Gå til hovedinnhold
Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Unike fordeler til medlemmer 🤫

Medlemmer får flere fordeler

Rask levering 1-3 virkedager

Norges største skjønnhetsbutikk på nett

Fri frakt ved kjøp over 299,-

Kostnadsfri betalingsutsettelse

Tilbake til Let's talk beauty
Hudpleierutine med snegleslim

Hudpleierutine med snegleslim 🐌

Sist endret 13.03.2024 08:56:28

Dykk ned i en verden av foryngende hudpleie med COSRX og deres innovative bruk av snegleslim. Opplev en unik hudpleierutine som gir intens fuktighet, reduserer ujevnheter og gir en sunn og glødende hud 🐌 ✨

 

Først og fremst, hva er sneglesekret? 🐌

Sneglesekret er den slimete substansen snegler produserer for å beskytte huden når de beveger seg over ujevne overflater. Snegleslim har flere fordeler, inkludert fuktighetsgivende egenskaper, reparasjon av skadet hud, reduksjon av hyperpigmentering, potensiell arrminimering, og forbedring av hudens elastisitet.

 

Rens 🫧

Begynn rutinen med dyprensende Advanced Snail Mucin Power Gel Cleanser. Den er beriket med hudvennlige ingredienser, inkludert sneglemucin, som gir fuktighet og beskyttelse. Egnet for alle hudtyper, også den mest sensitive. Den renser dypt, minimerer irritasjon på sensitiv hud, og etterlater huden silkemyk ved å fjerne urenheter uten å strippe den for fuktighet.

 

Advanced Snail Mucin Power Gel Cleanser.

 

Essens ✨

Når du er ferdig med å rense huden, har COSRX to ulike essenser med ulike fordeler. Finn den perfekte for din huds behov;

Advanced Snail Radiance Dual Essence er en 2-i-1-blanding med snegleessens og niacinamide for styrket hud. Den har anti-aging, antibakterielle og UV-beskyttende egenskaper med tilført antioksidanter. Trippel snegleslim kombinerer fuktighet og plumping fra sneglesekresjonsfiltrat med niacinamide for å lysne mørke flekker og helbrede aknearr.

Advanced Snail 96 Mucin Power Essence er laget med 96% filtrert sneglesekresjon for å fukte og revitalisere huden. Den reduserer synligheten av aknearr og pigmentflekker, og etterlater huden jevn, glatt og sunn. Essensen er egnet for alle hudtyper, spesielt tørr, sensitiv og akneutsatt hud. 

Advanced Snail Radiance Dual Essence + snail 96

 

Øyekrem 👀

Advanced Snail Peptide Eye Cream er en lett, fuktighetsgivende øyekrem som raskt absorberes og gir en opplysende effekt rundt øynene. Den inneholder filtrert sneglesekret, også kjent som snegleslim, som bidrar til å stramme opp huden og redusere synligheten av mørke ringer.

 

Snail Peptide Eye Cream

 

Hydrer huden 💦

Advanced Snail 92 All In One Cream er en fuktighetskrem med 92% sneglesekret. Denne gir huden intens fuktighet, reduserer synligheten av akne, arr og pigmenteringer, og gir en jevn hudtone og tekstur. Resultatet er en glatt, myk og sunn hud. Produktet er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv. Kremen kommer i  krukke på 100g, og på tube i 50 g og 100 g.

 

Hvor ofte bør jeg bruke disse COSRX-produktene i min hudpleierutine med snegleslim?

Det anbefales vanligvis å bruke COSRX-produktene med snegleslim i din hudpleierutine en til to ganger om dagen, avhengig av dine spesifikke hudbehov og toleranse. Det er viktig å følge instruksjonene på produktene og tilpasse bruken etter hvordan huden din reagerer.

 

Er det noen spesielle forholdsregler jeg bør ta når jeg bruker snegleslimprodukter, spesielt hvis jeg har sensitiv hud?

Hvis du har sensitiv hud, kan det være lurt å utføre en patch-test før du bruker snegleslimprodukter på hele ansiktet. Dette innebærer å påføre produktet på et lite område av huden og observere reaksjonen i løpet av 24 timer. Unngå også kontakt med øynene og andre sensitive områder, og avslutt bruken hvis du opplever irritasjon eller ubehag.

 

Hvordan kan jeg vite om disse produktene vil passe til min spesifikke hudtype og hudtilstand?

COSRX-produktene med snegleslim er generelt egnet for de fleste hudtyper, inkludert sensitiv hud. Imidlertid kan det være lurt å ta hensyn til eventuelle allergier eller spesifikke hudproblemer du har. Du kan også konsultere en hudpleiespesialist eller hudlege for å få personlig tilpassede anbefalinger basert på din individuelle hudtype og hudtilstand.

 

Se hele utvalget fra COSRX her


 •  
  Rask levering
  1-3 virkedager
 •  
  Norges største skjønnhetsbutikk på nett
  22.000+ merkevarer
 •  
  Fri frakt ved kjøp over 299,-
  Flere fraktalternativer
 •  
  Kostnadsfri betalingsutsettelse
  Når vil du betale?