Tilbake til Let's talk beauty
Glöd Sophie Elise - The Full Routine from Prep to Glam

Glöd Sophie Elise - The Full Routine from Prep to Glam

Sist endret 03.05.2024 12:26:20

Gjør deg klar for kvelden fra topp til tå med Glöd Sophie Elise - den ultimate rutinen for glød! Fra forberedelse til glam, denne rutinen vil få deg til å føle deg fantastisk og strålende hele kvelden ✨

1. Eksfolier og fjern hår 24 timer før påføring

Det er viktig å eksfoliere og fjerne hår 24 timer før påføring av Self Tan for å få det beste resultatet. Dette vil også fjerne all død hud og skape den perfekte basen for en nydelig glød. Vi anbefaler å bruke vår Glöd Body Scrub og Walnut Scrub til dette. Dette er produkter som er spesielt utviklet for å jevne ut huden og skape en myk og god base som sikrer et best mulig resultat. Det er også viktig å fjerne hår slik at selvbrunings-produktet ikke legger seg i porene. Dette kan du gjøre med vår delikate Shaving Kit og Shaving Cream eller våre Waxing Strips om du foretrekker det.

Shaving

 

2. Gi fukt til huden

Før påføring av self tan er det veldig viktig å gi huden fuktighet. Vår Body Lotion anbefales før påføring av Glöd Self Tan, slik at resultatet fra selvbruningen blir best mulig. Påfør den over hele kroppen og fokuser spesielt på tørre områder. Dette vil forhindre at huden absorberer overflødig brunfarge og ser flekkete ut, og gir deg i stedet en nydelig, strålende glød.

Glöd Fukt til huden

 

3. Velg riktig self tan produkt for deg

Glöd Sophie Elise har Self Tan produkter som passer for alle. Enten du ønsker en dyp brunfarge eller en mer naturlig look. Vi har også tilpasset våre formuleringer med ulike teksturer og lukter, slik at du skal finne det perfekte selvbrunings-produktet for deg.

Tanning Routine Glower: Vår bestselger siden Glöd ble lansert i 2019 er selvfølgelig Self Tan Mousse. Den er veldig enkel å bruke, da den har guidefarge ved påføring for å unngå skjolder. Vi anbefaler alltid å bruke våre selvbruningsapplikatorer for påføring. Påfør 2-3 pump for en jevn finish. Masser produktet inn i huden med sirkulære bevegelser eller lange strøk, fra nederst på kroppen og oppover. Brunfargen vil utvikle seg jevnt over de neste 8 timene etter påføring for en perfekt, naturlig og glødende hudtone som holder i opptil 7 dager.

Gradual Glower: Glöd har også en egen Gradual Self Tan Lotion for de som liker en litt mer naturlig farge. Dette er en lett body lotion som utvikler en gradvis brunfarge som kan bygges opp, samtidig som den gir huden masse fuktighet! I soritment har vi også gradual tan formuleringer i Body Serum og Self Tan Oil, for de som liker det! Til ansikt anbefaler vi Self Tan Drops, som enkelt blandes med ansiktskremen din for en naturlig og fin glød.

Tips: Man kan også påføre gradual Self Tan Lotion over Self Tan Mousse for en enda dypere farge.

Effortless Glower: For de som synes påføring med hanske og mousse kan være litt vanskelig, og ønsker en lettere påføring anbefaler vi vår Self Tan Spray. Denne er superenkel å bruke, spray på kropp og ansikt med 20cm avstand, og la fargen utvikle seg over 8 timer for varig brunfarge. Denne har også guidefarge for enkel påføring, i tillegg tørker den raskt og kleber ikke.

In a hurry Glower: Vår seneste lansering er Express Spray og Express Foam som gir en øyeblikkelig, naturlig glød. Begge er ideelle for deg som ønsker raskt resultat, enten du har glemt forberedelsene eller foretrekker å ikke sove med produktet på. Self Tan Express Spray gir en jevn brunfarge på kun 1 time, med en guidefarge for enkel påføring. Spray fra ca. 20 cm avstand og juster dybden av brunfargen ved å la den virke i 1-4 timer. Self Tan Express Foam tilbyr en rask og naturlig brunfarge med en deilig fluffy konsistens og en fresh duft av ananas og appelsin. Påfør og la den virke i 1-4 timer avhengig av ønsket intensitet.

Glöd SE

Tips: Vi anbefaler å la brunfargen tørke helt før du kler på deg. Når du kler på deg, velg noe løstsittende og mørkt. Du vil ikke at klærne skal gni mot huden din eller vise noen merker. Hvis du har valgt en gradual tan, kan du hoppe over dette tipset.

 

4. Bruk påføringshansker eller kost

For å sikre en jevn påføring av selvbruning, er det essensielt å bruke en påføringshanske eller kost. Disse hjelper til med å fordele og få selvbruningen jevn. Vår Self Tan Body Mitt eller Body Brush vil gjøre jobben utmerket til kroppen! Self Tan Mitt Face eller Self Tan Brush anbefaler vi til ansiktet. Start fra føttene og jobb deg oppover i sirkulære bevegelser for å unngå skjolder. Husk å bruke mindre produkt på områder som naturlig absorberer mer farge, som knær, albuer og ankler.

 

5. Gjør deg klar til fest

Når gløden er på plass, er det tid for make-up. Vår Face Palette har alt du trenger med to bronzers, blush og highlighter. For å løfte looken til nye høyder, er vår Glöd Volume & Length Mascara et must. Denne gir ikke bare vippene dine en fantastisk curling effekt som varer hele dagen, den gir deg også masse volum og tilfører ekstra fuktighet. Skap en uimotståelig leppe med våre Plumping Lipgloss, tilgjengelig i fire forførende nyanser: Pink, Clear, Blush og Honey. Til slutt, spray deg med vår nydelige duft Sensation og du er klar for kvelden!

Glöd Makeup

 

6. Behold fargen din med 3 enkle steg

Å vedlikeholde brunfargen er enklere enn du tror, og kan oppnås med disse tre enkle stegene:

  • Først, sørg for å fukte huden daglig. Hydrert hud beholder farge lenger.
  • For det andre, unngå lange bad eller dusjer, og reduser bruken av varmt vann.
  • Til sist, eksfolier en gang i uken for å fjerne døde hudceller og fremme en jevn fargefading.

Ved å følge disse stegene kan du nyte en vakker og langvarig brunfarge.

 

7. Fjern og re-appliser

Selv den beste selvbruningen begynner til slutt å falme eller bli ujevn. Når dette skjer, er det viktig å fjerne den gamle fargen helt før du påfører et nytt lag. Dette sikrer at din nye brunfarge blir jevn og varer lengre. Vår nye Self Tan Gel Remover fjerner gammel selvbruning og etterlater den fuktet og klar for en ny runde med Glöd Self Tan, i tillegg lukter den friskt og godt! Påfør den rikelig på ren, tørr hud og masser den inn. La den deretter virke i 5-15 minutter før du skyller av med varmt vann mens du skrubber med vår Self Tan Remover Mitt.

Følg disse 7 tipsene fra prep til glam for å få et feilfritt resultat!

 

Se hele utvalget fra Glöd Sophie Elise her! 💕