Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Glamour Collection fra Artdeco

Glamour Collection fra Artdeco✨

Sist endret 13.11.2023 08:02:14

Nå er tiden inne for å skinne! Årets Glamour Collection fra ARTDECO kombinerer skinnende gull og strålende sølv på en harmonisk måte. Denne kolleksjonen vil oppfylle alle skjønnhetsentusiasters ønsker for den kommende festsesongen. Emballasjen i gull og sølv med speilglansdesign gir allerede en forsmak på det som skjuler seg inni – glitrende og glamorøse teksturer av høyeste kvalitet. Så kom deg i glamourmodus og skinn i sølv og gull!

 

DRESS UP IN SILVER AND GOLD

 

Glow Blusher kombinerer en frisk blush med en higlighter i ett og samme produkt. Her får du to farger som matcher hverandre perfekt. Denne duoen fremhver kinnene ved å tilføre farge samtidig som den fremhever og gir glød. Produktet har en fløyelsmyk tekstur som gjør den enkel å påføre.

Glow Blusher ArtDeco

 

Kolleksjonen består også av to ulike leppeprodukter – Glam Shine Lip Gloss og Lip Jewels. Glossen inneholder glitter og etterlater et superfint skimmer på leppene. Den transparente basen gir en finish som gjør at leppene virker fyldigere. De har i tillegg en kjempegod duft! Lip Jewels er en leppestift som også inneholde glitterkorn. De har en shiny og metallisk finish og kommer i to freshe farger.

Glam Shine Lip Gloss og Lip Jewels ArtDeco

 

Prikken over i’en i årets kolleksjon er Glitter Mascara and Liner. Dette er en eyeliner og mascara i ett som virkelig gir deg det lille ekstra til festsminken! Disse kommer i både sølv og gull og kan brukes alene eller over vanlig eyeliner og mascara.

Glitter Mascara and Liner

 

Vil du lage deg en helt unik øyenskyggepalett for festsesongen så kommer også vår klassiske Beauty Box Trio i et limited design i denne kolleksjonen. Her er det bare å velge og vrake i kule øyenskygger!

Øyenskygge

 

Se hele utvalget fra ArtDeco her 🤍


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?