Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Guide: Finn riktig smokk til ditt barn

Guide: Finn riktig smokk til ditt barn 👶

Sist endret 26.02.2024 10:51:10

For nybakte foreldre kan det være utfordrende å navigere gjennom alle produktvalgene for babyens ulike stadier. Vi er her for å gi deg en hjelpende hånd! Fra fødselen har babyer en naturlig trang til å suge, og de vil søke tilfredsstillelse fra en smokk, mors bryst, tommel eller annet. Dette behovet er ikke bare livsviktig for å gi næring, men det har også en beroligende effekt, og minner babyen om noe trygt og kjent i den nye verdenen. Vi er her for å veilede deg gjennom disse viktige valgene! ☁️

 

Foreler med å bruke smokk

 • Smokken skaper en beroligende følelse, og kan derfor hjelpe babyen med å sovne
 • Smokken bidrar til å senke puls, blodtrykk og stressnivå
 • Smokken har en smertelindrende effekt
 • Smokken trøster barnet når det blir trist

 

Ulike smokker

Alle babyer er forskjellige, og når det kommer til smokker er det ingen riktig eller feil størrelse og form 👶 Babyer har ulike preferanser, ulike sugeteknikker og ulik oral anatomi. Derfor tilbyr BIBS ulike smokker som oppfyller alle disse ulike kravene og behovene.

Det kan være nødvendig å prøve forskjellige former og størrelser for å finne den perfekte passformen til barnet ditt. Noen babyer foretrekker en viss form, størrelse eller materiale, mens andre ikke har noen preferanse og vil ta uansett form, størrelse og materiale du tilbyr.

 

Rund smokk

Den runde smokken er laget slik at den ligner formen og størrelsen på mors brystvorte. Denne typen smokk skaper en lignende tungeplassering og sugeteknikk som ved amming, med den runde smokken må babyer rulle tungen rundt smokken for å holde den i munnen. Det krever noe ekstra av en baby for å klare det, og derfor kan noen babyer ha problemer med den runde smokken. Men igjen så må en baby kunne rulle med tungen for å ha en god teknikk ved brystet. Den runde smokken er derfor god hvis du også ønsker å amme, og kan i noen tilfeller til og med støtte amming, da den, som nevnt, trener tunge- og kjevemuskulaturen som kreves under amming.

En rund smokk er utstyrt med en ventil som drar luften ut av sugedelen når babyen suger på den. Dette ventilasjonssystemet gjør at smokken formes naturlig etter babyens munn og gane. Ventilen er også grunnen til at vann kan bli fanget inne i sugedelen etter rengjøring og sterilisering. Hvis dette er tilfelle, kan det ekstra vannet presses ut ved å trykke på smokken. 

 

BIBS Colour

Colour er den originale BIBS-smokken og har vært på markedet i over 40 år! Den har det karakteristiske runde BIBS-skjoldet med tre ventilasjonshull og et rundt BIBS-gravert håndtak. Skjoldet er nøye designet for å bue bort fra den sensitive og sarte huden rundt babyens munn for å forhindre oppbygging av fuktighet. Skjoldet kommer i én størrelse uavhengig av sugedelens størrelse. Den er tilgjengelig i naturgummilateks i størrelsene 1, 2 & 3.

🤍 Kjøp BIBS Pacificer Colour Latex her

 

BIBS Boheme

Boheme er inspirert av den moderne bohemstilen. Med sine naturlige elementer og organiske silhuett fremstår den i et friskt, kreativt og estetisk design. Skjoldet er nøye designet for å bue bort fra den sensitive og sarte huden rundt babyens munn for å forhindre oppbygging av fuktighet. Skjoldet kommer i én størrelse uavhengig av sugedelens størrelse. Boheme er tilgjengelig i naturgummilateks i størrelse 1 og 2.

🤍 Kjøp BIBS Boheme Pacifier her

 

BIBS De Lux

De Lux er en moderne og tidløs smokk, med stor front. Fronten gjør det enkelt å skrive et navn på smokken, noe som gjør den perfekt for barnehagen. Skjoldet er nøye designet for å bue bort fra den sensitive og sarte huden rundt babyens munn for å forhindre oppbygging av fuktighet. Skjoldet kommer i én størrelse uavhengig av sugedelens størrelse. De Lux kommer i silikon i størrelse Onesize.

🤍 Kjøp BIBS De Lux Silicone smokk her

 

 

 

Rund smokk

 

Symmetrisk smokk

Smokkene med en symmetrisk flat dråpeformet sugedel passer for babyer som foretrekker en flatere sugedel. En slik tupp vil fremme en tungeplassering og sugeteknikk hvor tungen er flat og presser smokken flatt mot ganen, noe som gjør at babyen ikke trenger å suge like hardt som med en rund smokk, for at smokken skal flates ut inni munnen. 

