Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
hudpleierutine

Hudpleierutine med dermatologisk hudpleie

Sist endret 02.02.2024 07:25:53

Å etablere en grundig hudpleierutine både om morgenen og kvelden er nøkkelen til en sunn og strålende hud. Utforsk våre tips og anbefalinger for en skreddersydd rutine som vil gi deg en frisk glød hele dagen og en avslappende hudpleieopplevelse om kvelden.

 

Morgenrutine

Rens: Start dagen med å rense ansiktet ditt med en mild ansiktsrens eller rensemelk. Masser produktet forsiktig inn i huden i sirkulære bevegelser, og skyll deretter grundig med lunkent vann. Se blant annet rensegel fra A-Derma, rensekrem fra Avène eller oljefri ansiktsrens fra Neutrogena!

Toner: Påfør en toner som passer til din hudtype. Toneren bidrar til å gjenopprette hudens pH-verdi og forbereder huden på å motta påfølgende produkter. Påfør toner på et bomullspad og klapp den forsiktig på ansiktet. Hva med å prøve denne toneren fra Neutrogena som renser og hjelper med å fjerne hudormer og forebygge nye, eller toner fra Avène som beroliger og oppfrisker huden? 

Serum: Påfør et serum som inneholder aktive ingredienser som retinol, C-vitamin eller hyaluronsyre. Disse ingrediensene kan bidra til å løse spesifikke hudproblemer som rynker, hyperpigmentering eller dehydrering. Husk å følge instruksjonene på serumet for riktig påføring! Se bl.a., Avène Recontouring Serum, serum fra Cicamed og Avène Rehydrating Serum. 

Øyekrem: Påfør en liten mengde øyekrem forsiktig rundt øyepartiet. Dette bidrar til å fukte og beskytte den delikate huden rundt øynene. Se både denne øyekremen fra Avène, eller denne fra Cicamed

Fuktighetskrem: Påfør en fuktighetskrem som passer til din hudtype. Masser kremen inn i huden med lette oppadgående bevegelser.
Velg en krem som inneholder SPF for å beskytte huden mot solens skadelige stråler. Klikk her for å se utvalget av dagkremer fra merker som Avène, Cicamed og Neutrogena. 

Solkrem: Gjerne påfør solkrem over fuktighetskremen i tillegg. Prøv for eksempel denne dagkremen fra Avène eller denne fra Cicamed.

 

Morgenrutine

 

Kveldsrutine

Dobbelrens: Fjern smuss, olje og sminke ved å bruke en oljebasert rens som løser opp urenheter. Masser oljen forsiktig inn i huden, og bruk deretter en mild ansiktsrens for å fjerne rester og rense porene grundig. Skyll deretter med lunkent vann. Rens fra Cicamed, rensekrem fra Avène og rensegel fra Avène er gode for deg med sensitiv hud.

Toner: Påfør toner som i morgenrutinen for å gjenopprette pH-verdien i huden. Se for eksempel denne fra Avène.

Eksfoliering (2-3 ganger i uken): Bruk en mild ansiktsskrubb eller eksfolieringsmiddel for å fjerne døde hudceller og stimulere hudfornyelsen. Masser produktet forsiktig inn i huden i sirkulære bevegelser og skyll grundig. Se denne skrubben fra Neutrogena eller hva med å prøve en eksfolierende gel fra Avène?

Serum eller behandling: Påfør et serum eller en behandling som er egnet for nattbruk og adresserer dine spesifikke hudproblemer. Disse produktene kan inneholde ingredienser som glykolsyre, salisylsyre eller retinol for å forbedre hudens tekstur og utseende. Husk å følge instruksjonene på produktet, slik at du produktet brukes riktig. Prøv blant annet denne oljen fra Cicamed, dette serumet fra Cicamed eller serum fra Avène

Øyekrem: Påfør øyekrem som i morgenrutinen.

Nattkrem: Påfør en rik nattkrem som gir intens fuktighet til huden din gjennom natten. Masser kremen inn i huden med lette bevegelser. Sjekk ut dette settet med anti-aging dag- og nattkrem fra Cicamed

 

Kveldsrutine

 

Det er viktig å merke seg at dette bare er et eksempel, og hudpleierutinen kan tilpasses etter individuelle behov.


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?