umiddelbar effekt. Løftet, plumpet, og en hud full av glød! 

Kjøp produktene her!

Se hele utvalget av Filorga her!


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?