Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Hudpleie + Sminke = Den ultimate kombinasjonen

Hudpleie + Sminke = Den ultimate kombinasjonen 🤍

Sist endret 08.02.2024 08:44:05

Foundation som både gir et plettfritt utseende OG hydrerer og beskytter huden? Leppestift som ikke bare gir en flott farge, men som også gir fuktighet til leppene? Yes please 🤗 Les mer om hudpleie-infundert makeup!

 

Man kan se på det som en blanding mellom kunst og vitenskap som både feirer det å uttrykke seg selv, samtidig som det tar vare på huden! Vi snakker selvfølgelig om sminke som inneholder hudpleie ✨ Fantastiske, multifunksjonelle produkter som ikke bare er gode for huden, men som gir et glamorøst utseende. Makeup med hudpleie kan ofte inkludere vitaminer, antioksidanter, syrer og andre kraftfulle ingredienser som imøtekommer spesifikke hudtyper og bekymringer.

 

Makeup med hudpleie

Fordeler

Forbedre hudens helse |   Makeup med hudpleie kan gi næring til huden og forbedre hudtekstur, tone og generell helse. Ofte brukes ingredienser som hyaluronsyre, vitaminer og planteoljer. 

 

Forenklet rutine |   Kanskje en av de største fordelene med disse produtkene er å forenkle skjønnhetsrutinen. Her får huden din det den trenger, men med færre steg. Perfekt til de med travle morgener, eller de som foretrekker mindre steg i hudpleierutinen. 

 

Langvarige resultater |   Makeup med hudpleie er ofte skapt for å samarbeide med huden din, i stedet for å fremprovosere hudproblemer. Dersom en bruker slike produkter konsekvent og over tid kan føre til forbedret hud - et verdifullt tillegg i skjønnhetsrutinen!

 

Beskyttelse mot miljøpåvirkninger |   Mange makeupprodukter med hudpleie inneholder ofte SPF og andre beskyttende ingredienser som skjermer huden din mot skadelige UV-stråler, forurensning og andre miljøpåvirkninger. Denne ekstra forsvarslinjen er avgjørende for å opprettholde en ungdommelig og sunn hud.

 

Hudpleie-infundert makeup

 

Foundation

Å bruke hudpleie-infundert foundation kan gi huden en fuktighetsboost, bekjempe frie radikaler som kan forårsake tidlig aldring, gi solbeskyttelse og forbedre hudteksturen. Nedenfor er listet et par foundations, nye og gamle, som gir huden en boost ⭐️

Foundation

 

Concealer

En slik concealer har flere fordeler, og kan gi en fuktighetsboost, beskytte huden med vitaminer, være anti-inflammatoriske og redusere synligheten av mørke sirkler og pigmentering 🤍

 

Pudder

Pudder som inneholder mineraler gir ikke bare en fantastisk naturlig finish, men de er også pustende, tetter ikke porer, og passer perfekt til de med sensitiv hud. 

Pudder

 

Mascara

Mascaraene nedenfor inneholder vippeserum som styrker vippene, noe som får dem til å se lengre, mørkere, tettere og fyldigere ut. Ett mindre steg om morgenen, perfekt 🤩 

Mascara

 

👉 Les også: Mascara - finn den rette for deg

Leppestift

Fargen av en leppestift og pleien av en leppepomade? Trenger ikke spør to ganger 🙋‍♀️ Ikke bare er leppestiftene nedenfor pleiende, men de kommer i mange flotte farger slik at du har en nyanse til enhver look 💋

Leppestift

 

👉 Les også: Slik legger du makeup på voksen hud ✨


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?