Som andre BIBS-smokker er sugedelen utstyrt med en ventil som trykker luften ut av tuppen når babyen suger på den. Dette ventilasjonssystemet gjør at brystvorten formes naturlig etter babyens munn og gane. Ventilen er også grunnen til at vann kan bli fanget inne i tuppen etter rengjøring og sterilisering. Hvis dette er tilfelle, kan det ekstra vannet klemmes ut ved å trykke på tuppen.

 

BIBS Supreme

Supreme er en eksklusiv smokk med bredt skjold. Skjoldet er nøye utformet med store hull på hver side for å sikre minimal kontakt med den sensitive og sarte huden rundt babyens munn, noe som betyr mindre sjanse for oppbygging av fuktighet fra spytt som kan forårsake utslett. Skjoldet kommer i to forskjellige størrelser som passer til tuppens størrelse. Jo større tupp - jo større skjold. Sugedelen kommer i både naturgummilateks og silikon. Silikontuppen har et innovativt mønster som forsterker materialet. Supreme er tilgjengelig i størrelse 1 og 2.

🤍 Kjøp BIBS Pacifier Supreme Latex her

BIBS Colour

Color er den originale BIBS-smokken og har vært på markedet i over 40 år. Den har det karakteristiske runde BIBS-skjoldet med tre ventilasjonshull og et rundt BIBS-gravert håndtak. Skjoldet er nøye designet for å bue bort fra den sensitive og sarte huden rundt babyens munn for å forhindre oppbygging av fuktighet. Skjoldet kommer i én størrelse uavhengig av sugedelens størrelse. Tilgjengelig i naturgummilateks i størrelse 1 og 2.

🤍 Kjøp BIBS Pacifier Colour Latex Symmetric her

 

BIBS Infinity

Infinity har et bredt skjold med hull på hver side for å forhindre utslett. Designet er laget av sammenvevde sirkler, som symboliserer livets sirkel, endeløshet og evighet. Skjoldet kommer i to forskjellige størrelser som passer til tuppens størrelse. Jo større tupp - jo større skjold. Tuppen kommer kun i silikon, og har et innovativt mønster som styrker materialet. Infinity er tilgjengelig i størrelse 1 og 2.

🤍 Kjøp BIBS Pacifier Infinity Symmetrical her

Symmetrisk smokk

 

Anatomisk smokk

Den siste smokktypen er den anatomiske tuppen, som er buet øverst med flat vinklet underside. Den runde toppen fremmer en tungeplassering og sugeteknikk hvor sidene av tungen ruller rundt brystvorten, som med den runde smokken. Den vinklede tuppen gjør at babyen ikke trenger å suge like hardt som med en rund sugedel for at smokken skal flate ut inne i munnen. Sugedelen er en god blanding av den runde og symmetriske tuppen.

Tuppen har en ventil som trykker luften ut når babyen suger på den. Dette ventilasjonssystemet gjør at sugedelen formes naturlig etter babyens munn og gane. Ventilen er også grunnen til at vann kan bli fanget inne i sugedelen etter rengjøring og sterilisering. Hvis dette er tilfelle, kan det ekstra vannet presses ut ved å trykke på tuppen.

 

BIBS Colour

Colour er den originale BIBS-smokken og har vært på markedet i over 40 år. Den har det karakteristiske runde BIBS-skjoldet med tre ventilasjonshull og et rundt BIBS-gravert håndtak. Skjoldet er nøye designet for å bue bort fra den sensitive og sarte huden rundt babyens munn for å forhindre oppbygging av fuktighet. Skjoldet kommer i én størrelse uavhengig av sugedelens størrelse. Tilgjengelig i naturgummilateks i størrelse 1 og 2.

🤍 Kjøp BIBS Pacifier Colour Latex Anatomical her

 

BIBS Infinity

Infinity  har et bredt skjold med hull på hver side for å hindre spytt. Designet er laget av sammenvevde sirkler, som symboliserer livets sirkel, endeløshet og evighet. Skjoldet kommer i to forskjellige størrelser som passer til brystvortens størrelse. Jo større brystvorte - jo større skjold. Brystvorten kommer kun i silikon, og har et innovativt mønster som styrker materialet. Infinity er tilgjengelig i størrelse 1 og 2.

🤍 Kjøp BIBS Pacifier Infinity Anatomical Silicone her

 

Anatomisk Smokk

 

Ikke sikker på hvilken smokk du skal velge?

Babyer er forskjellige og har derfor ulike behov og preferanser. Prøv forskjellige typer sugedeler og størrelser for å finne den perfekte matchen til babyen din. I BIBS' 'Try-It Collection' får du en smokk fra hver av deres fire forskjellige kategorier (Colour, De Lux, Supreme og Couture) med et utvalg av alle de ulike sugedeltypene (runde, symmetriske og anatomiske) og materialer (naturgummi) lateks og silikon). Ideell for deg og babyen din som trenger å finne din første smokk eller barselgave til den kommende moren.

🤍 Kjøp BIBS Pacifiers Try It Collection her

 


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?